Ηλιακοί Φορτιστές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Choetech Ηλιακός Φορτιστής SC004 14W
Code: CH.SC004
Ο φορητός ηλιακός φορτιστής Choetech SC004 14 watt USB, παρέχει αρκετή ισχύς για να φορτίσει άνετα ένα smartphone ή ένα tablet. Χρησιμοποιώντας το ηλιακό φως καθώς και το Auto Detect Tech προσφέρει την ταχύτερη δυνατή φόρτιση έως και 2.1A. O SC004 είναι λεπτός και ισχυρός, διαθέτει ρυθμό μετατροπής υψηλής απόδοσης, ώστε να μπορεί να τραβήξει περισσότερο ηλιακό φως από τα συμβατικά ηλιακά πάνελ, δεν χρειάζονται να υπάρχει πλήρης ηλιοφάνεια για να ξεκινήσει η φόρτιση και η απόδοση του μετασχηματισμού είναι μέχρι 22% -25%, ενώ τα περισσότερα από τα παρόμοια προϊόντα δεν ξεπερνά το 15%. Οι ανθεκτικές οπές από ανοξείδωτο χάλυβα σε κάθε γωνία του, σου επιτρέπουν να το κρεμάσεις από ένα σακίδιο ή από ένα δέντρο η μια σκηνή. Εξαιρετικά ελαφρύ και compact χωράει πάντα σε ένα daypack. Δωρεάν άμεση και απεριόριστη ισχύς, με το που θα το ξεδιπλώσεις… Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και σου εξασφαλίζουν ότι είναι σε θέση να αντέξει όλες τις υπαίθριες περιπέτειες σου. Η τεχνολογία προστασίας από βραχυκύκλωμα και υπέρταση σας κρατά τις συσκευές ασφαλή, ενώ απλά απολαμβάνεις τον ήλιο
45,00 €
Choetech Ηλιακός Φορτιστής SC001 19W
Code: CH.SC001
Ο αναδιπλούμενος φορητός ηλιακός φορτιστής Choetech 19 watt Dual USB παρέχει αρκετή ισχύ για να φορτίσει ταυτόχρονα το κινητό τηλέφωνο και το iPad σας. Χρησιμοποιεί τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Το Auto Detect Tech προσφέρει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα φόρτισης έως και 2,4 amps ανά θύρα ή συνολικά 3 amps όταν τίθεται υπο άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτός ο ηλιακός φορτιστής είναι λεπτός και ισχυρός, διαθέτει υψηλό ποσοστό απόδοσης κατά την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας και μπορεί να τραβήξει περισσότερο ηλιακό φως από τα συμβατικά ηλιακά πάνελ. Η απόδοση μετασχηματισμού του είναι μέχρι 22% -25%, ενώ τα περισσότερα από τα παρόμοια προϊόντα είναι 15% ή και χαμηλότερα. Διαθέτει κρίκο απο ανοξείδωτο χάλυβα και υφασμάτινες θηλιές σε κάθε γωνία για να μπορεί με ασφάλεια να τοποθετηθεί σε ένα σακίδιο. Εξαιρετικά ελαφρύ (480gr) και ταιριάζει εύκολα σε ένα daypack. Απλά απλώστε τους ηλιακούς συλλέκτες για να αρχίσετε να φορτίζετε τα gadget σας. Διαθέτει πλαστικοποιημένους ηλιακούς συλλέκτες με επένδυση πολυεστέρα υψηλής αντοχής όπως επίσης και τεχνολογία προστασίας από βραχυκύκλωμα ή υπέρταση που κρατά εσάς και τις συσκευές σας ασφαλή.
55,00 €
Choetech SC005 Αδιάβροχος Ηλιακός Φορτιστής 22W
Code: CH.SC005
Το Ηλιακό Panel Choetech SC005 22W Μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε USB επαναφορτιζόμενη συσκευή, Ιδανικό για όλα ta Smartphones και Tablets συμπεριλαμβανομένων των Apple, Samsung, HTC, Sony, Nexus, HUAWEI, XiaoMi κτλ. Εξοπλισμένο με δύο θύρες φόρτισης USB 2.1Α & 2.4Α, ώστε να ανιχνεύει και να φορτίζει έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα. Εάν η φόρτιση ανασταλεί λόγω πολύ μικρής ηλιοφάνειας, αυτόματα οι συσκευές θα αρχίζουν να φορτιζουν όταν εμφανιστεί και πάλι ο ήλιος. Διαθέτει υψηλό ποσοστό μετατροπής έως και 25%, παρέχοντας αρκετή ισχύ για τη φόρτιση των συσκευών σας. Και εξασφαλίσει αρκετή παροχή ρεύματος για τη φόρτιση 2 συσκευών USB ταυτόχρονα. Αδιάβροχη και anti-scratch κατασκευή από υλικά EVA, PET + TPT με ανθεκτικά στον παγετό Panel. Το υλικό των οπών είναι από καθαρό χαλκό για να μην σκουριάζουν. Όλα αυτά εξασφαλίζουν ότι ο ηλιακός φορτιστής διατηρεί υψηλή μετατροπή ενέργειας και είναι ανθεκτικός σε μακροχρόνια χρήση. Η τσέπη σε σχήμα πλέγματος σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε, καλώδια, κλιπ, powerbank συσκευές και ευνοεί τη γρήγορη απορρόφηση της θερμότητας όταν φορτίζονται οι συσκευές σας. Ιδανικός ηλιακός φορτιστής για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως camping, πεζοπορία, κατασκήνωση, εκστρατεία, ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα. Ο ελαφρύς και εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός σας επιτρέπει να το έχετε συνέχεια μαζί σας.
69,00 €
Choetech Ηλιακός Φορτιστής SC006 36W
Code: CH.SC006
Ο ηλιακός φορτιστής Choetech SC006 παράγει ισχύ έως 36W και διαθέτει ταχύτητα φόρτισης έως 4.8 A υπό άμεσο ηλιακό φως. Λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες SunPower με υψηλό ρυθμό μετατροπής μέχρι 23-24%, παρέχοντας αρκετή ισχύ για τη φόρτιση δύο συσκευών τη φορά. Ελαφρύ και αναδιπλούμενο σχέδιο με τρεις θηλιές από κάθε πλευρά, επιτρέποντας εύκολη προσκόλληση σε σακίδια ή σκηνές που το καθιστά ιδανικό για camping. Με διπλές εξόδους USB, παρέχει αρκετή ισχύ για τη φόρτιση δύο συσκευών τη φορά. Κατασκευασμένο από πολυστρωματικά ηλιακά πάνελ με ύφασμα από PVC που διασφαλίζει την αδιαβροχοποίηση του καθώς και την αντοχή του σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει ενσωματωμένο ρυθμιστή τάσης με έξοδο 5V, ο οποίος λειτουργεί για τις περισσότερες συσκευές που απαιτούν ισχύ 5V. Αναδιπλούμενο σχέδιο για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
89,00 €
ανά σελίδα