Power Station EcoFlow DELTA Pro

Κωδικός: ECF.DLTPRO
Διαθέσιμο
SKU
ECF.DLTPRO
Ειδική Τιμή 3.399,00 € Κανονική τιμή 3.599,00 €
To φορητό και παράλληλα οικιακό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας DELTA Pro υποστηρίζει χωρητικότητα 3,6 kWh σαν βάση που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 25 kWh. Μπορείτε να το ενσωματώσετε απευθείας στα κυκλώματα του σπιτιού σας μέσω του Smart Home Panel. Ιδανικό για backup στο σπίτι. Τροφοδοτήστε σχεδόν οτιδήποτε! καθώς με τα 3600W μπορείτε να τροφοδοτήσετε συσκευές βαρέως τύπου, όπως στεγνωτήρια, μονάδες AC και άλλα. Χρειάζεστε ακόμη περισσότερη ισχύ; Συνδυάστε δύο μονάδες μαζί για να πετύχετε μια ισχύς 7200 W με το Smart Home Panel. Ένα επεκτάσιμο οικοσύστημα DELTA Pro είναι κάτι περισσότερο από ένα φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας. Μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον μπαταρίες, Smart γεννήτριες και ακόμη και το Smart Home Panel. Ελέγξτε τα όλα μέσω του τηλεχειριστηρίου DELTA Pro ή του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή EcoFlow. Ο πιο γρήγορος φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας στον κόσμο DELTA Pro μπορεί να φορτίσει με 6 τρόπους.

Ενέργεια σε κάθε περίσταση
.
Από την απλή τροφοδοσία μιας λάμπας, έως τις ακραίες διακοπές ρεύματος που διαρκούν πολλές μέρες,
το DELTA Pro μπορεί να προσφέρει χωρητικότητα έως και 25 kWh. Με αυτό, είστε καλυμμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση.

Όλη η δύναμη σε εξόδους AC που θα χρειαστείτε.

Μία μονάδα DELTA Pro διαθέτει έξοδο AC 3600W, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 4500W με την τεχνολογία X-Boost. Τροφοδοτήστε στο 99,99% συσκευές βαρέως τύπου στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους ή στην εργασία. Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε δύο μονάδες μαζί για να επιτύχετε 7200 W με το Smart Home Panel.

Ο πιο γρήγορα επαναφορτιζόμενος σταθμός ενέργειας στον κόσμο.

Το MultiCharge προσφέρει ταχύτητες ρεκόρ στα 6500W. Για να φτάσετε τα 6500 W, μπορείτε να επιλέξετε απο τις ακόλουθες μεθόδους φόρτισης.

Πλήρης φόρτιση σε 1,9 ώρες.

Η τεχνολογία φόρτισης X-Stream του EcoFlow δεν είναι απλώς γρήγορη, είναι και ασφαλής. Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας εξασφαλίζει ασφάλεια και μακροζωία ενώ φορτίζετε πλήρως το DELTA Pro από μια απλή πρίζα AC σε μόλις 1,9 ώρες*.

Φορτίστε σε χιλιάδες σταθμούς Η.Ο. σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά σε φορητό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, μπορείτε να φορτίσετε σε χιλιάδες σταθμούς ηλεκτροκίνητων ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Αυτή η μοναδική μέθοδος φόρτισης σάς προσφέρει γρήγορη φόρτιση έως και 3400W εν κινήσει.

Χρησιμοποήστε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με ηλιακή φόρτιση 1600W.

Η σουίτα ηλιακών προϊόντων του EcoFlow σάς προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσετε το DELTA Pro σε διαστημα 2,8 εως 5,6 ώρες. Το DELTA Pro έχει μεγάλο εύρος τάσης από 11-150V, γεγονός που το καθιστά συμβατό με το 90% των ηλιακών συλλεκτών τρίτων κατασκευαστών με βύσματα MC4. Και όταν ο καιρός γίνεται απρόβλεπτος, η έξυπνη παρακολούθηση σημείου μέγιστης ισχύος (MPPT) προσαρμόζεται αυτόματα, μεγιστοποιώντας την ηλιακή σας παραγωγή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αποκτήστε εφεδρική ισχύ έκτακτης ανάγκης με την Smart Γεννήτρια EcoFlow.

