Choetech

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-24 από 31

Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
ανά σελίδα
Choetech C0029 USB Φορτιστής
Code: CH.C0029
Ενσωματωμένο έξυπνο ολοκληρωμένο κύκλωμα IC μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα τη συσκευή σας και να φορτίσει με τη βέλτιστη ταχύτητα κάθε συσκευή σας, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα της. Ευρεία συμβατότητα όλων των συσκευών με ισχύ 5V (συμπεριλαμβανομένων των Android και της Apple) σε πλήρη ταχύτητα, όπως το iPhone 7/7 Plus, το iPhone 6 / 6S / 6S Plus, το Samsung Galaxy S8 / S7 / S6, iPad και πολλά άλλα. Κορυφαία απόδοση και πλήρη προστασία για εσάς και τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπερθέρμανση, υπερβολικού ρεύματος και βραχυκυκλώματος. Το υλικό Anti-fire ABS + PC το καθιστά ανθεκτικό ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συμπαγής και φορητό μέγεθος το καθιστά πολύ εύκολο να το έχετε συνέχεια μαζί σας παντού, ένας ιδανικός φορτιστής για το σπίτι, τις επιχειρήσεις και τα ταξίδια.
4,50 €
Choetech AC0013 Καλώδιο γρήγορης φόρτισης 5A USB to C
Code: CH.AC0013
Καλώδιο USB 3 σε C με μήκος 1.2 μέτρα, Προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων. Υποστηρίζει USB 3.1. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάτοχους flagship και μη smartphones, ultrabooks, notebooks, laptops, MacBooks, Ipads, tablets. Ανθεκτική και Premium κατασκευή από πλεκτό νάιλον προσθέτει επιπλέον αντοχή και αποτρέπει το κλασσικό μπλέξιμο των καλωδίων. Τα υλικά κατασκευής εξασφαλίζουν ασφαλή φόρτιση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Pin αντοχής στην πίεση από κράμα αλουμινίου. θωράκιση 3 επιπέδων. Πολυ απλα δεν γίνεται να μην έχεις ένα τέτοιο καλώδιο!
4,50 €
Choetech C0030 Φορτιστής 2 x USB
Code: CH.C0030
Ενσωματωμένο έξυπνο ολοκληρωμένο κύκλωμα IC μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα τη συσκευή σας και να φορτίσει με τη βέλτιστη ταχύτητα κάθε συσκευή σας, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα της. Ευρεία συμβατότητα όλων των συσκευών με ισχύ 5V (συμπεριλαμβανομένων των Android και της Apple) σε πλήρη ταχύτητα, όπως το iPhone 7/7 Plus, το iPhone 6 / 6S / 6S Plus, το Samsung Galaxy S8 / S7 / S6, iPad και πολλά άλλα. Κορυφαία απόδοση και πλήρη προστασία για εσάς και τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπερθέρμανση, υπερβολικού ρεύματος και βραχυκυκλώματος. Το υλικό Anti-fire ABS + PC το καθιστά ανθεκτικό ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συμπαγής και φορητό μέγεθος το καθιστά πολύ εύκολο να το έχετε συνέχεια μαζί σας παντού, ένας ιδανικός φορτιστής για το σπίτι, τις επιχειρήσεις και τα ταξίδια. Ιδανικό για την φόρτιση 2 συσκευών ταυτόχρονα.
5,00 €
Φορτιστής Αυτοκινήτου Choetech C0051 QC 3.0
Code: CH.C0051
Ο φορτιστής Αυτοκινήτου Choetech C0051 διαθέτει 2 θύρες φόρτισης USB και ενσωματώνει τεχνολογία Quick Charge 3.0. Οι δυο θύρες USB με τεχνολογία Smart port διακρίνουν τον τύπο της συσκευής που είναι συνδεδεμένη και καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισης της με σκοπό να φορτίζεται σωστά και με πλήρη ταχύτητα. Με την τεχνολογια Qualcomm Quick Charge 3.0 ολες οι συμβατές συσκευές φορτίζονται έως και 4 φορές ταχύτερα σε σχέση με έναν συμβατικό φορτιστή. Φορητός και ασφαλής σχεδιασμός: Συμπαγές μέγεθος, σχεδιασμένο για φορητότητα. Πολλαπλά κυκλώματα ασφαλείας. Συμβατος με ολες τις USB επαναφορτιζόμενες συσκευές, ιδανικός για smartphones, tablets, gps, φακούς, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μετρητες κτλ.
