EcoFlow Smart Home Panel Combo EU

Κωδικός: ECF.SHPCEU
Διαθέσιμο
SKU
ECF.SHPCEU
1.499,00 €

Ένα έξυπνο σύστημα διαχείρησης φτιαγμένο ειδικά για το οικοσύστημα DELTA Pro. Το Smart Home Panel συνδέει τον φορητό ηλεκτρικό σταθμό DELTA Pro απευθείας στην καλωδίωση του σπιτιού σας. Όταν το ρεύμα κοπεί το Smart Home Panel μεταβαίνει αμέσως στην λειτουργία εφεδρικής μπαταρίας χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε συνδεδεμένες μονάδες DELTA Pro. Το σπίτι σας θα λειτουργεί με ισχύ έως και 7200 W και 25 kWh ενέργειας σε πλήρη επέκταση. Παρακολουθήστε, ελέγξτε και διαχειριστείτε την ενέργεια μέσω της εφαρμογής EcoFlow. Η εφαρμογή παρέχει μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να αποφύγετε μέγιστες καταναλώσεις.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smart Home Panel και τα συνημμένα DELTA Pro για να αποθηκεύετε ενέργεια όταν οι τιμές είναι χαμηλές και να την καταναλώνετε όταν οι τιμές είναι υψηλές. Αειφόρος και αυτάρκης οταν συνδέετε ηλιακούς συλλέκτες συμβατούς με MC4 στο DELTA Pro, το σπίτι σας αποκτά λίγο περισσότερη οικολογική συνείδηση. Το Smart Home Panel συνδέει δωρεάν, ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια με τις πρίζες τοίχου, τον φωτισμό κτλ. Με άπλετη ηλιακή ενέργεια, το σπίτι σας μπορεί να γίνει αυτάρκης.

Προετοιμάστε το σπίτι σας για διακοπές ρεύματος.

Με την έναρξη της διακοπής ρεύματος το Smart Home Panel μεταβαίνει αμέσως στα 10 ολοκληρωμένα κυκλώματά σας και αντλεί ενέργεια από το(τα) DELTA Pro(α).
Μετά βίας θα παρατηρήσετε απώλεια ισχύος καθώς τα κυκλώματα που έχετε επιλέξει παραμένουν τροφοδοτημένα με χρόνο μετάβασης μόλις 20 ms.

Επεκτείνετε τη χωρητικότητα και την παραγωγή.

Το Smart Home Panel υποστηρίζει και φορτίζει γρήγορα έως και δύο DELTA Pro κάθε φορά, μαζί με τις επιπλέον μπαταρίες τους + έξυπνες γεννήτριες. Αυτό σας δίνει μια πιθανή ισχύ 7200 W και χωρητικότητα 25 kWh στον έλεγχό σας, αρκετή για να τροφοδοτήσει σχεδόν οτιδήποτε στο σπίτι σας, παρέχοντας μέρες ισχύος κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.

Ελέγξτε, παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τη χρήση της ενέργειας σας.

Ελέγξτε κάθε ένα από τα ολοκληρωμένα κυκλώματα του σπιτιού σας μέσω της εφαρμογής EcoFlow και αποκτήστε μια πανοραμική εικόνα των συνηθειών κατανάλωσης ενέργειας. Βουτήξτε στις ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε τη χρήση ενέργειας. Μπορείτε να κάνετε βελτιστοποίηση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο σπίτι, εξοικονόμηση χρημάτων ή προσαρμοσμένες επιλογές για να προγραμματίσετε τη χρήση της ενέργειας σας με βάση τις ανάγκες σας. Μόλις σεταριστεί, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε ποια πηγή ενέργειας χρησιμοποιεί το σπίτι σας, και όλα από το τηλέφωνό σας.

Εξοικονομήστε χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος.

Αντλήστε ρεύμα από τα DELTA Pro για να τροφοδοτήσετε το σπίτι σας κατά τις ώρες αιχμής χρήσης ενέργειας, αυτό μειώνει τους λογαριασμούς σας και μειώνει την πίεση στο δίκτυο κατά τις ώρες αιχμής. Κατά τις ώρες μη αιχμής, χρησιμοποιήστε ενέργεια χαμηλού κόστους/ανανεώσιμης πηγής για να φορτίσετε πλήρως το/τα DELTA Pro.

