Φακός Όπλου LED Olight Olight Baldr Mini

Κωδικός: OLT.BALDRM
Διαθέσιμο
SKU
OLT.BALDRM
125,00 €
Ο Baldr Mini είναι ένας εξαιρετικά συμπαγής φακός όπλου που συδυάζει λευκό φώς και πράσινη δέσμη Laser, συνδυαζωντας χαρακτηριστια απο τους PL-Mini 2 και Baldr Pro. Το μέγθος του είναι πολύ μικρότερο από το Baldr Pro, ενω παρέχει 600 lumens φωτεινού λευκού φωτός, μαζί με εξαιρετικά ορατή πράσινη δέσμη για μεγαλύτερη ακρίβεια. Εκτός από την προσαρμοστικότητα στις ράγες Glock και Picatinny, το φως μπορεί να προσαπρομοστει εμπρός και πίσω στη συρόμενη ράγα στην καλύτερη θέση φια τον χρηστη, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο συμβατό. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου, είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της μαγνητικής θύρας φόρτισης στο κάτω μέρος του φακού. Η γρήγορη προσάρτηση και η απελευθέρωση και ο λεπτός διακόπτης καθιστούν το Baldr Mini εξαιρετικά εύκολο να χειριστεί για όλους. Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ειδοποιεί όταν έρθει η ώρα να επαναφορτίσετε.

Output Lumens

Εως 600

Maximun distance

130μ

Maximun rutime

Εως 100 Ωρες.

Maximun intensity

 

4225 cd

impact resistance

---

waterproof

IPX-4

 

olight Baldr Mini
olight Baldr Mini
olight Baldr Mini
olight Baldr Mini
olight Baldr Mini
olight Baldr Mini
olight Baldr Mini
olight Baldr Mini

 

✔ Ο Baldr Mini είναι ένας εξαιρετικά συμπαγής φακός όπλου που συδυάζει λευκό φώς και πράσινη δέσμη Laser, συνδυαζωντας χαρακτηριστια απο τους PL-Mini 2 και Baldr Pro.
✔ Το μέγθος του είναι πολύ μικρότερο από το Baldr Pro, παρέχει 600 lumens φωτεινού λευκού φωτός, μαζί με εξαιρετικά ορατή πράσινη δέσμη για μεγαλύτερη ακρίβεια.
✔ Εκτός από την προσαρμοστικότητα στις ράγες Glock και Picatinny, το φως μπορεί να προσαπρομοστει εμπρός και πίσω στη συρόμενη ράγα στην καλύτερη θέση φια τον χρηστη, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο συμβατό.
✔ Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου, είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της μαγνητικής θύρας φόρτισης στο κάτω μέρος του φακού.
✔ Η γρήγορη προσάρτηση και η απελευθέρωση και ο λεπτός διακόπτης καθιστούν το Baldr Mini εξαιρετικά εύκολο να χειριστεί για όλους. Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ειδοποιεί όταν έρθει η ώρα να επαναφορτίσετε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα Olight
Κατηγορία Φακός Όπλου
Χρήση Σώματα Ασφαλείας & Tactical, Αστυνομία
Cree High Performance Cool White LED
Χρωματική Απόδοση Ψυχρό Λευκό
Αριθμός Λειτουργιών 2 Λειτουργίες
Λειτουργίες Υψηλή Ένταση, Χαμηλή Ένταση
Μέγιστη Φωτεινότητα 600 Lumens
Ελάχιστη Φωτεινότητα 100 Lumens
Μορφή Δέσμης Floodlight
Ακτίνα Ρίψης 130 μέτρα
Μέγιστη Διάρκεια 2 Ωρ & 30 λεπ
Ένταση 4225 cd
Σύστημα Φόρτισης Μαγνητική Φόρτιση
Συμβατός με Μπαταρίες Ενσωματωμένη
Αδιαβροχοποίηση IPX 4
Ποιότητα Κατασκευής Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό κράμα αλουμινίου αεροσκαφών
Παρατηρήσεις n The Box: Picatinny (MIL-STD-1913) Rail Mount Adapter x 1; HM2.5*4.5 Socket Cap Screw x 2; MCC (Magnetic Charging Cable) Special Edition x 1; H1.5 Allen Wrench x 1; Oval Point Set Screw x 1; Cone Point Set Screw x 1
Διάμετρος Κεφαλής 32 mm
Μήκος 56 mm
Εγγύηση 5 Έτη
Βάρος 87 gr