7,00 €
USB-C Φορτιστής Αυτοκινήτου Choetech TC0005 QC 3
Code: CH.TC0005
Ο φορτιστής αυτοκινήτου Choetech TC0005 έχει δύο θύρες USB 3.0 Μια θύρα USB Type-C που παράγει 5V / 3A για τη φόρτιση των υποστηριζόμενων συσκευών τύπου C και μια Θύρα USB 3 με ενσωματωμένη τεχνολογία Quick Charge 3.0 με 5V / 2,4A για όλες τις απλές αλλά και τις συμβατές QC συσκευές. Και οι δυο θύρες είναι σχεδιασμένες για αναστρέψιμη εισαγωγή βύσματος και δίνουν τη δυνατότητα να εισάγετε το καλώδιο με οποιοδήποτε τρόπο εύκολα, χωρίς να ψάχνεται ποια είναι η σωστή πλευρά. Ο φορτιστής αυτοκινήτου TC0002 είναι εξοπλισμένος με εξελιγμένο σχεδιασμό κυκλώματος με προστασία υπερθέρμανσης, υπερέντασης, υπερβολικής φόρτισης. Συμβατος με ολες τις USB επαναφορτιζόμενες συσκευές, ιδανικός για smartphones, tablets, gps, φακούς, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μετρητές κτλ.
8,00 €
Φορτιστής Choetech Q5009 3 x USB
Code: CH.Q5009
Φορτιστής με 3 θύρες USB με συνολικό ρεύμα εξόδου 3.4A, μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το τηλέφωνο, το tablet και το Powerbank σας. Αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές σας και τους παρέχει την βέλτιστη ταχύτητα φόρτισης μειώνοντας το συνολικό χρόνο φόρτισης του. Αξιόπιστη κατασκευή με προηγμένη τεχνολογία για προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπερθέρμανση, υπέρταση και βραχυκύκλωμα. Δυνατότητα φόρτισης σχεδόν όλων των συσκευών με δυνατότητα USB, όπως smartphone, tablet, powerbank, Bluetooth ηχεία, φακούς, Φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και πολλά ακόμα.
10,00 €
Choetech TC0006 Ταχυφορτιστής Αυτοκινήτου 30W
Code: CH.TC0006
Γρήγορη και ασφαλής φόρτιση στο αυτοκίνητο σας για 2 συσκευές ταυτόχρονα. Η θύρα USB-C μπορεί να φορτίσει γρήγορα και σωστά όλα τα τελευταία Smartphone της αγοράς που διαθέτουν θύρα Type-C. Apple, Samsung, Google Pixel, Nexus, Huawei κ.λπ. Διαθέτει συνολική ισχύ 30W. Ειναι πιστοποιημένος κατά RoHS, CE & FCC, USB-IF και ενσωματώνει ολοκληρωμένο κύκλωμα IC για να εξασφαλίζει πλήρη προστασία για εσάς και τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπερθέρμανση, υπερβολικού ρεύματος και βραχυκυκλώματος.
10,00 €
Choetech TC0008 Φορτιστής Αυτοκινήτου 2 x USB-C 36W
Code: CH.TC0008
Προηγμένη τεχνολογία USB-C PD 3.0, μέγιστη ισχύς έως 36 W συνολικά (έξοδος 18 W κάθε θύρα), καθεμία από τις δύο θύρες PD μπορεί να φορτίσει γρήγορα την συσκευη σας (50% σε 30 λεπτά), παρέχοντας την πλήρη ταχύτητα φόρτσιης για δύο συσκευές ταυτόχρονα. Πιστοποιημένος με CE, FCC, ETL και RoHS, για την αποφυγή υπερβολικού ρεύματος, υπερθέρμανσης, υπερβολικής τάσης και υπερφόρτωσης. Πυρίμαχο υλικό, συμπαγές μεγεθος, απαραιτητο για κάθε αυτοκινήτο. Λειτουργεί άψογα με τηλέφωνα USB-C, tablets, Smartphones, iPhones και άλλα.