Η Smart γεννήτρια EcoFlow χρησιμεύει ως επιλογή έκτακτης ανάγκης που ενσωματώνεται στο οικοσύστημά DELTA Pro.
Ξεκινά αυτόματα όταν το DELTA Pro σας φτάσει σε χαμηλό επίπεδο φόρτισης, επαναφορτίζει το DELTA Pro και σταματάει μόνο του μόλις το DELTA Pro φορτιστεί πλήρως.
Σε σύγκριση με μια παραδοσιακή γεννήτρια αερίου, η Smart γεννήτρια EcoFlow προσφέρει λιγότερη απώλεια ενέργειας, ταχύτερη φόρτιση και υψηλότερη απόδοση.

Μια μπαταρία που διαρκεί για χρόνια.

Το DELTA Pro διαθέτει μια ολοκαίνουργια μπαταρία LFP με 6500 κύκλους, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το DELTA Pro για χρόνια και χρόνια πριν η μονάδα σας φτάσει στο 50% της αρχικής χωρητικότητας. Το σύστημα διαχείρισης μπαταριών του EcoFlow παρέχει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο και ρύθμιση της τάσης, του ρεύματος και της θερμοκρασίας. Αυτός ο μοναδικός μηχανισμός προστασίας καθιστά το DELTA Pro μια απίστευτα ασφαλή και αποτελεσματική οικιακή μπαταρία.

Πολλαπλοί τρόποι ελέγχου και παρακολούθησης.

Ελέγξτε το DELTA Pro είτε απο την ίδια τη μονάδα, είτε χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστηρίο, είτε μέσω της εφαρμογής EcoFlow. Στην εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις τροφοδοσίας, όπως τα επίπεδα φόρτισης και εκφόρτισης, οι ταχύτητες φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος, ο έλεγχος της Smart Generator και πολλά άλλα

Το πρώτο φορητό οικοσύστημα οικιακής μπαταρίας στον κόσμο.

Το επεκτάσιμο οικοσύστημα της DELTA Pro σάς παρέχει ισχύ κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, προσαρμόσιμη ενέργεια όλο το εικοσιτετράωρο και χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας. Πώς τα πετυχαίνει όλα αυτά; Με μια επιλογή από επιπλέον μπαταρίες, έξυπνες γεννήτριες, ηλιακούς ιχνηλάτες, ανεμογεννήτριες, έξυπνο πάνελ σπιτιού και πολλά άλλα.
Από την εφεδρική ισχύ έως τη μείωση της εξάρτησής σας από το δίκτυο με πράσινες εναλλακτικές λύσεις, το οικοσύστημα DELTA Pro μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Παρουσιάζουμε το EcoFlow Smart Home Panel.

Το νέο EcoFlow Smart Home Panel είναι η καρδιά του οικοσυστήματος οικιακών μπαταριών DELTA Pro. Ενσωματώνει έως και δύο μονάδες DELTA Pro με 10 οικιακά κυκλώματα.
Κάθε DELTA Pro μπορεί να συνδεθεί με επιπλέον μπαταρίες, ηλιακούς συλλέκτες ή έξυπνες γεννήτριες, παρέχοντάς σας αδιάλειπτη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, έξυπνη διαχείριση ενέργειας για τα κρίσιμα φορτία σας και χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας..

Αδιάλειπτο Backup για το σπίτι.

Με γρήγορο χρόνο εναλλαγής 20 ms, το DELTA Pro και το Smart Home Panel μπορούν να σας κρατήσουν ενεργοποιημένους κατά τη διάρκεια συσκότισης. Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή EcoFlow σας κρατά ενήμερους, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε και να τροποποιήσετε τις προτεραιότητες της συσκευής σας.

Έξυπνη Διαχείριση Ενέργειας.

