Power Stations

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

14 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Power Station EcoFlow RIVER Mini Wireless
Code: ECF.RVMNWEU

EcoFlow RIVER mini gives you power at hand. Throw 210Wh of portable power in your backpack and be at ease knowing you’ve got power anywhere. RIVER mini sports AC wall outlets, USB outlets & more. With it, you’ve got more ports than a power bank in a battery that fits in your hand. Charge to 80% in 1 hour flat thanks to EcoFlow’s X-Stream charging technology. You can power 5 to 7 devices at once. Ideal for the outdoors. RIVER mini is built for portability. Hold it in your hand or throw it in a backpack to take power anywhere.

249,00 €
Power Station EcoFlow River
Code: ECF.RVEU
Το EcoFlow RIVER διαθέτει 2 Πρίζες AC 600 W και χωρητικότητα 288 Wh μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 9 συσκευές ταυτόχρονα. Έχει έξοδο 600 W αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές έως και 1800 W με ενεργοποιημένη τη λειτουργία X-Boost. Η τεχνολογία X-Stream της EcoFlow, επιτρέπει την γρήγορη επαναφόρτιση του σε λιγότερο από 1 ώρα για να φορτιστεί από 0% στο 80% και πλήρως σε 1,6 ώρες από μια απλή οικιακή πρίζα AC. Ειναι συμβατό με το 80% των οικιακών συσκευών σας όπως συσκευές κουζίνας και εργαλεία DIY. Χρησιμοποιήστε συσκευές κάτω των 1200W για την καλύτερη χρήση του προϊόντος. Καλύψτε όλες τις ανάγκες σας διπλασιάζοντας εύκολα τη χωρητικότητα από 288 Wh σε 576 Wh με μια επιπλέον μπαταρία. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του RIVER, έχετε την επιλογή να αυξάνεται την ισχύ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σχεδιασμένο για κινητικότητα, το συμπαγές αλλά ελαφρύ RIVER είναι ιδανικό για μεταφορά. Πηγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους με το RIVER και κρατήστε όλες τις συσκευές σας ενεργοποιημένες ταυτόχρονα. Με χωρητικότητα 288 Wh που φορτίζει πλήρως σε μόλις 96 λεπτά, θα έχετε το μυαλό σας να εστιάσετε στις περιπέτειές σας.
399,00 €
EcoFlow RIVER Pro Extra Μπαταρία
Code: ECF.RVPROEB
Η επιπλέον μπαταρία συνδέεται στο RIVER Pro για να διπλασιάσει τη χωρητικότητα της μονάδας από 720 Wh σε 1440 Wh. Αυτό παρέχει έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο για την αναβάθμιση της χωρητικότητας του RIVER Pro. Το RIVER Pro μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές έως και 1800 W με το X-Boost, το οποίο σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε περίπου το 80% των οικιακών συσκευών και εργαλείων DIY. Χρησιμοποιήστε συσκευές κάτω των 1200W για την καλύτερη χρήση του προϊόντος. Η μπαταρία RIVER Pro + Extra μπορεί εύκολα να χωρέσει σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, σε κάμπινγκ ή σε εσωτερικούς χώρους, δίνοντάς σας τη δύναμη να κάνετε την περιπέτειά σας οπουδήποτε.
599,00 €
Power Station EcoFlow RIVER Max
Code: ECF.RVMAXEU
Το EcoFlow RIVER Max διαθέτει 2 πρίζες AC και χωρητικότητα 576 Wh, παρέχοντας σε πολλούς χρήστες απίστευτη ισχύ για όλες τις αγαπημένες σας συσκευές. Διαθετει συστημα ταχυτατης επαναφόρτισης οπου χαρη στην τεχνολογία X-Stream της EcoFlow, χρειάζεται λιγότερο από 1 ώρα για να φορτιστεί από 0% έως 80%, και φορτίζεται πλήρως σε 1,6 ώρες από μια οικιακη πρίζα AC. Με το River Max μπορειτε να τροφοδοτήσετε μέχρι 9 συσκευές ταυτόχρονα έως και 1800 W με ενεργοποιημένη τη λειτουργία X-Boost, η οποία σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε περίπου το 80% των βασικών συσκευών όπως συσκευές κουζίνας και εργαλεία DIY. Χρησιμοποιήστε συσκευές κάτω των 1200W για την καλύτερη χρήση του προϊόντος. Η επιπλέον μπαταρία διπλασιάζει τη χωρητικότητα από 288 Wh σε 576 Wh σε περιπτώσεις που χρειάζεστε περισσότερη ισχύ. Μπορείτε να αποσυνδέσετε την έξτρα μπαταρία εύκολα για μεγαλύτερη φορητότητα κατά τη διάρκεια ταξιδιών, περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους ή οποτεδήποτε θέλετε να τροφοδοτήσετε συσκευές εν κινήσει.
