Εργασίας & Ασφαλείας

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

17 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Βάση Κράνους για Φακό Fenix ALD-05
Code: FNX.ALD05

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσετε τον φακό σας στο κράνος σας είναι η θήκη φακού κράνους ALD-05. Ο ελαστικός ιμάντας βεντούζας συνδέεται με ασφάλεια στους περισσότερους τύπους κράνους. Ταιριάζει σε φακούς με διάμετρο σώματος 20-28 mm και η βάση είναι ρυθμιζόμενη κατά 360°. Κατασκευασμένο από αντιστατικό ελαστικό υλικό, το ALD-05 είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και γράσο και άλλες λιπαρές ουσίες — κατασκευασμένο για να αντέχει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

15,00 €
Fenix WF05E Φακός Ασφαλείας
Code: FNX.WF05E
Ο φακός ασφαλείας Fenix WF05E είναι πιστοποιημένος κατά IECEx, ATEX και CSA, καθιστώντας τον ασφαλή για χρήση σε ζώνες 1 και ζώνες 2 όπου υπάρχει μείγμα αερίων ικανό να προκαλέσει εκρήξεις καθώς και για ζώνες 21 και 22. (Ο φακός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπόγεια ορυχεία.) Είναι πολύ απλός και εύκολος στη χρήση και για να τον ενεργοποιήσετε, απλά περιστρέφετε την κεφαλή του. Διαθέτει τρεις επιλογές εξόδου και τροφοδοτείται από δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA. Οι μόνες συμβατές μπαταρίες είναι το Energizer E92, το Duracell MN2400 ή το Panasonic LR03XWA's. Η χρήση αυτών των μπαταριών θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες εξόδου 10, 30 και 85 Lumens. Επίσης είναι βαθμονομημένος κατά IP68 που τον καθιστά ανθεκτικό από σκόνη και ξένα αντικείμενα και υποβρύχιο έως 2 μέτρα και για 30 λεπτά.
35,00 €
Φως Εργασίας Olight Swivel
Code: OLT.SWVL
Το Swivel είναι ένα συμπαγές και αναδιπλούμενο φως εργασίας COB+LED. Η μονάδα COB προβάλλει μια ομαλή, ευρεία δέσμη έως και 400 lumen για φωτισμό κοντινού πεδίου, ενώ το LED παρέχει μια πιο εστιασμένη και πιο μακρινή δέσμη. Και οι δύο πηγές φωτός είναι ρυθμιζόμενες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Τροφοδοτείται από μπαταρία 2600 mAh που είναι επαναφορτιζόμενη μέσω θύρας Type-C, το προϊόν λειτουργεί έως και 90 ώρες. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη βάση σε στυλ κλιπ 180° με μαγνήτες στο εσωτερικό για βολικές χρήσεις hands-free. Γύρω από τη μονάδα COB υπάρχει μια λωρίδα που λάμπει στο σκοτάδι για να σηματοδοτήσει την παρουσία του προϊόντος. Το στιβαρό και καλά σφραγισμένο αμάξωμα ABS κρατάει καλά από τις καθημερινές κρούσεις και τις πιτσιλιές νερού. Ευέλικτο, στιβαρό και ευέλικτο, το Swivel θα καλύψει τις εργασίες σας σε διάφορες συνθήκες εργασίας.
39,00 €
Φως Εργασίας Olight Swivel BK
Code: OLT.SWVLB
