Λιθίου

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-24 από 50

Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
ανά σελίδα
Procell CR2025 Λιθίου μπαταρία 3V
Code: DUR.PRO2025
Για ασφαλή και αξιόπιστη ισχύ, η Duracell Procell CR2025 είναι σχεδιασμένη για χρήση σε βιομηχανικά και επαγγελματικά ηλεκτρονικά. Αυτές οι μπαταρίες διαθέτουν μακράς διάρκειας χημεία λιθίου και υψηλής ποιότητας κατασκευή Duracell που πληροί όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας. Οι μπαταρίες CR2025 βρίσκονται συχνά σε ανιχνευτές καπνού, τηλεχειριστήρια, αισθητήρες κίνησης, ιατρικές συσκευές και άλλα.
Procell CR2032 Λιθίου μπαταρία 3V
Code: DUR.PRO2032
Μια ισχυρή μπαταρία λιθίου, η Duracell Procell CR2032 είναι κατασκευασμένη για κορυφαία απόδοση σε απαιτητικά ηλεκτρονικά. Με ισχύ 3 volt και ανθεκτική χημεία λιθίου, αυτή η μπαταρία σε σχήμα νομίσματος είναι ιδανική για ανιχνευτές καπνού, τηλεχειριστήρια, συστήματα ασφαλείας, ιατρικές συσκευές και πολλές άλλες καθημερινές ανάγκες. Το Duracell Procell CR2032 πωλείται μεμονωμένα σε βολική συσκευασία λωρίδας σχισίματος.
Procell CR2016 Λιθίου μπαταρία 3V
Code: DUR.PRO2016
Οι μπαταρίες CR2016 είναι απαραίτητες για κάθε συσκευή χαμηλής εκφόρτισης. Ιδανικές για αξεσουάρ bluetooth, παιχνίδια, μπρελόκ, ασύρματους αισθητήρες και πολλά άλλα, διαθέτουν ισχύ 3 βολτ που τις καθιστούν ιδανικές και για συσκευές συνεχούς χρήσης. Κάθε μεμονωμένο στοιχείο είναι συσκευασμένο σε μια ξεχωριστή λωρίδα σχισίματος για εύκολη πρόσβαση στην ποσότητα των μπαταριών που χρειάζεστε, ενώ διατηρούνται στη συσκευασία τους για μεγάλου χρόνου αποθήκευση.
Σελίδα
ανά σελίδα