649,00 €
Power Station EcoFlow River Pro
Code: ECF.RVPROEU
Το river Pro σας παρέχει φορητή ηλεκτρική ενέργεια ως και για 9 βασικές συσκευές σας. Διαθέσιμα 720Wh και με βάρος μόλις 7,6 kg, είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές για κατασκήνωση, διαβίωση εκτός δικτύου παροχής ενέργιας αλλα και επαγγελματική εργασία σε χωρου χωρίς δικτυο ρευματος. Η λειτουργία X-Stream φορτίζει την μπαταρία του RIVER Pro από 0–80% μέσα σε 1 ώρα. Προσθέστε μια έξτρα μπαταρία RIVER Pro για να διπλασιάσει την χωρητικότητα σε 1440Wh. Με το X-Boost ενεργοποιημένο, η παροχή του RIVER Pro μπορεί να τροφοδοτήσει κάποιες συσκευές μέχρι 1800W. Είναι αρκετή για το 80% των συσκευών, εργαλείων και συσκευών. Εξορμήστε στη φύση το RIVER Pro είναι η δύναμη για την περιπέτειά σας. Διατηρήστε πολλές συσκευές ενεργοποιημένες ταυτόχρονα και επαναφορτίστε σε χρόνους ρεκόρ μέσω αυτοκινήτου, ηλιακής ενέργειας ή τυπικών πριζών οικιακών AC.
799,00 €
New! - EcoFlow DELTA 2 Extra Μπαταρία
Code: ECF.DL2EB

Το DELTA 2 επεκτείνεται έως και 2048 Wh με Smart Extra Battery, διατηρώντας τις συσκευές σας ενεργοποιημένες όταν έχετε ανάγκη. Το DELTA 2 και η extra μπαταρία του φορτίζουν και αποφορτίζονται ταυτόχρονα. Η επαναφόρτιση είναι εύκολη από φορητά ηλιακά πάνελ, απλές πρίζες AC ή το Smart Generator. Φόρτιση μέσω DELTA 2 από 0-80% σε 70 λεπτά και 0-100% σε 120 λεπτά με είσοδο AC. Αποκτήστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης για αξεσουάρ, εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι ή εν κινήσει. Το DELTA 2 ταιριάζει με κάθε θύρα που θα χρειαστείτε για να τροφοδοτήσετε οποιαδήποτε συσκευή οπουδήποτε, έτσι ώστε να νιώθετε πάντα καλυμμένοι. Λάβετε όλες τις ίδιες πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό της μπαταρίας, τον υπολειπόμενο χρόνο επαναφόρτισης, τις ώρες που απομένουν και πολλά άλλα στην ενσωματωμένη οθόνη. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας οπουδήποτε από την εφαρμογή EcoFlow.

