Ψηφιακός φορτιστής Powerex MH-C808M

Κωδικός: DIPX.MHC808M
Διαθέσιμο
SKU
DIPX.MHC808M
99,00 €
Φορτιστής Maha Powerex MH-C808M φορτίζει από 1 έως 8 μπαταρίες NiCd / NiMh ΑΑ-ΑΑΑ-C-D με κάθε συνδυασμό, διαθέτει μεγάλη LCD οθόνη η οποία δείχνει την κατάσταση φόρτισης της κάθε μπαταρίας. Ο μικροεπεξεργαστής με ανάλυση 0.001V προσφέρει το σωστό φορτίο ρεύματος σε κάθε μπαταρία, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπερφορτιστεί η υποφορτστεί. Ο φορτιστής παρέχει 2000mA ρεύματος για AA, C και D μπαταρίες, και 700mA για μπαταρίες AAA.
  • Επιλέξτε μεταξύ ταχείας και απλής φόρτισης: η ταχεία φόρτιση προσφέρει ένα υψηλότερο ρεύμα, προκειμένου οι μπαταρίες να είναι έτοιμες για χρήση πιο γρήγορα, ενώ η απλή δίνει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενώ παράλληλα είναι πλήρως συμβατότητός με παλαιότερες, μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας.
  • Επίσης, την παράταση της ζωής της μπαταρίας εππιτυγχάνεται με τη χαμηλή θερμοκρασία φόρτισης η διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται μέσω ενός αλγορίθμου.
  • Η ταχεία επιλογή φόρτισης είναι μεταξύ 1 και 3 ώρων ανάλογα τη χωρητικότητα και το μεγέθος της μπαταρίας
  • Η απλή φόρτιση για μπαταρίες C είναι περίπου 2-6 ώρες, για μπαταρίες D περίπου 5-10 ώρες και για AA / AAA μπαταρίες περίπου 2 ώρες.
  • Αυτοί οι χρόνοι είναι η ίδιοι, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μπαταριών που φορτίζονται ταυτόχρονα, και εξαρτώνται από την χωρητικότητα της κάθε μπαταρίας.
  • Η οθόνη LCD δείχνει την κατάσταση φόρτισης για κάθε μπαταρία ξεχωριστά.
  • Ο MH-C808M χρησιμοποιεί ανθεκτικές σταθερές επαφές, σε αντίθεση με τα ελατήρια που χρησιμοποιούνται σε άλλος φορτιστές.
  • Διαθέτει επίσης ανθεκτική υποδοχή τροφοδοσίας DIN.
  • Ο φορτιστής κάνει χρήση ενός συστήματος παρατεταμένης συντήρησης κατα την οποια η μπαταρία αρχικά φορτίζει, ακόλουθα εκφορτίζει και στη συνέχεια επαναφορτίζεται αυτόματα, με το απαιτούμενο φορτίο ρεύματος έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.
  • Ο μετασχηματιστής 100-240V 50 AC σας επιτρέπει να πάρετε το φορτιστή σε όλο τον κόσμο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με την τάση.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μάρκα Maha Powerex
Τύπος Φορτιστή Οικιακός Φορτιστής
Είσοδος 100-240V
Συχνότητα 50-60Hz
Έξοδος 1000mA
Συμβατές μπαταρίες AA, AAA, C, D
Θέσεις Φόρτισης 8
Σύσταση Μπαταρίας Ni-Cd, Ni-Mh
Ενδείξεις Φόρτιση - εκφόρτιση
Πιστοποίηση C.E, F.C.C, RoHS
Παρατηρήσεις Ο μετασχηματιστής 100-240V 50 AC σας επιτρέπει να πάρετε το φορτιστή σε όλο τον κόσμο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με την τάση.
Η Συσκευασία Περιλαμβάνει Οικιακό φορτιστή, Δεν περιλαμβάνονται Μπαταρίες
Εγγύηση 3 Έτη
Βάρος 500 gr