Σειρά River 2

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station
Code: ECF.RV2EU

Με την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 60 λεπτών, θα είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη απόδραση. Είναι 5 φορές ταχύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας και 38% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά. Με περισσότερους από 3000+ κύκλους μπαταρίας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το RIVER 2 σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δέκα χρόνια. Η μπαταρία LFP δεν προσφέρει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι αξιόπιστη, αποτελεσματική και ασφαλές ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Με μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο,  είστε καλυμμένοι για τα επόμενα 5 χρόνια. Με 4 επιλογές φόρτισης, το RIVER 2 επαναφορτίζει οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Φορτίστε χρησιμοποιώντας μια πρίζα AC, εν κινήσει με φόρτιση αυτοκινήτου, εκτός δικτύου με γρήγορη ηλιακή φόρτιση και μέσω USB-C. Με ισχύ 300 W, καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων συσκευών σας. Αλλά γιατί να μην πάτε την ισχύ σε άλλο επίπεδο με τη λειτουργία X-Boost; Ενεργοποιήστε το για να τροφοδοτήσετε συσκευές με ισχύ έως και 600 W, συμπεριλαμβανομένου ενός υπολογιστή ή ενός μπλέντερ. Μόνο 3,5 κιλά και εύκολο στη μεταφορά σχεδιασμό, το RIVER 2 κάνει την ενέργεια πιο φορητή από ποτέ. Με γρήγορη ταχύτητα εναλλαγής 30 ms, διατηρεί τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές σας σε λειτουργία. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή EcoFlow για να ελέγχετε και το RIVER 2 από την άνεση του τηλεφώνου σας. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi ή Bluetooth για χρήση κοντά ή απομακρυσμένα.

299,00 €
EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station
Code: ECF.RV2MXEU

Με την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 60 λεπτών, θα είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη απόδραση. Είναι 5 φορές ταχύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας και 38% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά. Με περισσότερους από 3000+ κύκλους μπαταρίας, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δέκα χρόνια. Η μπαταρία LFP δεν προσφέρει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι αξιόπιστη, αποτελεσματική και ασφαλές ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Με μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο,  είστε καλυμμένοι για τα επόμενα 5 χρόνια. Με 4 επιλογές φόρτισης, επαναφορτίζει οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Φορτίστε χρησιμοποιώντας μια πρίζα AC, εν κινήσει με φόρτιση αυτοκινήτου, εκτός δικτύου με γρήγορη ηλιακή φόρτιση και μέσω USB-C. Τροφοδοτήστε έως και το 80% των βασικών σας συσκευών Με ισχύ 500 W, καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων συσκευών σας. Αλλά γιατί να μην πάτε την ισχύ σε άλλο επίπεδο με τη λειτουργία X-Boost? Ενεργοποιήστε το για να τροφοδοτήσετε συσκευές με ισχύ έως και 1000W, συμπεριλαμβανομένου μιας ηλεκτρικής σκούπας. Μόνο 6 κιλά και εύκολο στη μεταφορά σχεδιασμό, κάνει την ενέργεια πιο φορητή από ποτέ. Με γρήγορη ταχύτητα εναλλαγής 30 ms, διατηρεί τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές σας σε λειτουργία. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή EcoFlow το ελέγχετε από την άνεση του τηλεφώνου σας. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi ή Bluetooth για χρήση κοντά ή απομακρυσμένα.

599,00 €
EcoFlow RIVER 2 Pro Portable Power Station
Code: ECF.RV2PREU

Με την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 0-100% σε 70 λεπτά, θα είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη απόδραση. Είναι 5 φορές ταχύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας και 27% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά. Με περισσότερους από 3000+ κύκλους μπαταρίας, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δέκα χρόνια. Η μπαταρία LFP δεν προσφέρει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι αξιόπιστη, αποτελεσματική και ασφαλές ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Με μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο,  είστε καλυμμένοι για τα επόμενα 5 χρόνια. Με 4 επιλογές φόρτισης, επαναφορτίζει οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Φορτίστε χρησιμοποιώντας μια πρίζα AC, εν κινήσει με φόρτιση αυτοκινήτου, εκτός δικτύου με γρήγορη ηλιακή φόρτιση και μέσω USB-C. Τροφοδοτήστε έως και το 80%των συσκευών υψηλής ισχύος Με ισχύ 800 W, καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων συσκευών σας. Αλλά γιατί να μην πάτε την ισχύ σε άλλο επίπεδο με τη λειτουργία X-Boost? Ενεργοποιήστε το για να τροφοδοτήσετε συσκευές με ισχύ έως και 1600W, συμπεριλαμβανομένου μιας καφετιέρας και ενός σεσουάρ. Μόνο 7.8 κιλά και εύκολο στη μεταφορά σχεδιασμό, κάνει την ενέργεια πιο φορητή από ποτέ. Με γρήγορη ταχύτητα εναλλαγής 30 ms, διατηρεί τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές σας σε λειτουργία. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή EcoFlow το ελέγχετε από την άνεση του τηλεφώνου σας. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi ή Bluetooth για χρήση κοντά ή απομακρυσμένα.

799,00 €
ανά σελίδα