799,00 €
Power Station EcoFlow DELTA
Code: ECF.DLEU
Το DELTA της ECOFLOW αποτελεί το πρότυπο των φορητών σταθμών παραγωγής ενέργειας και είναι σχεδιασμένο για να μπορείτε να έχετε ρεύμα οπουδήποτε και να τροφοδοτείτε τις συσκευές σας. Φορτίζει έως και 10 φορές ταχύτερα από τους περισσότερους φορητούς σταθμούς ενέργειας. 0-80% σε λιγότερο από μία ώρα. Τεράστια χωρητικότητα στα 1,2 kWh και η φορητότητα δεν χρειάζεται να θυσιαστεί για την χωρητικότητα. Τροφοδοτήστε σχεδόν οτιδήποτε Ο ισχυρός inverter του power station Delta της EcoFlow μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και βαρέως τύπου εργαλεία DIY έως 1800W. Αυτό τον καθιστά έναν από τους καλύτερους φορητούς σταθμούς ενέργειας σε αυτό το μέγεθος. Φορτίστε πλήρως σε μόλις 4 ώρες με τα πάνελ EcoFlow. Σε οδικό ταξίδι; Συνδέστε στη θύρα του αυτοκινήτου σας και φορτίστε εν κινήσει. Τροφοδοσία 11 συσκευών ταυτόχρονα Όλες οι θύρες που θα χρειαστείτε ποτέ για τον εξοπλισμό σας. Τροφοδοτήστε έως και 11 συσκευές ταυτόχρονα μέσω πριζών AC, DC ή USB. Ιδανική για χρήση ως γεννήτρια για διακοπές ρεύματος. Διατηρήστε τον έλεγχο σε οποιαδήποτε κατάσταση και κρατήστε τις συσκευές σας πάντα ενεργοποιημένες. Με τεράστια χωρητικότητα 1260 Wh, είναι ιδανικό για διακοπές ρεύματος, υπαίθριες περιπέτειες και επαγγελματική εργασία εκτός δικτύου.
Ειδική Τιμή 1.199,00 € Κανονική τιμή 1.449,00 €
New! - Power Station EcoFlow DELTA 2
Code: ECF.DL2EU

1-3 kWh επεκτάσιμη χωρητικότητα για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Προσθέστε την DELTA 2 Extra Battery για να φτάσετε στις 2048 Wh ή προσθέστε την DELTA Max Extra Battery για να φτάσετε στις 3040 Wh. Ιδανικό για backup στο σπίτι ή τις καθημερινές σας συσκευές. 1800W AC Output σημαίνει ότι μπορείτε να τροφοδοτήσετε περισσότερο από το 90% των οικιακών σας συσκευών. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε έως και 13 συσκευές ταυτόχρονα. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το DELTA 2 μπορεί να αποτρέψει την υπερφόρτωση από συσκευές έως 2400W χάρη στην τεχνολογία X-Boost. 7x ταχύτερη φόρτιση AC  Χάρη στην τεχνολογία X-Stream, το DELTA 2 φορτίζει 7 φορές πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό. Φτάνει το 0-80% της φόρτισής του σε μόλις 50 λεπτά και 0-100% σε 80 λεπτά από μια απλή πρίζα σπιτιού (AC Input). Συνδέστε φορητά ηλιακά πάνελ και αποκτήστε ισχύ εισόδου έως και 500W για φόρτιση από οπουδήποτε σε μόλις 3 ώρες. Αποκτήστε 10 χρόνια καθημερινής χρήσης μέχρι να φτάσει το 80% της αρχικής του χωρητικότητας. Αυτό οφείλεται στον τύπο της μπαταρίας LFP που σας δίνει 3000+ κύκλους ζωής. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή EcoFlow για να ελέγξετε το power station DELTA 2 σας από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi. Σύνδεση με Bluetooth όταν είναι εκτός δικτύου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ελέγξετε τα δεδομένα φόρτισης, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και να προσαρμόσετε την ταχύτητα φόρτισης με ευκολία. Εκτεταμένη 5ετή εγγύηση για ξέγνοιαστη εμπειρία.

1.199,00 €
EcoFlow Smart Γεννήτρια
Code: ECF.SMRTGEN
Η Smart Γεννήτρια της ecoflow ενσωματώνεται με τα μοντέλα DELTA Pro και Delta Max για φόρτιση κατά τη διάρκεια λειτουργιας εκτος δικτυου. Προσφερει 10% μεγαλυτερη αποδοτικότητα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές γεννήτριες αερίου. Η γεννήτρια EcoFlow φορτίζει απευθείας με DC ρευμα τα DELTA Pro και Delta Max, εξοικονομώντας σας καύσιμα αλλά και χρόνο φόρτισης. Διαθέτει έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος, για να μπορείτε να τροφοδοτείτε συσκευές κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης, ενω το Power Station φορτίζεται. Υποστηριζει αυτόματη εκκίνηση στο επίπεδο φόρτισης που έχετε ορίσει, ελεγχος και παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής και Αυτόματη απενεργοποίηση. Διαθέτει οθόνη LCD και μπορείτε ακόμη και να προκαθορίσετε μια αυτόματη εκκίνηση όταν το συνδεδεμενο Power Station φτασει σε προκαθορισμενο επίπεδο αποφορτσιςη. Ενώ ειναι σχεδιάσαμενη ως παρελκομενο των DELTA Pro και DELTA Max, λειτουργεί επίσης και ως παραδοσιακή γεννήτρια αερίου αυτονομα. Οταν λειτουργει ως μερος οικοσυστηματος EcoFlow με γεμάτη δεξαμενή προσθέτει 5,4 kWh στο οικοσύστημά.
