Όπλου

Αγορά κατά
Επιλογες Αγορων
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Φακός Olight Javelot Tac M WML
Code: OLT.JVTACM

O Javelot Tac-M είναι ένα συμπαγής φακός WML μακράς βολής που έχει κατασκευαστεί για ακτίνα μεγάλης εμβέλειας. Αυτό το εκπληκτικό φως επιτυγχάνει 600 μέτρα ρίψης και αποδίδει έως και 1.000 lumens με τη στρογγυλή δέσμη του, κατάλληλο για μοναδες Tactical, αστυνομίας, σωματα ασφαλείας αλλα και για αυτοάμυνα. Περιλαμβάνεται μια επανασχεδιασμένη βάση ράγας M-LOK που μπορεί να προσαρμοστεί σε οπλά με ράγες ράγες M-LOK ξεχωριστά. Ο μαγνητικός τηλεχειρισμος επιτρέπει τη γρήγορη στιγμιαία/σταθερή ενεργοποίηση και δύο επίπεδα φωετινότητας για να διαλέξετε: υψηλό και χαμηλό. Τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2040mAh 18500, ενω λειτουργεί έως και 5 ωρες συνεχόμενα. Το πισω μέρος υποστηρίζει 3 λειτουργίες: μαγνητική φόρτιση, λειτουργία με τον αντίχειρα και υποστήριξη τηλεχειρισμού. Το σώμα του από αλουμίνιο για αεροσκάφος και η καλά δοκιμασμένη δομή του επιτυγχάνουν αντοχή σε πτώση 1,5 μέτρου και αδιάβροχη βαθμολογία IPX8.

153,00 €
Φακός Olight Javelot Tac P WML
Code: OLT.JVTACP

O Javelot Tac-P είναι ένα συμπαγής φακός WML μακράς βολής που έχει κατασκευαστεί για ακτίνα μεγάλης εμβέλειας. Αυτό το εκπληκτικό φως επιτυγχάνει 600 μέτρα ρίψης και αποδίδει έως και 1.000 lumens με τη στρογγυλή δέσμη του, κατάλληλο για μοναδες Tactical, αστυνομίας, σωματα ασφαλείας αλλα και για αυτοάμυνα. Περιλαμβάνεται μια επανασχεδιασμένη βάση ράγας Picatinny που μπορεί να προσαρμοστεί σε οπλά με ράγες ράγες Picatinny ξεχωριστά. Ο μαγνητικός τηλεχειρισμος επιτρέπει τη γρήγορη στιγμιαία/σταθερή ενεργοποίηση και δύο επίπεδα φωετινότητας για να διαλέξετε: υψηλό και χαμηλό. Τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2040mAh 18500, ενω λειτουργεί έως και 5 ωρες συνεχόμενα. Το πισω μέρος υποστηρίζει 3 λειτουργίες: μαγνητική φόρτιση, λειτουργία με τον αντίχειρα και υποστήριξη τηλεχειρισμού. Το σώμα του από αλουμίνιο για αεροσκάφος και η καλά δοκιμασμένη δομή του επιτυγχάνουν αντοχή σε πτώση 1,5 μέτρου και αδιάβροχη βαθμολογία IPX8.

153,00 €
Φακός Όπλου Olight BALDR Pro
Code: OLT.BALDR.PRO
Η Olight πρωτοστατεί στην tactical καινοτομία με το νέο Baldr Pro την τελευταία έκδοση στη σειρά ελαφριών όπλων Baldr. Με το πράσινο λέιζερ των 5mW και το λευκό LED 1,350 lumens, αυτός ο φακός όπλου διπλής εξόδου είναι ιδανικός για εφαρμογές αυτοάμυνας, tactical, χρήση από αστυνομία και σώματα ασφαλείας. Για εκτεταμένη χρήση, το φως μπορεί να δουλεύει στα 300 lumens για 3,5 συνεχόμενες ώρες. Ο πλευρικός βραχίονας ταλάντωσης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να αποσυνδέσετε εύκολα το Baldr Pro και οι βίδες που είναι προσαρμοσμένες στη ρύθμιση βοηθούν στη διατήρηση της βαθμονόμησης μετά από έντονους κραδασμούς. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με rails picatinny και συνοδεύεται από εξάρτημα για την τοποθέτηση της ράγας. Δυνατό φως ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες του είδους.
179,00 €
ανά σελίδα