Σειρά River

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Power Station EcoFlow River
Code: ECF.RVEU
Το EcoFlow RIVER διαθέτει 2 Πρίζες AC 600 W και χωρητικότητα 288 Wh μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 9 συσκευές ταυτόχρονα. Έχει έξοδο 600 W αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές έως και 1800 W με ενεργοποιημένη τη λειτουργία X-Boost. Η τεχνολογία X-Stream της EcoFlow, επιτρέπει την γρήγορη επαναφόρτιση του σε λιγότερο από 1 ώρα για να φορτιστεί από 0% στο 80% και πλήρως σε 1,6 ώρες από μια απλή οικιακή πρίζα AC. Ειναι συμβατό με το 80% των οικιακών συσκευών σας όπως συσκευές κουζίνας και εργαλεία DIY. Χρησιμοποιήστε συσκευές κάτω των 1200W για την καλύτερη χρήση του προϊόντος. Καλύψτε όλες τις ανάγκες σας διπλασιάζοντας εύκολα τη χωρητικότητα από 288 Wh σε 576 Wh με μια επιπλέον μπαταρία. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του RIVER, έχετε την επιλογή να αυξάνεται την ισχύ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σχεδιασμένο για κινητικότητα, το συμπαγές αλλά ελαφρύ RIVER είναι ιδανικό για μεταφορά. Πηγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους με το RIVER και κρατήστε όλες τις συσκευές σας ενεργοποιημένες ταυτόχρονα. Με χωρητικότητα 288 Wh που φορτίζει πλήρως σε μόλις 96 λεπτά, θα έχετε το μυαλό σας να εστιάσετε στις περιπέτειές σας.
399,00 €
Power Station EcoFlow RIVER Max
Code: ECF.RVMAXEU
Το EcoFlow RIVER Max διαθέτει 2 πρίζες AC και χωρητικότητα 576 Wh, παρέχοντας σε πολλούς χρήστες απίστευτη ισχύ για όλες τις αγαπημένες σας συσκευές. Διαθετει συστημα ταχυτατης επαναφόρτισης οπου χαρη στην τεχνολογία X-Stream της EcoFlow, χρειάζεται λιγότερο από 1 ώρα για να φορτιστεί από 0% έως 80%, και φορτίζεται πλήρως σε 1,6 ώρες από μια οικιακη πρίζα AC. Με το River Max μπορειτε να τροφοδοτήσετε μέχρι 9 συσκευές ταυτόχρονα έως και 1800 W με ενεργοποιημένη τη λειτουργία X-Boost, η οποία σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε περίπου το 80% των βασικών συσκευών όπως συσκευές κουζίνας και εργαλεία DIY. Χρησιμοποιήστε συσκευές κάτω των 1200W για την καλύτερη χρήση του προϊόντος. Η επιπλέον μπαταρία διπλασιάζει τη χωρητικότητα από 288 Wh σε 576 Wh σε περιπτώσεις που χρειάζεστε περισσότερη ισχύ. Μπορείτε να αποσυνδέσετε την έξτρα μπαταρία εύκολα για μεγαλύτερη φορητότητα κατά τη διάρκεια ταξιδιών, περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους ή οποτεδήποτε θέλετε να τροφοδοτήσετε συσκευές εν κινήσει.
649,00 €
Power Station EcoFlow River Pro
Code: ECF.RVPROEU
Το river Pro σας παρέχει φορητή ηλεκτρική ενέργεια ως και για 9 βασικές συσκευές σας. Διαθέσιμα 720Wh και με βάρος μόλις 7,6 kg, είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές για κατασκήνωση, διαβίωση εκτός δικτύου παροχής ενέργιας αλλα και επαγγελματική εργασία σε χωρου χωρίς δικτυο ρευματος. Η λειτουργία X-Stream φορτίζει την μπαταρία του RIVER Pro από 0–80% μέσα σε 1 ώρα. Προσθέστε μια έξτρα μπαταρία RIVER Pro για να διπλασιάσει την χωρητικότητα σε 1440Wh. Με το X-Boost ενεργοποιημένο, η παροχή του RIVER Pro μπορεί να τροφοδοτήσει κάποιες συσκευές μέχρι 1800W. Είναι αρκετή για το 80% των συσκευών, εργαλείων και συσκευών. Εξορμήστε στη φύση το RIVER Pro είναι η δύναμη για την περιπέτειά σας. Διατηρήστε πολλές συσκευές ενεργοποιημένες ταυτόχρονα και επαναφορτίστε σε χρόνους ρεκόρ μέσω αυτοκινήτου, ηλιακής ενέργειας ή τυπικών πριζών οικιακών AC.
799,00 €
ανά σελίδα