1.599,00 €
Power Station EcoFlow DELTA Max 1600
Code: ECF.DLMAX16
Τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης στο σπίτι Το DELTA Max μπορεί να φτάσει έως και 6 kWh χωρητικότητα με έξυπνες επιπλέον μπαταρίες, διατηρώντας το σπίτι σας πλήρως λειτουργικό σε κάθε έκτακτη ανάγκη.Τροφοδοσία πολλαπλών συσκευών Αναζητάτε κάτι που να τροφοδοτεί συσκευές υψηλής κατανάλωσης όπως το ψυγείο και το στεγνωτήριό σας; Με το X-Boost, το DELTA Max χειρίζεται συσκευές έως 3000W με ευκολία. Μείνετε ενεργοί ό,τι κι αν γίνει. Το DELTA Max συνδέεται με ηλιακούς συλλέκτες EcoFlow έως και 2 x 400 W για μέγιστη ηλιακή φόρτιση 800 W. Με το DELTA Max εξασφαλίστε εφεδρική ενέργεια για το σπίτι σας σε περίπτωση διακοπών ρεύματος. Με επεκτάσιμη χωρητικότητα που φτάνει έως και τις 6 kWh, διπλή φόρτιση και δυνατότητα τροφοδοσίας των οικιακών συσκευών σας, μπορείτε να έχετε διαθέσιμο ρεύμα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μία μονάδα DELTA Max διαθέτει χωρητικότητα 2 kWh που μπορεί να επεκταθεί έως και 6 kWh με έξυπνες επιπλέον μπαταρίες DELTA Max. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διακοπής, μπορείτε να συνεχίσετε να τροφοδοτείτε τις σημαντικές οικιακές συσκευές σας, όπως το ψυγείο και τα φώτα σας, για πολλές ώρες.
Ειδική Τιμή 1.599,00 € Κανονική τιμή 1.799,00 €
EcoFLow Delta Max Extra Μπαταρία
Code: ECF.DLMAXEB
Διπλάσιασε ή τριπλάσιασε την χωρητικότητα του DELTA Max σε 4032 Wh ή 6048 Wh, μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας για τις βασικές σας συσκευές. Φόρτιση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε Η Smart Extra Battery της DELTA Max επωφελείται από όλες τις μεθόδους φόρτισης που διαθέτει η DELTA Max, που σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, εφόσον η επιπλέον μπαταρία σας είναι συνδεδεμένη στο DELTA Max. Μόλις συνδεθούν, θα φορτίζονται ή εκφορτίζονται ταυτόχρονα, διατηρώντας το ποσοστό της μπαταρίας σε επίπεδο και στις δύο μονάδες. Έτοιμο για κάθε έκτακτη ανάγκη Αποκτήστε γρήγορη φόρτιση 1800 W DC με την Έξυπνη Γεννήτρια EcoFlow (πωλείται χωριστά). Απλώς συνδέστε τη γεννήτρια απευθείας στην επιπλέον μπαταρία σας μέσω της επιπλέον θύρας μπαταρίας. Αυτό λειτουργεί ακόμα και όταν είναι αποσυνδεδεμένο από το DELTA Max. Μείνετε ενημερωμένοι Η Smart Extra Battery διαθέτει φωτεινή οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος της μονάδας που σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Έξοδος, είσοδος, υπολειπόμενη φόρτιση και χρόνος που απομένει.
