Φακός LED Olight Warrior 3S

Κωδικός: OLT.WRR3S
Διαθέσιμο
SKU
OLT.WRR3S
143,00 €

Ο Warrior 3S είναι ένας ισχυρός tactical φακός διπλού διακόπτη με αισθητήρα εγγύτητας. Ψυχρό λευκό LED σε συνδυασμό με έναν οπτικό φακό TIR που αποδίδει έως και 2.300 lumens. Διαθέτει 6 ρυθμίσεις εξόδου που μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας τον πλευρικό διακόπτη. Για Tactical λειτουργίες, ο ουριαίος διακόπτης δύο σταδίων επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές ρυθμίσεις, όπως το turbo και το strobe. Ο πρόσφατα υιοθετημένος αισθητήρας εγγύτητας μειώνει το επίπεδο φωτεινότητας προληπτικά σε περίπτωση απόφραξης. Η στεφάνη έχει λιγότερο επιθετική υφή από πριν για πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς στην τσέπη. Όπως το Warrior 3, το πίσω καπάκι του είναι συμβατό με έναν προαιρετικό τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά κλειδώματος για εφαρμογή WML. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5000mAh 21700, φορτίζεται εύκολα από το καλώδιο MCC3. Οι ενδείξεις μπαταρίας 4 επιπέδων και φωτεινότητας γύρω από τον πλευρικό διακόπτη σας κρατούν πάντα ενήμερους για την κατάστασή του. Το Warrior 3S είναι ένας τακτικός φακός που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε κατάσταση.

  • Ένα ψυχρό λευκό LED σε συνδυασμό με έναν οπτικό φακό TIR που αποδίδει έως και 2.300 lumens με μέγιστη ρίψη 300 μέτρων.
  • Έως και 55 ημέρες χρόνου εκτέλεσης, τον καθιστά το τέλειο tactical φως για πεζοπορία, κατασκήνωση, αυτοάμυνα και επιβολή του νόμου!
  • Ενδείξεις μπαταρίας 4 επιπέδων και φωτεινότητας γύρω από τον πλευρικό διακόπτη, δίνοντας υπενθυμίσεις σε πραγματικό χρόνο με μια ματιά.
  • Ασφαλής και αξιόπιστος: Ο ενσωματωμένος αισθητήρας εγγύτητας, μπορεί να απενεργοποιηθεί πατώντας δύο φορές τον πλαϊνό διακόπτη εντός 5 δευτερολέπτων από την αυτόματη μείωση της φωτεινότητας, προστατεύοντας από τυχόν κοντινά αντικείμενα ενώ είναι ενεργοποιημένος σε λειτουργία υψηλής, turbo ή strobe.
  • Tactical Tail Switch: Γρήγορη δράση με τον tactical διακόπτη ουράς δύο σταδίων. Ενεργοποιήστε το direct turbo ή το strobe με ένα μόνο πάτημα. Ικανοποιήστε τις τακτικές σας ανάγκες σε διάφορες καταστάσεις!
  • Ένας πλευρικός διακόπτης για την επιλογή 6 διαφορετικών λειτουργιών κατά την καθημερινή χρήση..
  • Το πίσω καπάκι έχει ανασχεδιαστεί για να υποστηρίζει τον προαιρετικό μαγνητικό τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά σε μακρύα εγκατάσταση.
  • Με το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης MCC3 USB, είναι εύκολο να φορτίσετε την συμπεριλαμβανόμενη μπαταρία 5000mAh 21700.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα Olight
Κατηγορία Φακός Χειρός
Χρήση Σώματα Ασφαλείας & Tactical, Βιομηχανική χρήση, Έρευνα & Διάσωση
Cree High Performance Cool White LED
Ρυθμιζόμενη Δέσμη Όχι
Χρωματική Απόδοση Ψυχρό Λευκό
Αριθμός Λειτουργιών 6 Λειτουργίες
Λειτουργίες Turbo, Υψηλή Ένταση, Μεσαία Ένταση , Χαμηλή Ένταση, Φεγγαρόφως
Μέγιστη Φωτεινότητα 2300 Lumens
Ελάχιστη Φωτεινότητα 1 Lumen
Μορφή Δέσμης Floodlight
Ακτίνα Ρίψης 300 μέτρα
Μέγιστη Διάρκεια 50 Ημέρες
Ένταση 23256 cd
Σύστημα Φόρτισης Μαγνητική Φόρτιση
Συμβατός με Μπαταρίες 1 x 21700
Αντοχή Πρόσκρουσης 1.5 Μέτρο
Αδιαβροχοποίηση IPX 8
Ποιότητα Κατασκευής Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό κράμα αλουμινίου αεροσκαφών
Πιστοποίηση C.E, F.C.C, RoHS
Διάμετρος Κεφαλής 26 mm
Μήκος 140 mm
Εγγύηση 5 Έτη
What's in the box Warrior 3S (Battery Included) x1, Pocket Clip x1, MCC3 USB Magnetic Charging Cable x1, Holster x1
Βάρος 0.176Kg
Θα σου αρέσουν και αυτά...