Το Swivel είναι ένα συμπαγές και αναδιπλούμενο φως εργασίας COB+LED. Η μονάδα COB προβάλλει μια ομαλή, ευρεία δέσμη έως και 400 lumen για φωτισμό κοντινού πεδίου, ενώ το LED παρέχει μια πιο εστιασμένη και πιο μακρινή δέσμη. Και οι δύο πηγές φωτός είναι ρυθμιζόμενες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Τροφοδοτείται από μπαταρία 2600 mAh που είναι επαναφορτιζόμενη μέσω θύρας Type-C, το προϊόν λειτουργεί έως και 90 ώρες. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη βάση σε στυλ κλιπ 180° με μαγνήτες στο εσωτερικό για βολικές χρήσεις hands-free. Γύρω από τη μονάδα COB υπάρχει μια λωρίδα που λάμπει στο σκοτάδι για να σηματοδοτήσει την παρουσία του προϊόντος. Το στιβαρό και καλά σφραγισμένο αμάξωμα ABS κρατάει καλά από τις καθημερινές κρούσεις και τις πιτσιλιές νερού. Ευέλικτο, στιβαρό και ευέλικτο, το Swivel θα καλύψει τις εργασίες σας σε διάφορες συνθήκες εργασίας.
39,00 €
Princeton Tec Quad II Φακός κεφαλής
Code: PNC.QUAD-II
Ο Quad II προσφέρει απαράμιλλη σχεδίαση και απόδοση. Μοιράζεται τις ίδιες βασικές αρχές σχεδίασης με το πρωτότυπο και δοκιμασμένο Quad. Τα βασικά χαρακτηριστικά φωτισμού του Quad II παρέχουν μεγάλη ποσότητα φωτός για όλες τις ανάγκες και για την εκτέλεση εργασιών από κοντά. Η δέσμη φωτός είναι λεία και φαρδιά, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε με τα χέρια σας χωρίς λάμψη ή αντανάκλαση. Με στιβαρή κατσκευή, τα ανώτερα υλικά και τον αδιάβροχο σχεδιασμό, το Quad II είναι κατάλληλο για κάθε περιβάλλον. Εγγενώς ασφαλής, Βαθμολογία UL: Κατηγορία I Κατηγορία 1, Όμιλοι A, B, C & D, Κωδικός θερμοκρασίας UL: T4
55,00 €
Φακός Aσφαλείας LED Fenix WF11E
Code: FNX.WF11E
Ο φακός Fenix WF11E είναι ένας εγγενώς ασφαλής φακός αντιεκρηκτικού τύπου που προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών ιδανικός για να σας εγγυηθεί εργασία σε ασφαλέστερο περιβάλλον. Η μέγιστη φωτεινότητα του WF11E είναι 200 lumens, και τροφοδοτείται από 3 AA αλκαλικές μπαταρίες. Ο WF11E είναι πιστοποιημένος IP67,μπορεί να βυθιστεί έως και ένα μέτρο για 30 λεπτά. Διαθέτει μαγνητικό tail και κλιπ τσέπης. Κατασκευασμένος από αντι-εκρηκτικό και αντιστατικό πλαστικό που περιλαμβάνει RTP 399 X 133887 Polycarbonate. Το LED που διαθέτει είναι Cree XP-G2 ουδέτερο λευκό με διάρκεια ζωής 50,00 ωρών. Πιστοποιημένος από IECEx, ATEX και CSA. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις Zone 0, Zone 1 και Zone 2 όπου υπάρχει πιθανότητα έκρηξης αερίων και στις Zone 20, Zone 21 και Zone 22 όπου στην ατμόσφαιρα υπάρχει καύσιμη σκόνη. Κάντε το περιβάλλον εργασίας σας ακόμα πιο ασφαλές με τον ιδανικό αυτό φακό.
59,00 €
Φακός Ασφαλείας Princeton Tec League II Neon yellow
Code: PNC.LG2-NY