Πώς συνδυάζονται όλα μαζί.

Το DELTA Pro Ecosystem συνδέεται με το Smart Home Panel στην καρδιά του.

Επίτευξη αυτάρκειας ισχύος

Μειώστε την εξάρτησή σας από το δίκτυο παροχής και παραλλήλα προετοιμαστείτε για πιθαν μπλακ άουτ. Επιλέξτε τη σειρά φορητών ηλιακών συλλεκτών της EcoFlow για αποθήκευση ενέργειας ανά πάσα στιγμή ή φορτίστε από τους ηλιακούς συλλέκτες στον τελευταίο όροφο με εναλλασσόμενο ρεύμα, ενώ το δίκτυο είναι on-line.
Χωρίς ήλιο? Δουλεύουμε σε μια ανεμογεννήτρια. Χωρίς ήλιο ή άνεμο? Φόρτιση μέσω του δικτύου. Χωρίς ήλιο, χωρίς άνεμο και μπλακ άουτ?
Στηριχτείτε στην έξυπνη γεννήτρια EcoFlow ως έσχατη λύση για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Αυτό το βίντεο εξηγεί τη διαδικασία εγκατάστασης του Smart Home Panel.

Αυτό το βίντεο παρουσιάζει το EcoFlow DELTA Pro Ecosystem.

  • Το προϊόν δεν παρέχει λειτουργία AFCI (Arc Fault Circuit Interrupter).
  • Όλοι οι διακόπτες ανάντη θα πρέπει να μην είναι GFCI/AFCI.
  • Η προστασία GFCI και AFCI θα πρέπει να είναι κατάντη του SHP χρησιμοποιώντας διακόπτες ή εξόδους GFCI/AFCI.

Πώς να επιλέξετε μονάδες αναμετάδοσης:

  • Σχεδιασμός φόρτωσης: Με ένα Smart Home Panel, τα επιλεκτικά φορτία εγκαθίστανται εκεί όπου θα είναι τα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος ή διαχείρισης εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Εξετάστε περιοχές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά την άνεση, όπως το ψυγείο και τα φώτα, και επιλέξτε το μέγιστο των 10 επιλεκτικών φορτίων από τον πίνακα διακοπτών σας με βάση την απόδοσή τους στο φορτίο.
  • Συλλέξτε τις πληροφορίες φορτίου: Προσδιορίστε τον αριθμό και την ονομαστική τιμή ρεύματος των κυκλωμάτων φορτίου που σκοπεύετε να συνδέσετε. Συμβουλευτείτε τον ηλεκτρολόγο σας εάν χρειάζεστε υποστήριξη με αυτό.
  • Προσδιορίστε τις απαραίτητες μονάδες ρελέ: Επιλέξτε τη μονάδα ρελέ που ταιριάζει με την ονομαστική τιμή ρεύματος για τον διακόπτη κυκλώματος ανάντη αυτού του κυκλώματος φορτίου. 
    Συνιστώμενες μονάδες ρελέ για περιοχές: 13A, 16A για την ΕΕ.

Τι υπάρχει στην συσκευασία

1. Smart Home Panel, 2. Καλώδιο Infinity, 3.Βάσεις τοίχου, 4.Υποδοχές καλωδίων, 5.Εγχειρίδιο χρήστη

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα EcoFlow
Συχνότητα 50Hz
Χρήση μέσω εφαρμογής Όχι
Voltage Εξόδου 240V
Εγγύηση 3 Έτη
Διαστάσεις Μ x Π x Υ 460 x 330 x 120 mm
Μέγιστη συνδεδεμένη ενέργεια μπαταρίας 21.6kWh
What's in the box 1. Smart Home Panel, 2. Καλώδιο Infinity, 3.Βάσεις τοίχου, 4.Υποδοχές καλωδίων, 5.Εγχειρίδιο χρήστη
Είσοδος φόρτισης (DELTA Pro) 3400W Max
Εγκατάσταση Βάση τοίχου, για τοποθέτηση από αδειούχο ηλεκτρολόγο
# Ελεγχόμενων κυκλωμάτων 10
Ένταση Ρεύματος 13A, 16A
Βάρος 10Kg