Φορτιστής & αναλυτής Powerex MH-C9000 Pro

Κωδικός: DIPX.MHC9000PR
Διαθέσιμο
SKU
DIPX.MHC9000PR
65,00 €
Ο Powerex C9000 Pro είναι η ολοκαίνουργια και βελτιωμένη έκδοση του C9000. Αυτός ο επαγγελματικός φορτιστής - αναλυτής διαθέτει μεγάλη οθόνη ενδείξεων με οπίσθιο φωτισμό, λειτουργία ON / OFF, λειτουργίες μνήμης για κάθε θέση μπαταρίας. Διαθέτει 4 ανεξάρτητες υποδοχές φόρτισης για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA ή AAA NiMH / NiCD. Οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν μεμονωμένα και οι ρυθμίσεις τους μπορούν να αντιγράφουν σε κάθε άλλη υποδοχή. Εκτός από αυτό, η μνήμη του C9000Pro θα θυμάται τις τελευταίες ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν για κάθε μία από τις υποδοχές. Μπορει να φορτίσει μία μπαταρία σε μία ώρα και να αποφορτίσει αργά δύο άλλες μπαταρίες ταυτόχρονα. Κάθε ανεξάρτητη υποδοχή έχει επίσης σχεδιαστεί με βάση την πολύ ακριβή διαδικασία φόρτισης -ΔV.

Ο C9000 Pro διαθέτει 4 μοναδικά προγράμματα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φόρτιση, εκφόρτιση ανανέωση και ανάλυση επαναφορτιζόμενων μπαταριών. Τα προηγμένα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση εσωτερικών κατεστραμμένων ή κακοποιημένων μπαταριών, τα οποία δεν γίνονται ανιχνεύσιμα από άλλους φορτιστές μπαταριών. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να μειώσουν σημαντικά το χρόνο χρήσης μιας μπαταρίας. Συχνά, αυτά τα προβλήματα  μπορούν να λυθούν χρησιμοποιώντας τα πρόγραμματα 2 ή 3.

Πρόγραμμα 1: Φόρτιση
    Το ρεύμα φόρτισης μπορεί να προγραμματιστεί από το χρήστη μεταξύ 0,2 και 2,0 Ampere. Στα 2,0 Ampere οι μπαταρίες θα φορτιστούν εντός περίπου μίας ώρας.
    Οι μπαταρίες δεν θα υπερφορτιστούν λόγω της διαδικασίας -ΔV και των ανεξάρτητων καναλιών. Η διαδικασια δίνει στην μπαταρία το μέγιστο της διάρκειας ζωής τους.

Πρόγραμμα 2: Ανανέωση / ανάλυση
    Πρώτα επαναφορτίζει την μπαταρία, την αφήνει σε κατάσταση ηρεμίας για μία ώρα, μετά αποφόρτιση, μετά ξανά κατάσταση ηρεμίας για μια ώρα και μετά       επαναφόρτιση.
    Τα ποσοστά φόρτισης και εκφόρτισης είναι προγραμματιζόμενα.
    Αναφέρει την ικανότητα εκφόρτισης στο τέλος του κύκλου.
    Χρήσιμο όταν πρέπει να προσδιοριστεί η χωρητικότητα της μπαταρίας.
    Απαραίτητό για μπαταρίες με μειωμένη απόδοση.

Πρόγραμμα 3: Break-In (ανάλυση χωρητικότητας IEC)
    Θα προσδιορίσει την χωρητικότητα των μπαταριών με ακρίβεια σύμφωνα με το επίσημο πρότυπο IEC.
    Συνιστάται η διαδικασία να γίνεται σε ολοκαίνουργιες μπαταρίες. Αυτή η διαδικασία διαμορφώνει και ενεργοποιεί την μπαταρία.

Πρόγραμμα 4: Αποφόρτιση
    Αποφορτίζει την μπαταρία με τον επιλεγμένο ρυθμό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα Maha Powerex
Τύπος Φορτιστή Οικιακός Φορτιστής
Σύσταση Μπαταρίας Ni-Cd, Ni-Mh
Ενδείξεις Φόρτιση - εκφόρτιση
Πιστοποίηση C.E, F.C.C, RoHS
Εγγύηση 2 Έτη
Διαστάσεις Μ x Π x Υ 108 x 108 x 50.8 mm
Βάρος 300 gr
Θα σου αρέσουν και αυτά...