Το μικρό βάρος και το πρακτικό σχήμα κάνουν τον εγγενώς ασφαλή φακό League II της Princeton Tec το ιδανικό φως για τη εργασία σε ιδιαίτερα περιβάλλοντα με συγκεκριμένες απαιτήσεις ασφαλείας. 150 lumens φωτισμού μεγάλης διάρκειας, IPX7 αδιάβροχοποίηση, τροφοδότηση απο 3 x AA μπαταρίες και διακόπτης λειτουργίας που κλειδώνει, εξαλείφοντας την πιθανότητα τυχαίας ενεργοποίησης.

Εγγενώς ασφαλής
Βαθμολογίες ETL: Ζώνη 0, Τάξεις I, II, III. Κατηγορίες 1 & 2; Ομάδες Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ
Κωδικός θερμοκρασίας: T4

65,00 €
Princeton Tec Φακός κεφαλής Vizz II
Code: PNC.VIZZ-II
Ο φακός κεφαλή Vizz II είναι εξοπλισμένος με δύο ξεχωριστά προφίλ δέσμης εύκολα προσβάσιμα με ένα απλό πάτημα ή με παρατεταμένο πάτημα ενός κουμπιού. Ένα Maxbright LED δημιουργεί μια ισχυρή δέσμη Spot Στα 150 lumen για φωτισμό μεγάλης διάρκειας, ενώ 4 Ultrabright LED παρέχουν μια ρυθμιζόμενη δέσμη flood. Όπως συμβαίνει με όλους τους προβολείς της σειράς Princeton Tec Professional, το στιβαρό Vizz II είναι αδιάβροχο. Εγγενώς ασφαλής και διαθέτει Βαθμολογία ETL: Ζώνη 0, Κατηγορία Ι, Τάξεις I, II, III, Τμήματα 1 & 2, Ομάδες Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ Κωδικός θερμοκρασίας: T4
73,00 €
New! - Fenix HM61R V2 Headlamp
Code: FNX.HM61RV2

THE HM61R V2.0 is a highly reliable rechargeable headlight, which can be easily switched between headlight, flashlight and chest light. The brightness is as high as 1600 lumens, the red and white lights technology is adopted,combined with the magnetic function of the tail, the HM61R V2.0 can be used for remote lighting, and can also be attached to ferromagnetic metal surfaces for nearby lighting. The large buttons on the side are controlled, and the operation is simple. Support neck USB magnetic suction direct charging, with power indicator, charging indicator function. Hollow headlight belt, light and stable. HM61R V2.0 will always be your best lighting tool for outdoor activities, industrial work and maintenance!

89,00 €
Fenix WF30RE Φακός Ασφαλείας
Code: FNX.WF30RE
Εγγενώς ασφαλής φακός αντιεκρηκτικού τύπου, κατασκευασμένος για χρήση σε επικίνδυνες τοποθεσίες. Ο ​​WF30RE είναι διεθνώς πιστοποιημένος για έκρηξεις και πέρασε τις δοκιμές των IECEx, ATEX και CSA. Με αυτές τις πιστοποιήσεις, ο ​​WF30R έχει αποδειχθεί ασφαλής τόσο σε περιβάλλοντα εκρηκτικών αερίων όσο και σε περιβάλλοντα εκρηκτικής σκόνης. Πιστοποιημένος για τις ζώνες 1, 2, 21 και ζώνη 22. Πρόκειται για τον πρώτο επαναφορτιζόμενο ενδογενώς ασφαλές φακό της Fenix. Έρχεται με την μπαταρία ιόντων λιθίου ARB-L21-2600Ex, μια εξειδικευμένη μπαταρία που είναι αντιεκρηκτική και επαναφορτιζόμενη. Στο λαιμό του WF30RE, θα δείτε τη θύρα φόρτισης. Παρέχετε εξειδικευμένος φορτιστή DC με προστατευτικό φόρτισης. Είναι σημαντικό να φορτίζετε τον φακό σας χρησιμοποιώντας το προστατευτικό φόρτισης, διότι διατηρεί το ασφαλές κύκλωμα ενεργό.
99,00 €
Φακός Κεφαλής Ασφαλείας Princeton Tec Eos II MPLS BK
Code: PNC.EOS-II-MPLS-BK
O Φακος κεφαλής EOS II MPLS ειναι εγγενως ασφαλής και αντιεκρηκτικου τυπου και εχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις τόσο στην εφαρμογή όσο και στο περιβάλλον, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που υπάρχει. Αδιάβροχος, κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας προσφέρει μεγάλους χρόνους καύσης χρησιμοποιώντας ρυθμιζόμενο κύκλωμα. Εγγενώς ασφαλής. Βαθμολογία UL: Class 11, Division 1: groups A, B, C & D
99,00 €
New! - Fenix CL28R Πολυλειτουργικό Φανάρι εξωτερικού χώρου
Code: FNX.CL28R