10,00 €
Φορτιστής Choetech Q5003 Quick Charge 3.0
Code: CH.Q5003
Τεχνολογία γρήγορης φόρτισης QC3.0, ισχύ φόρτισης έως 18W. Ενσωματωμένο τσιπ αναγνώρισης τάσης. Κατασκευασμένο από πυρίμαχο υλικό PC 94V0, μπορεί να αντέξει σε υψηλή θερμοκρασία και πρόσκρουση, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής. Συμβατό με κάθε συσκευή με διεπαφή USB-A. Εξαιρετική απόδοση, μικρό μέγεθος, εύκολο στη μεταφορά, μπορείτε να το έχετε συνέχεια μαζί σας.
10,00 €
Choetech Φορτιστής PD5005 USB C 20W
Code: CH.PD5005
Choetech Φορτιστής PD5005 USB C 20W προσφέρει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης για smartphone, iphone και άλλες συσκευές, ενσωματωμένει έξυπνο τσιπ, παρέχει προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπερβολική τάση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα και εξασφαλίζει ασφαλή φόρτιση για τις συσκευές σας. Σχεδιασμός σε compact μέγεθος, εξασφαλίζει επαρκή χώρο για την επαγωγά θερμότητας κατά τη φόρτιση. Ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός είναι Πρακτικό σχήμα όταν ταξιδεύετε,αλλα και στη δουλειά ή στο σπίτι.
11,00 €
Ασύρματος Φορτιστής Smartphone Choetech T511-S
Code: CH.T511-S
Ο Choetech T511-S είναι ένας ασύρματος φορτιστή συμβατός με όλες τις συσκευές Qi Cerified. Το Smartphone σας επαναφορτίζεται ασύρματα? Εάν ναι, ο T511-S είναι μια εξαιρετική επιλογή για το γραφείο σας και όχι μόνο. Η ασύρματη φόρτιση Ξεκινά τη στιγμή που τοποθετείτε μια συσκευή Qi ready συσκευή ή τη συσκευή με ανταπτορα Qi. Δεν απαιτούνται καλώδια ή διασύνδεση USB. Είναι πλήρως συμβατό με οποιαδήποτε Qi συσκευή ανεξαρτήτως μάρκας. Λειτουργεί με πλήρως με όλες της νέες smartphone συσκευές όπως iPhone X, iPhone 8, 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, Nokia 9, Nexus 4, 5, Lumia 920 και άλλες συσκευές Qi συμβατές. Ultra Slim σχεδιασμός προσφέρει μια μοντέρνα, premium εμφάνιση. Ενσωματωμένο τσιπ που παρέχει προστασία από υπερθέρμανση, υπέρταση και βραχυκύκλωμα.
12,00 €
Choetech T550-F Ασύρματος Ταχυφορτιστής
Code: CH.T550-F
Μοναδικός σχεδιασμός για AirPods και AirPods Pro (με θήκη ασύρματης φόρτισης). Ενσωματωμένο κράμα ψευδαργύρου για μεγαλύτερη απαγωγή θερμότητας, εξασφαλίζοντας σταθερή φόρτιση. Τα αντιολισθητικά μαξιλάρια σιλικόνης στο πάνω και στο κάτω μέρος σας βοηθούν να διατηρήσετε τα AirPods ή το τηλέφωνό σας στο σωστο σημείο, ακόμα και όταν δονείτε. Η βάση αλλάζει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών φόρτισης 2,5W, 5W, 7,5W, 10W και 15W, ανάλογα με τις ανάγκες τροφοδοσίας της συσκευής σας. Σημαντική επίσης είναι η λειτουργία ύπνου. Οπού σας επιτρέπει να αφήνεται το κινητό σας άφοβα στην βάση φόρτισης για ολόκληρη την νύχτα χωρίς να φοβάστε ότι θα υπερθερμάνει καθώς η φόρτιση σταματάει μόλις φτάσει στο 100%. Συμβατη με Θήκες από καουτσούκ / πλαστικό / TPU με παχος εως 5 MM. Μαγνητικά και μεταλλικά εξαρτήματα ή κάρτες θα αποτρέψουν τη φόρτιση.
15,00 €
Choetech Φορτιστής PD5007 USB-C 30W
Code: CH.PD5007
Ο φορτιστής PD5007 μέγιστης απόδοσης 30 W λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα φόρτισης για smartphones και tablets. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα.
