Όπλου

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Φακός όπλου Fenix GL19R
Code: FNX.GL19R
Το Fenix ​​GL19R ειναι κατασκευασμενο με σκοπό να βελτιώσουμε την ορατότητα και την ικανότητα στόχευσης στις δραστηριότητες σκοποβολής. Το GL19R είναι εξαιρετικά συμπαγές και σχεδόν άφθαρτο, παρέχοντας έντονο λευκό φως έως 1200 lumens και 210 μέτρα απόστασης δέσμης. Μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια τόσο σε Universal ραγες όσο και Picatinny ράγες. Οι αμφιδέξιοι πίσω διακόπτες παρέχουν άμεσο έλεγχο με ένα δάχτυλο για στιγμιαία ενεργοποίηση ή συνεχή ενεργοποίηση. Η λειτουργία strobe μπορεί να ενεργοποιηθεί με παρατεταμένο πάτημα με το φως αναμμένο για να σας βοηθήσει να ελέγξετε την κατάσταση.
99,00 €
Φακός Όπλου LED Olight PL mini 2 Μαύρος
Code: OLT.PLMINI2B
Ο PL-mini 2 αποτελεί τον πρώτο συμπαγές επαναφορτιζόμενο στον κόσμο φακό για όπλο, με ρυθμιζόμενη ράγα. Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τον προσαρμόσει σε οποιοδήποτε μήκος καθιστώντας τον συμβατό με τα περισσότερα πιστόλια, συμπεριλαμβανομένων των υποσυμβατικών. Έχει μέγιστη έξοδο 600 lumens και μέγιστη ακτίνα ρίψης τα 100 μέτρα. Με γρήγορο σύστημα εγκατάστασης και απεγκατάστασης, τοποθέτηση και αφαίρεση πραγματοποιούνται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερών λιθίου, η οποία φορτίζεται μαγνητικά από το κάτω μέρος του σώματος τους φακού. Οι διακόπτες χειρίζονται εύκολα, πιέζοντας γρήγορα προς τα κάτω για συνεχή ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ή παρατεταμένα για στιγμιαία ενεργοποίηση. Με υψηλή συμβατότητα, γρήγορο σύστημα τοποθέτησης / απελευθέρωσης και μεγάλη απόδοση. ο PL-Mini 2 είναι η βέλτιστη επιλογή οπλικού φωτισμού για όλα τα σώματα ασφαλείας, αστυνομία, στρατό, επιχειρησιακές ομάδες κτλ.
99,00 €
Φακός Όπλου LED Olight Olight Baldr Mini
Code: OLT.BALDRM
Ο Baldr Mini είναι ένας εξαιρετικά συμπαγής φακός όπλου που συδυάζει λευκό φώς και πράσινη δέσμη Laser, συνδυαζωντας χαρακτηριστια απο τους PL-Mini 2 και Baldr Pro. Το μέγθος του είναι πολύ μικρότερο από το Baldr Pro, ενω παρέχει 600 lumens φωτεινού λευκού φωτός, μαζί με εξαιρετικά ορατή πράσινη δέσμη για μεγαλύτερη ακρίβεια. Εκτός από την προσαρμοστικότητα στις ράγες Glock και Picatinny, το φως μπορεί να προσαπρομοστει εμπρός και πίσω στη συρόμενη ράγα στην καλύτερη θέση φια τον χρηστη, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο συμβατό. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου, είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της μαγνητικής θύρας φόρτισης στο κάτω μέρος του φακού. Η γρήγορη προσάρτηση και η απελευθέρωση και ο λεπτός διακόπτης καθιστούν το Baldr Mini εξαιρετικά εύκολο να χειριστεί για όλους. Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ειδοποιεί όταν έρθει η ώρα να επαναφορτίσετε.
149,00 €
New! - Olight Baldr S Φακός Όπλου LED
Code: OLT.BALDRS

Το Baldr S είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συμπαγείς συνδυασμούς φωτός/πράσινης δέσμης στην αγορά. Η απόδοση λευκού φωτός του φτάνει τα εκπληκτικά 800 lumens και συμπληρώνεται από μια χαμηλή ρύθμιση 100 lumens. Η ρυθμιζόμενη πράσινη δέσμη του παρέχει αλάνθαστη ακρίβεια. Χρησιμοποιώντας το διακόπτη ρύθμισης, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα μεταξύ του λευκού φωτός, της πράσινης δέσμης και των συνδυασμένων ρυθμίσεων χωρίς να το απενεργοποιήσετε. Η ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου έχει αυξηθεί στα 3,7V 380mAh, εξασφαλίζοντας μέγιστο χρόνο λειτουργίας 140 λεπτών. Το Baldr S εξακολουθεί να διαθέτει την βάση συρόμενης ράγας για να προσαρμόζετε εύκολα το φως στην επιθυμητή θέση σας και περιλαμβάνει δύο τύπους προσαρμογέων ράγας που ταιριάζουν και στις ράγες Glock και Picatinny. Με το σύστημα γρήγορης εγκατάστασης, μπορείτε να προσαρτήσετε και να απελευθερώσετε το φως σε δευτερόλεπτα για άμεση ενεργοποίηση. Αυτή η ισχυρή, ακριβής, συμπαγής και ρυθμιζόμενη WML είναι η τέλεια συμπαγής αμυντική πηγή φωτός.

155,00 €
ανά σελίδα