Το φανάρι εξωτερικού χώρου Fenix ​​CL28R είναι και powerbank το όποιο μπορεί να φωτίσει πλήρως ένα δωμάτιο ενώ ταυτόχρονα φορτίζει άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτει έως 2000 lumens που φτάνουν να φωτίσουν έως και 58 μέτρα απόσταση.  Αυτό το φανάρι διαθέτει δύο περιστροφικούς διακόπτες που επιτρέπουν τη σταθερή ρύθμιση της φωτεινότητας τόσο των λευκών όσο και των κόκκινων φώτων. Διαθέτει θύρα φόρτισης USB-C για τη φόρτιση των δύο ενσωματωμένων μπαταριών 5000 mAh και θύρες εκφόρτισης USB-A / USB-C για τη φόρτιση του τηλεφώνου, του ηχείου ή του tablet σας. Επιπλέον διαθέτει περιστροφική λαβή 360° για σφαιρικό φωτισμό, προστασία IP66 και red alerting flashing. Μπορείτε να συνδέσετε το Fenix ​​CL28R σε ένα τρίποδο ή να το κρεμάσετε. Ιδανικό για κάμπινγκ αλλά και για διακοπές ρεύματος.

99,00 €
New! - Φακός εργασίας Fenix WF26R
Code: FNX.WF26R

Ο επαναφορτιζόμενος φακός Fenix ​​WF26R διευκολύνει τον τρόπο με τον οποίο διατηρείτε τον φακό σας σε πλήρη χωρητικότητα.
Όταν αποθηκεύεται με την αποσπώμενη βάση φόρτισης που περιλαμβάνεται, ο φακός σας θα είναι πάντα έτοιμος όταν τον χρειάζεστε. 
Η βάση τροφοδοτείται από ένα αφαιρούμενο μαγνητικό καλώδιο φόρτισης, που σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να πάρετε το καλώδιο εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε τη βάση από τον τοίχο! Τα 3000 lumens η δέσμη άνω των 450 μέτρων θα σας καλύψουν απολυτα σε κάθε αναγκη. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν διπλό διακόπτη ουράς για απλοποιημένες επιλογές λειτουργίας, τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας συν στροβοσκοπικό και SOS και ένδειξη στάθμης μπαταρίας εκκίνησης.  Αυτός ο φακός είναι ιδανικός για διάφορες κατηγοριες εργασίας οπως βιομηχανίες, ηλεκτρική ενέργεια, σιδηροδρομικές γραμμές, κατασκευές, 
αγωγούς, αποθήκες, φύλακες, δασοπροστασία ή οποιονδήποτε αλλη κατηγορία εργασιας χρειάζεται μεγαλη αποδοση και ακτίνα ρίψης.  Οι διπλοί ουραίοι διακόπτες του WF26R επιτρέπουν τη γρήγορη πρόσβαση σε τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας συν λειτουργίες stobe και SOS. Ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας 44 ωρών σημαίνει ότι  επαναφορτίζετε λιγότερο και η ένδειξη στάθμης μπαταρίας σάς επιτρέπει να γνωρίζετε την ώρα της επαναφόρτισης. Κατασκευασμένος από αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους και πρότυπα IP68, ο WF26R θα συμβαδίσει με τις πιο απαιτητικές εργασίες σας.

135,00 €
Φακός LED Olight Warrior 3S
Code: OLT.WRR3S

Ο Warrior 3S είναι ένας ισχυρός tactical φακός διπλού διακόπτη με αισθητήρα εγγύτητας. Ψυχρό λευκό LED σε συνδυασμό με έναν οπτικό φακό TIR που αποδίδει έως και 2.300 lumens. Διαθέτει 6 ρυθμίσεις εξόδου που μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας τον πλευρικό διακόπτη. Για Tactical λειτουργίες, ο ουριαίος διακόπτης δύο σταδίων επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές ρυθμίσεις, όπως το turbo και το strobe. Ο πρόσφατα υιοθετημένος αισθητήρας εγγύτητας μειώνει το επίπεδο φωτεινότητας προληπτικά σε περίπτωση απόφραξης. Η στεφάνη έχει λιγότερο επιθετική υφή από πριν για πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς στην τσέπη. Όπως το Warrior 3, το πίσω καπάκι του είναι συμβατό με έναν προαιρετικό τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά κλειδώματος για εφαρμογή WML. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5000mAh 21700, φορτίζεται εύκολα από το καλώδιο MCC3. Οι ενδείξεις μπαταρίας 4 επιπέδων και φωτεινότητας γύρω από τον πλευρικό διακόπτη σας κρατούν πάντα ενήμερους για την κατάστασή του. Το Warrior 3S είναι ένας τακτικός φακός που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε κατάσταση.