16,00 €
Choetech T517 Μαγνητικός Ασυρματος φορτιστής
Code: CH.T517
Ο μαγνητικός ασύρματος φορτιστής Τ517 είναι ειδικά σχεδιασμένος για την σειρά συσκευών iPhone 12/ 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max. Εφάπτεται μαγνητικά στη θέση του για να εξασφαλίσει τέλεια ευθυγράμμιση και ισχυρό κράτημα για σταθερή και αποτελεσματική φόρτιση. Ο χρόνος φόρτισης είναι ο ίδιος με έναν Apple φορτιστή. Το σύστημα ασφαλείας smart chip φέρει πιστοποίηση από την Qi και την ETL και προστατεύσει το τηλέφωνό σας από υπερφόρτιση, υπερένταση, υπέρταση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα. Είναι επίσης συμβατός με τα AirPods pro 2 αλλά και με όλες τις συσκευές με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi. Ο φορτιστής είναι εξαιρετικά λεπτός και συμπαγής, κατασκευασμένος από αδιάβροχο σώμα αλουμινίου αεροδυναμικής κατηγορίας και πάνελ τύπου καθρέφτη που παρέχει αξιοπιστία και απόδοση. Σημείωση: Εφάπτεται μαγνητικά μόνο στη σειρά συσκευών iPhone 12. Για τις άλλες συσκευές χρειάζεστε μαγνητική αυτοκόλλητή μεταλλική πλάκα.
17,00 €
Choetech PD5003 Φορτιστής USB C / USB-A 33W
Code: CH.PD5006
Γρήγορος φορτιστής τοίχου Choetech είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες USB A και USB Type C (max 33 W), οι οποίες υποστηρίζουν τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης Quick Charge και Power Delivery. Ο φορτιστής μπορεί να λειτουργήσει με ισχύ έως και 33W, όταν συνδέονται δύο συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο τροφοδοτώντας ταυτόχρονα τις δύο φορητές συσκευές σας. Διαθέτει προστασία υπερφόρτισης, υπερβολικής τάσης, υπερβολικής θερμοκρασίας, βραχυκυκλώματος και διαρροής. Διασφάλιση ασφάλειας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
17,00 €
Choetech T536-S Ασύρματη βάση φόρτισης αυτοκινήτου
Code: CH.T536-S
Η T536-S είναι ταυτόχρονα μια βάση αυτοκινήτου και ένας ασύρματος ταχυφορτιστής συμβατός με όλες τις Qi συσκευές. Λειτουργει στα 10W για τις συσκευές νέας γενιάς όπως Samsung Galaxy S9, S9 Plus, Note 8, S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6 Edge+. Στα 7.5W για iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8, 8 Plus και στα 5W για όλες τις άλλες Qi-Enabled συσκευές. Η λαβίδα συγκράτησης τηλεφώνου προσαρμόζεται με το βάρος της συσκευής για να εξασφαλίσει ότι η συσκευή θα μείνει στη θέση της και θα είναι ασφαλής κατά την οδήγηση. Η αντιολισθητική βάση διατηρεί τον ασύρματο φορτιστή αυτοκινήτου συγκρατημένο σφιχτά στις γριλιες του εξαερισμού και εμποδίζει την πτώση του. Οι πλευρικοί βραχίονες διαθέτουν ελατήριο και είναι επενδεδυμένοι με μαλακή σιλικόνη, ώστε το τηλέφωνό σας να φορτίζεται με ασφάλεια.
23,00 €
Ασύρματος ταχυφορτστής αυτοκινήτου Choetech T542-S
Code: CH.T542-S
Επιτρέπει γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W / 10W / 7.5W και τυπική ασύρματη φόρτιση 5W για τα smartphone σας. Κρατάει με ασφάλεια το τηλέφωνό σας και παρέχει ασύρματη φόρτιση ταυτόχρονα, πολύ εύκολο και βολικό για φόρτιση κατά την οδήγηση. Δυνατότητα τοποθέτησης στο τζαμί, στο ταμπλό αλλά και στον αεραγωγό, συγκρατεί το τηλέφωνό σας με ασφάλεια και αποτρέπει την πτώση του. Ο σχεδιασμός δεν θα χαράξει το τηλέφωνό σας ούτε το αυτοκίνητό σας. Εξοπλισμένο με προηγμένα κυκλώματα κατά της υπερφόρτισης, υπερβολικής τάσης, υπερβολική θερμοκρασία και υπερβολικό ρεύμα, διασφαλίζοντας την ασφάλεια για τις συσκευές και εσάς.