Το οικοσύστημα EcoFlow DELTA Pro αποθηκεύει ενέργεια μέρα και νύχτα, μειώνοντας την εξάρτησή σας από το δίκτυο και μειώνοντας τους λογαριασμούς ενέργειας καταπολεμώντας τα ποσοστά χρόνου χρήσης. Ενσωματώνεται απευθείας στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας το EcoFlow Smart Home Panel. Η εφαρμογή EcoFlow σάς παρέχει μια έξυπνη ανάλυση των ενεργειακών σας συνηθειών και μπορείτε να προσαρμόσετε τη χρήση της ενέργειας σας για κάθε τύπο κατάστασης..

Η διαβίωση σε αυτοκινούμενα έγινε εύκολη.

Χάρη στους τροχούς μπορείτε να πάρετε μαζί σας το DELTA Pro, όπου κι αν πάτε. Διαθέτει τροχούς και επεκτεινόμενη λαβή σαν βαλίτσα που διευκολύνει τη μεταφορά. Και αν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση ισχύος για οδικά ταξίδια με αυτοκινούμενα και υπαίθριες περιπέτειες, το DELTA Pro διαθέτει θύρα Anderson 30A και πρίζες AC.

Δύναμη που σημαίνει επιχείρηση.

Το DELTA Pro όχι μόνο παρέχει εφεδρική τροφοδοσία στο σπίτι και τροφοδοσία εκτός δικτύου, αλλά σας παρέχει επίσης μια ασφαλή πηγή ενέργειας για κάθε είδους επαγγελματική εργασία. Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, από DIY έως επαγγελματικά έργα, το DELTA Pro σας βοηθά να ολοκληρώσετε τη δουλειά..

Τι υπάρχει στη Συσκευασία?

1.DELTA Pro 2.Καλώδιο Φόρτισης AC 3. Καλώδιο Φόρτισης Αυτοκινήτου 4. Καλώδιο σύνδεσης με Ηλιακό Panel 5.Καλώδιο DC5521 σε DC5525 cable 6.Καλύμματα λαβής

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα EcoFlow
Θερμοκρασίες φόρτισης 0 to 45°C ± 3°C
Θερμοκρασίες αποφόρτισης -20 to 45°C ± 3°C
Μέθοδοι Φόρτισης Solar, Smart Generators, Wall outlets, Car Outlets, EV Chargers, Wind Turbines (coming soon)
Τεχνολογία Lithium-Ion
kWh 3600Wh
Cycles 3500 για 80% χωρητικότητα
Ισχύς εισόδου φόρτισης AC 1800W Max, 120V~15A, 3000W Max, 240V~12.5A
Voltage εισόδου φόρτισης AC 220V - 240V
Είσοδος ηλιακής φόρτισης 1600W Max, 11-150V, 15A
Φορτιστής Αυτοκινήτου Support 12V / 24V battery, 8A
Έξοδος AC 3600W, Surge 7200W
Θύρα Anderson 12.6V, 30A
USB-A Ταχυφόρτιση 2 ports, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max per port
Έξοδος USB-A 2 ports, 5V, 2.4A, 12W Max per port
Έξοδος USB-C 2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max per port
Έξοδος αυτοκινήτου 12.6V, 10A, 126W Max
Έξοδος DC5521 2 ports, 12.6V, 3A, 38W Max per port
Παρατηρήσεις Support up to two DELTA Pro Smart Extra Battery/Smart Generator,
Wi-Fi Supported wifi, bluetooth, wired
Χρήση μέσω εφαρμογής Ναί
Εγγύηση 5 Έτη
Διαστάσεις Μ x Π x Υ 63.5 x 28.4 x 42cm
What's in the box 1.DELTA Pro 2.Καλώδιο Φόρτισης AC 3. Καλώδιο Φόρτισης Αυτοκινήτου 4. Καλώδιο σύνδεσης με Ηλιακό Panel 5.Καλώδιο DC5521 σε DC5525 cable 6.Καλύμματα λαβής 7. Εγχειρίδιο χρήσης
Βάρος 45Kg
Θα σου αρέσουν και αυτά...