143,00 €
Olight Odiance Φορητό Φώς Εργασίας
Code: OLT.ODNC

Το Odiance είναι φως εργασίας πολλαπλών χρήσεων με τηλεχειριστήριο. Με μέγιστη απόδοση 3.000 lumen και θερμοκρασία χρώματος από 2700 έως 6000K, είναι ο εξαιρετικός σας βοηθός σε εργοτάξια, για επισκευές αυτοκινήτων, κάμπινγκ, στην πίσω αυλή κ.λπ. Περιστρέφοντας τον διακόπτη φωτεινότητας χωρίς βαθμίδες, μπορείτε να αποκτήσετε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας θέλετε. Διαθέτει επίσης τηλεχειριστήριο για εύκολη ρύθμιση της φωτεινότητας και της θερμοκρασίας χρώματος. Με την ενσωματωμένη μπαταρία 99,36 Wh, λειτουργεί έως και 2.800 λεπτά και φορτίζεται πλήρως μέσα σε 5,5 ώρες. Με τις διεπαφές εξόδου τύπου C και USB-A, μπορεί να χρησιμεύσει ως τράπεζα ισχύος έκτακτης ανάγκης για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Αξιολογημένο ως αδιάβροχο IPX5, αντέχει σε βροχερά περιβάλλοντα. Λειτουργικό και ισχυρό, καλύπτει τις διάφορες ανάγκες φωτισμού σας.

199,00 €
Φακός Κεφαλής Fenix HP30R V2.0
Code: FNX.HP30RV2

Ο Fenix ​​HP30R V2.0 είναι ένας επαγγελματικός φακός με ξεχωριστή θήκη μπαταρίας, που τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες Li-ion 21700. Αυτός ο φακός είναι επαναφορτιζόμενος μέσω της θύρας USBC στη θήκη της μπαταρίας και η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών. Ο διακόπτης σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τεσσάρων επιπέδων εξόδου λευκού προβολέα και τριών ουδέτερων επιπέδων εξόδου λευκού προβολέα. Η δέσμες spotlight και floodlight μπορούν να ανάψουν ταυτόχρονα για απόδοση μέγιστης απόδοσης 3000 lumens. Φτιαγμένος για επαγγελματίες, ο φακός Fenix ​​HP30R V2.0 είναι κατασκευασμένος για υψηλές επιδόσεις.

219,00 €
Φακός Χειρός Fenix HT30R
Code: FNX.HT30RWL

Ο Fenix ​​HT30R είναι ένας φακός λέιζερ κατηγορίας 1 εκπέμπει ένα λευκό φως ευρέως φάσματος, επιτρέποντας σε αυτόν τον φακό να εκτοξεύσει 500 lumens σε απόσταση 1500 μέτρων. Ο φακός δημιουργεί μια εξαιρετικά εστιασμένη δέσμη , με μικρή διαρροή φωτός. Οι διπλοί διακόπτες  στο πίσω μέρος του φακού λειτουργούν on/off και στιγμιαία ενεργοποίηση συν 3 λειτουργίες φωτισμού. Περιστρέψτε την κεφαλή των φακών για να αποκαλύψετε την κρυφή θύρα φόρτισης USB Type-C και να επαναφορτίστε το φακό όταν η ένδειξη στάθμης μπαταρίας δείχνει ότι η μπαταρία είναι χαμηλή. Επιλέξτε το φακό HT30R όταν χρειάζεται φωτισμός εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων.

279,00 €
ανά σελίδα