Φορτιστής Powerex MH-C401FS

Κωδικός: DIPX.MHC401FS
Διαθέσιμο
SKU
DIPX.MHC401FS
35,00 €
Ο Maha MH-C401FS 100 Min Cool φορτίζει 1-4 ΑΑ ή ΑΑΑ NiMH/NiCD μπαταρίες σε περίπου 100 ή 60 λεπτά αντίστοιχα χωρις να τις υπερθερμαίνει. Εκτός από την ταχεία φόρτιση, επιτρέπει μια πιο αργή, 5 ώρων ήπια φόρτιση για να αποφύγει την υπερθέρμανση των μπαταρίων. Η αργή φόρτιση επεκτείνει επίσης τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • .Και οι δύο μέθοδοι ελέγχονται από έναν μικροεπεξεργαστή, προκειμένου να αποτραπεί η υπερφόρτιση.
  • Ο μοναδικός αλγοριθμικός αρνητικός παλμός φόρτισης FLEX επιτρέπει στην μπαταρία να δεχτεί την πλήρεστερη δυνατή φόρτιση, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Ο παλμός εξαλείφει φαινόμενα μνήμης επιτρέποντας έτσι στην μπαταρία να κάνει πολλούς και υγιής κύκλους φόρτισης αλλα και να διατηρείται σε άριστη κατάσταση οταν η μπαταρία παραμένει σε κατάσταση συντήρησης
  • Τέσσερα ανεξάρτητα ελεγχόμενα κανάλια φορτίζουν και παρακολουθούν κάθε μπαταρία ξεχωριστά, η φόρτιση γίνεται πάντα είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων της κάθε μπαταρίας, χωρίς να διακινδυνεύσει την υπερφόρτιση τους.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα Maha Powerex
Τύπος Φορτιστή Οικιακός & Αυτοκινήτου
Είσοδος 100-240V
Συχνότητα 50-60Hz
Έξοδος 1000mA
Συμβατές μπαταρίες AA, AAA
Θέσεις Φόρτισης 4
Σύσταση Μπαταρίας Ni-Cd, Ni-Mh
Ενδείξεις Κατάσταση Φόρτισης
Πιστοποίηση C.E, F.C.C, RoHS
Παρατηρήσεις Ο μοναδικός αλγοριθμικός αρνητικός παλμός φόρτισης FLEX επιτρέπει στην μπαταρία να δεχτεί την πλήρεστερη δυνατή φόρτιση, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Η Συσκευασία Περιλαμβάνει Φορτιστή αυτοκινήτου, Οικιακό φορτιστή, Δεν περιλαμβάνονται Μπαταρίες
Εγγύηση Εφ' όρου ζωής
Βάρος 340 gr
Θα σου αρέσουν και αυτά...