25,00 €
Choetech Ταχυφορτιστής Q4004 USB C PD 60W
Code: CH.Q4004
Choetech Ταχύφορτιστής USB C 60W, PD. Ιδανικός για γρήγορη φόρτιση των συσκευών USB-C και PD. Υποστηρίζει φόρτιση πλήρους ταχύτητας 60W για όλους τους φορητούς υπολογιστές USB-C, tablet, smartphone, MacBook, ultrabooks Ipad και πολλά ακόμα. Το ενσωματωμένο τσιπ αναγνώρισης αναγνωρίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται για κάθε μία συσκευή. Universal Compatibility Ιδανικό για φορητούς υπολογιστές και tablet. Εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ εξασφαλίζει μέγιστη φορητότητα όπου κι αν θέλετε να πάτε. Σχεδιασμένο να είναι 30% μικρότερο από έναν φορτιστή MacBook 61W. Ασφαλής φόρτιση για εσάς και τους φορητούς υπολογιστές και τα tablet σας. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά. Πιστοποιημένος για προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα.
26,00 €
Choetech Τ535-S Διπλή Ασύρματη Βάση ταχυφόρτισης
Code: CH.T535-S
5 ενσωματωμένα ισχυρά πηνία παρέχουν μια ευρύτερη περιοχή φόρτισης για καλύτερη απόδοση. 3 ταχύτητες φόρτισης 5W, 7.5W, 10W καλύπτουν όλες τις ανάγκες για όλες τις συσκευές με δυνατότητα qi. Σχεδιασμένη με αντιολισθητική δερμάτινη επιφάνεια PU και επιπλέον αντιολισθητικά μαξιλαράκια στο κάτω μέρος της βάσης, δεν παρέχει μόνο κομψό και μοντέρνο στυλ, αλλά εμποδίζει και την ολίσθηση του smartphone σας. Ελαφρύ και σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το iPhone X. Συμπαγής και κομψός σχεδιασμός που ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο. Φαίνεται υπέροχο και λειτουργεί τέλεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον - από το σπίτι μέχρι το γραφείο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οπουδήποτε αλλού θέλετε να το αναφέρετε. Εξοπλισμένο με θύρα τύπου C για την υποστήριξη υψηλής ταχύτητας ασύρματης φόρτιση. Εξαιρετική σχεδίαση απαγωγής θερμότητας για την αποφυγή της διακοπτόμενης φόρτισης, διασφαλίζει ότι η συσκευή σας παραμένει σε σταθερά χαμηλή θερμοκρασία κατά τη φόρτιση.
27,00 €
Choetech Q3008 Βάση Φόρτισης 6 Θυρών
Code: CH.Q3008
Η βάση φόρτισης Choetech διαθέτει έως και έξι θύρες USB, μία από τις οποίες υποστηρίζει το πρότυπο γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0. Είναι επίσης εξοπλισμένο με έξι καλώδια με τρεις διαφορετικές άκρες - Lightning, micro USB και USB Type C. Ο φορτιστής έχει προστασία από υπέρταση ή υπερφόρτιση και το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από πυρίμαχο υλικό. Φέρει διαφανής θήκες που είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να αναδιαταχθούν οι συσκευές. Η λαστιχένια βάση παρέχει καλό κράτημα και δεν επιτρέπει να γλιστράει η βάση απο την επιφενεια τοποθέτησης.
35,00 €
Choetech Φορτιστής GaN PD8002 USB-C / USB A 65W
Code: CH.PD8002
Ο φορτιστής PD8002 μέγιστης απόδοσης 65 W λειτουργεί με σούπερ ταχύτητα φόρτισης για φορητούς υπολογιστές,ultrabooks, smartphones, tablet, MacBook, iPhone κτλ Το ενσωματωμένο τσιπ προσδιορίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται από την κέθα συσκευή και παρέχει ανάλογες συνθήκες φόρτισης. Η τεχνολογία GaN επιτρέπει την μειωση του ογκου του φορτιστή κατα 30% σε σχεση με ενα φορτιστή για MacBook, παράλληλα μειώνει πολύ την κατανάλωση ενέργειας και παρέχει υψηλότερη απόδοση στη φόρτιση. Το compact μέγεθος επιτρέπει στους ταξιδιώτες να το μεταφέρουν εύκολα. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα. Υποστηρίζει φόρτιση 65W, 45W, 30W, 18W, 15W.
