Ηλιακοί Φορτιστές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Choetech SC005 Αδιάβροχος Ηλιακός Φορτιστής 22W
Code: CH.SC005
Το Ηλιακό Panel Choetech SC005 22W Μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε USB επαναφορτιζόμενη συσκευή, Ιδανικό για όλα ta Smartphones και Tablets συμπεριλαμβανομένων των Apple, Samsung, HTC, Sony, Nexus, HUAWEI, XiaoMi κτλ. Εξοπλισμένο με δύο θύρες φόρτισης USB 2.1Α & 2.4Α, ώστε να ανιχνεύει και να φορτίζει έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα. Εάν η φόρτιση ανασταλεί λόγω πολύ μικρής ηλιοφάνειας, αυτόματα οι συσκευές θα αρχίζουν να φορτιζουν όταν εμφανιστεί και πάλι ο ήλιος. Διαθέτει υψηλό ποσοστό μετατροπής έως και 25%, παρέχοντας αρκετή ισχύ για τη φόρτιση των συσκευών σας. Και εξασφαλίσει αρκετή παροχή ρεύματος για τη φόρτιση 2 συσκευών USB ταυτόχρονα. Αδιάβροχη και anti-scratch κατασκευή από υλικά EVA, PET + TPT με ανθεκτικά στον παγετό Panel. Το υλικό των οπών είναι από καθαρό χαλκό για να μην σκουριάζουν. Όλα αυτά εξασφαλίζουν ότι ο ηλιακός φορτιστής διατηρεί υψηλή μετατροπή ενέργειας και είναι ανθεκτικός σε μακροχρόνια χρήση. Η τσέπη σε σχήμα πλέγματος σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε, καλώδια, κλιπ, powerbank συσκευές και ευνοεί τη γρήγορη απορρόφηση της θερμότητας όταν φορτίζονται οι συσκευές σας. Ιδανικός ηλιακός φορτιστής για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως camping, πεζοπορία, κατασκήνωση, εκστρατεία, ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα. Ο ελαφρύς και εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός σας επιτρέπει να το έχετε συνέχεια μαζί σας.
69,00 €
Choetech SC009 Ηλιακός Φορτιστής 100W
Code: CH.SC009
Ενσωματωμένο τσιπ IC αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές σας και μεγιστοποιεί την ταχύτητα φόρτισης ενώ παράλληλα τις προστατεύει από υπερφόρτιση. Διαθέτει μια έξοδο DC 100W max, μια έξοδο USB QC 3.0 στα 18W max, μια έξοδο USB C PD3.0 στα 60W max και μια έξοδο USB A στα 12W max, παρέχει 4 φορές ταχύτερη φόρτιση. Υποστηρίζει την φόρτιση πολλών μικρών συσκευών ταυτόχρονα, όπως smartphone, tablet, camera κ.λπ. Κατασκευασμένο από ηλιακές συστοιχίες υψηλής απόδοσης, με μετατρεψιμότητα 21% έως 23%. Αναδιπλούμενο & φορητό, στο μέγεθος ενός χαρτοφύλακα. Μπορεί να κρεμαστεί στην οροφή ενός κινουμένου οχήματος ή απλώς να απλωθεί στην παραλία και να φορτίσει απευθείας τις συσκευές από τον ήλιο και να γεμίσει τα Powerbanks για περισσότερη ενέργεια ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας. Απολυτά οικολογικό αποτελεί έναν ‘πράσινο’ τρόπο παραγωγής ενέργειας. Τα Panel φέρουν λαστιχένια λαβή και βάση στήριξης. Διαθέτει βάση για την στήριξη του Panel σε γωνία 45 ° για μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους ή και για απρόσμενες διακοπές ρεύματος. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως κάμπινγκ, ορειβασία, πεζοπορία, πικνίκ αλλά και για οπού υπάρχει ήλιος. Σημείωση: Το κουτί διακλάδωσης δεν είναι αδιάβροχο, οπότε πρέπει να παραμένει στεγνό.
199,00 €
Choetech SC008 Ηλιακός Φορτιστής 120W
Code: CH.SC008
Ενσωματωμένο τσιπ IC αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές σας και μεγιστοποιεί την ταχύτητα φόρτισης ενώ παράλληλα τις προστατεύει από υπερφόρτιση. Διαθέτει μια έξοδο DC 120W max, μια έξοδο USB QC 3.0 στα 18W max, μια έξοδο USB C PD3.0 στα 60W max και μια έξοδο USB A στα 12W max, παρέχει 4 φορές ταχύτερη φόρτιση. Υποστηρίζει την φόρτιση πολλών μικρών συσκευών ταυτόχρονα, όπως smartphone, tablet, camera κ.λπ. Κατασκευασμένο από ηλιακές συστοιχίες υψηλής απόδοσης, με μετατρεψιμότητα 21% έως 23%. Αναδιπλούμενο & φορητό, στο μέγεθος ενός χαρτοφύλακα. Μπορεί να κρεμαστεί στην οροφή ενός κινουμένου οχήματος ή απλώς να απλωθεί στην παραλία και να φορτίσει απευθείας τις συσκευές από τον ήλιο και να γεμίσει τα Powerbanks για περισσότερη ενέργεια ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας. Απολυτά οικολογικό αποτελεί έναν ‘πράσινο’ τρόπο παραγωγής ενέργειας. Τα Panel φέρουν λαστιχένια λαβή και βάση στήριξης. Διαθέτει βάση για την στήριξη του Panel σε γωνία 45 ° για μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους ή και για απρόσμενες διακοπές ρεύματος. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως κάμπινγκ, ορειβασία, πεζοπορία, πικνίκ αλλά και για οπού υπάρχει ήλιος. Σημείωση: Το κουτί διακλάδωσης δεν είναι αδιάβροχο, οπότε πρέπει να παραμένει στεγνό.
239,00 €
ανά σελίδα