Βάσης στήριξης

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Fenix ALD-08 Βάση Φακού για κράνος
Code: FNX.ALD08
Το ALD-08 Hemlet Bicycle Light Holder είναι το τέλειο εργαλείο για την προσάρτηση ενός ποδηλατικού φακού Fenix ​​στο κράνος σας. Συνδέστε γρήγορα και αφαιρέστε το φως με τη βάση ταχείας απελευθέρωσης ώθησης / τραβήγματος. Σκεφτείτε ότι η απορρόφηση των κραδασμών στη βάση προσθέτει σταθερότητα και ένα στρώμα προστασίας για το κράνος σας. Κερδίστε επιπλέον φωτισμό και προσθέστε ασφάλεια προσθέτοντας έναν ποδήλατικό φακό Fenix ​​στο κράνος σας. Συμβατά μοντέλα: BC21R V2.0 / BC30R / BC25R / BC35R / BC30 / BC30 V2.0
5,00 €
Βάση για Κράνος Fenix ALG-03
Code: FENIX.ALG-03
Η βάση για κράνος Fenix ALG-03 είναι ιδανική για τους φακούς HL55 και HL60R επιτρέποντας σου την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση τους από οποιοδήποτε κράνος εργασίας, διασφαλίζοντας ότι ο φακός θα παραμείνει σταθερός και ασφαλής μέχρι το τέλος της εργασίας σου. Πλέον μπορείς να προσαρμόσεις εύκολα και σταθερά τον φακό σου χωρίς να ανησυχείς μήπως γλιστρήσει από το κράνος σου. Σύνδεσε την βάση στο κράνος σου με την παρεχόμενη κολλητική ταινία και σύρε τον φακό σου στην ανθεκτική νάιλον βάση. Επιπλέον διαθέτει ένα πυκνό σφουγγάρι για να ταιριάζει στα περισσότερα κράνη.
Ειδική Τιμή 5,00 € Κανονική τιμή 6,50 €
Olight FB-1 Universal Βάση Ποδηλάτου
Code: OLIGHT.FB-1
Η βάση ποδηλάτου FB-1 της Olight επιτρέπει σε κάθε φακό με διαμέτρου 10 έως 35mm να συνδέεται με το τιμόνι του ποδηλάτου σας. Απλά συνδέστε την κάτω πλευρά με το τιμόνι σας και το φακό στην κορυφή χρησιμοποιώντας το strap σιλικόνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακούς εμπρόσθιας ή πλευρικής κεφαλής απλά περιστρέφοντας τη βάση όπως πρέπει για να φωτίζει σωστά ο φακός. Αν έχετε ποδήλατο και φακό, αυτός είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε νυχτερινή βόλτα.
7,00 €
Βάση φακού για ποδήλατο Fenix ALB-10
Code: FENIX.ALB-10
Μοναδικός σχεδιασμός τύπου Split για γρήγορη απελευθέρωση των φακών από την βάση, η Fenix ALB-10 είναι σχεδιασμένη για ποδηλασία εντός και εκτός πόλης και μπορεί να μειώσει σημαντικά την διαδικασία τοποθέτησης φακού στο ποδήλατο. Στιβαρή και ευρεία συμβατότητα φακών, εξασφαλίζουν την ασφάλειά σου κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ποδηλασίας.
16,00 €
Μαγνητική βάση φακού για όπλο Olight X-WM03
Code: OLT.XWM03
Η νεότερη έκδοση στη σειρά μαγνητικών αξεσουάρ της Olight είναι η X-WM03, ένα μαγνητικό στήριγμα συμβατό με φακούς με διάμετρού 23 έως 26mm. Ενισχυμένα μαγνητικά μέρη προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και ασφάλεια επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις ή να αποσυνδέσεις γρήγορα το φακό από το όπλο. Ο σφιγκτήρας ανοίγει κατά 180° για εύκολη τοποθέτηση ενώ ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος εξασφαλίζει ότι ο φακός θα παραμείνει σταθερός. Η βάση X-WM03 είναι συμβατό με τα Olight Javelot Pro, Warrior X, M20 Series, M22, M23, M2X και M3XS.
26,00 €
ανά σελίδα