1.699,00 €
Ecoflow Delta Pro Smart Extra Μπαταρία
Code: ECF.DLTPROEB
H πρόσθετη μπαταρία συνδέεται με την βασική μονάδα DELTA Pro για να διπλασιάσει τη συνολική χωρητικότητα του σε 7200 Wh. Συνδέστε δύο extra μπαταρίες στο DELTA Pro και φτάσατε τα εκπληκτικά 10,8 kWh για χρήση εκτός δικτύου. Η επαναφόρτιση γίνεται από ηλιακούς συλλέκτες, πρίζες AC, σταθμούς φόρτισης Η.Ο. η μεσω της Smart Generator. Συνδέστε την επιπλέον μπαταρία στο DELTA Pro και θα επαναφορτιστούν και θα αποφορτιστούν ταυτόχρονα. Η Extra μπαταρία μπορεί να ενσωματωθεί στην καλωδίωση του σπιτιού σας όταν είναι συνδεδεμένη στο DELTA Pro. Αυτές οι μονάδες μπαταριών γίνονται μέρος των λύσεων φορτίων αιχμής αλλά και τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης του σπιτιού σας. Η extra μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί απευθείας από την γεννήτρια EcoFlow σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντάς σας μια άλλη επιλογή για έκτακτες ανάγκες. Η Οθόνη LCD σας δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό της μπαταρίας, τον υπολειπόμενο χρόνο επαναφόρτισης, τις ώρες που απομένουν και πολλά άλλα. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας οπουδήποτε από την εφαρμογή EcoFlow.
2.999,00 €
Power Station EcoFlow DELTA Pro
Code: ECF.DLTPRO
To φορητό και παράλληλα οικιακό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας DELTA Pro υποστηρίζει χωρητικότητα 3,6 kWh σαν βάση που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 25 kWh. Μπορείτε να το ενσωματώσετε απευθείας στα κυκλώματα του σπιτιού σας μέσω του Smart Home Panel. Ιδανικό για backup στο σπίτι. Τροφοδοτήστε σχεδόν οτιδήποτε! καθώς με τα 3600W μπορείτε να τροφοδοτήσετε συσκευές βαρέως τύπου, όπως στεγνωτήρια, μονάδες AC και άλλα. Χρειάζεστε ακόμη περισσότερη ισχύ; Συνδυάστε δύο μονάδες μαζί για να πετύχετε μια ισχύς 7200 W με το Smart Home Panel. Ένα επεκτάσιμο οικοσύστημα DELTA Pro είναι κάτι περισσότερο από ένα φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας. Μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον μπαταρίες, Smart γεννήτριες και ακόμη και το Smart Home Panel. Ελέγξτε τα όλα μέσω του τηλεχειριστηρίου DELTA Pro ή του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή EcoFlow. Ο πιο γρήγορος φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας στον κόσμο DELTA Pro μπορεί να φορτίσει με 6 τρόπους.
3.999,00 €
Power Station EcoFlow Delta Max 2000
Code: ECF.DLMAX20
Τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης στο σπίτι Το DELTA Max μπορεί να φτάσει έως και 6 kWh χωρητικότητα με έξυπνες επιπλέον μπαταρίες, διατηρώντας το σπίτι σας πλήρως λειτουργικό σε κάθε έκτακτη ανάγκη.Τροφοδοσία πολλαπλών συσκευών Αναζητάτε κάτι που να τροφοδοτεί συσκευές υψηλής κατανάλωσης όπως το ψυγείο και το στεγνωτήριό σας; Με το X-Boost, το DELTA Max χειρίζεται συσκευές έως 3000W με ευκολία. Μείνετε ενεργοί ό,τι κι αν γίνει. Το DELTA Max συνδέεται με ηλιακούς συλλέκτες EcoFlow έως και 2 x 400 W για μέγιστη ηλιακή φόρτιση 800 W. Με το DELTA Max εξασφαλίστε εφεδρική ενέργεια για το σπίτι σας σε περίπτωση διακοπών ρεύματος. Με επεκτάσιμη χωρητικότητα που φτάνει έως και τις 6 kWh, διπλή φόρτιση και δυνατότητα τροφοδοσίας των οικιακών συσκευών σας, μπορείτε να έχετε διαθέσιμο ρεύμα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μία μονάδα DELTA Max διαθέτει χωρητικότητα 2 kWh που μπορεί να επεκταθεί έως και 6 kWh με έξυπνες επιπλέον μπαταρίες DELTA Max. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διακοπής, μπορείτε να συνεχίσετε να τροφοδοτείτε τις σημαντικές οικιακές συσκευές σας, όπως το ψυγείο και τα φώτα σας, για πολλές ώρες.
Ειδική Τιμή 2.099,00 € Κανονική τιμή 2.299,00 €
ανά σελίδα