39,00 €
Choetech Ηλιακός Φορτιστής SC004 14W
Code: CH.SC004
Ο φορητός ηλιακός φορτιστής Choetech SC004 14 watt USB, παρέχει αρκετή ισχύς για να φορτίσει άνετα ένα smartphone ή ένα tablet. Χρησιμοποιώντας το ηλιακό φως καθώς και το Auto Detect Tech προσφέρει την ταχύτερη δυνατή φόρτιση έως και 2.1A. O SC004 είναι λεπτός και ισχυρός, διαθέτει ρυθμό μετατροπής υψηλής απόδοσης, ώστε να μπορεί να τραβήξει περισσότερο ηλιακό φως από τα συμβατικά ηλιακά πάνελ, δεν χρειάζονται να υπάρχει πλήρης ηλιοφάνεια για να ξεκινήσει η φόρτιση και η απόδοση του μετασχηματισμού είναι μέχρι 22% -25%, ενώ τα περισσότερα από τα παρόμοια προϊόντα δεν ξεπερνά το 15%. Οι ανθεκτικές οπές από ανοξείδωτο χάλυβα σε κάθε γωνία του, σου επιτρέπουν να το κρεμάσεις από ένα σακίδιο ή από ένα δέντρο η μια σκηνή. Εξαιρετικά ελαφρύ και compact χωράει πάντα σε ένα daypack. Δωρεάν άμεση και απεριόριστη ισχύς, με το που θα το ξεδιπλώσεις… Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και σου εξασφαλίζουν ότι είναι σε θέση να αντέξει όλες τις υπαίθριες περιπέτειες σου. Η τεχνολογία προστασίας από βραχυκύκλωμα και υπέρταση σας κρατά τις συσκευές ασφαλή, ενώ απλά απολαμβάνεις τον ήλιο
39,00 €
Choetech Ηλιακός Φορτιστής SC001 19W
Code: CH.SC001
Ο αναδιπλούμενος φορητός ηλιακός φορτιστής Choetech 19 watt Dual USB παρέχει αρκετή ισχύ για να φορτίσει ταυτόχρονα το κινητό τηλέφωνο και το iPad σας. Χρησιμοποιεί τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Το Auto Detect Tech προσφέρει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα φόρτισης έως και 2,4 amps ανά θύρα ή συνολικά 3 amps όταν τίθεται υπο άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτός ο ηλιακός φορτιστής είναι λεπτός και ισχυρός, διαθέτει υψηλό ποσοστό απόδοσης κατά την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας και μπορεί να τραβήξει περισσότερο ηλιακό φως από τα συμβατικά ηλιακά πάνελ. Η απόδοση μετασχηματισμού του είναι μέχρι 22% -25%, ενώ τα περισσότερα από τα παρόμοια προϊόντα είναι 15% ή και χαμηλότερα. Διαθέτει κρίκο απο ανοξείδωτο χάλυβα και υφασμάτινες θηλιές σε κάθε γωνία για να μπορεί με ασφάλεια να τοποθετηθεί σε ένα σακίδιο. Εξαιρετικά ελαφρύ (480gr) και ταιριάζει εύκολα σε ένα daypack. Απλά απλώστε τους ηλιακούς συλλέκτες για να αρχίσετε να φορτίζετε τα gadget σας. Διαθέτει πλαστικοποιημένους ηλιακούς συλλέκτες με επένδυση πολυεστέρα υψηλής αντοχής όπως επίσης και τεχνολογία προστασίας από βραχυκύκλωμα ή υπέρταση που κρατά εσάς και τις συσκευές σας ασφαλή.
45,00 €
Choetech T569-S Ασυρματος ταχυφορτιστής 3 σε 1
Code: CH.T569-S
Μαγνητική ασύρματη φόρτιση για ως 3 συσκευές ταυτόχρονα. Αντιολισθητική επιφάνεια για την αποφυγή διαλείπουσας φόρτισης αλλά και για κομψή εμφάνιση. Διαθέτει μαγνητικά πηνία φόρτισης σε 3 σημεία που σας επιτρέπουν να φορτίζετε παράλληλα 2 smartphones και 1 set ακουστικά τύπου Airpods, airbuds Κτλ. Η βαση δεν υποστηρίζει φόρτιση για smartwtches. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα προστασίας για υπερθέρμανση, υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα. Συμπαγής με προσαρμογέα DC 12V / 4A, καλώδιο 1,5 μέτρο. Σημείωση: μην χρησιμοποιήσετε το φορτιστάκι που περιλαμβάνεται για να φορτίσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
49,00 €
Σελίδα
ανά σελίδα