Φορτιστές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

15 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Choetech Φορτιστής PD5005 USB C 20W
Code: CH.PD5005
Choetech Φορτιστής PD5005 USB C 20W προσφέρει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης για smartphone, iphone και άλλες συσκευές, ενσωματωμένει έξυπνο τσιπ, παρέχει προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπερβολική τάση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα και εξασφαλίζει ασφαλή φόρτιση για τις συσκευές σας. Σχεδιασμός σε compact μέγεθος, εξασφαλίζει επαρκή χώρο για την επαγωγά θερμότητας κατά τη φόρτιση. Ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός είναι Πρακτικό σχήμα όταν ταξιδεύετε,αλλα και στη δουλειά ή στο σπίτι.
11,00 €
Choetech Φορτιστής PD6003 USB C 25W
Code: CH.PD6003
Choetech Φορτιστής PD6003 USB C 25W προσφέρει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης για smartphone, iphone και άλλες συσκευές, ενσωματωμένει έξυπνο τσιπ, παρέχει προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπερβολική τάση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα και εξασφαλίζει ασφαλή φόρτιση για τις συσκευές σας. Σχεδιασμός σε compact μέγεθος, εξασφαλίζει επαρκή χώρο για την επαγωγά θερμότητας κατά τη φόρτιση. Ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός είναι Πρακτικό σχήμα όταν ταξιδεύετε,αλλα και στη δουλειά ή στο σπίτι.
13,00 €
Choetech Φορτιστής PD5007 USB-C 30W
Code: CH.PD5007
Ο φορτιστής PD5007 μέγιστης απόδοσης 30 W λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα φόρτισης για smartphones και tablets. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα.
16,00 €
Choetech PD5003 Φορτιστής USB C / USB-A 33W
Code: CH.PD5006
Γρήγορος φορτιστής τοίχου Choetech είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες USB A και USB Type C (max 33 W), οι οποίες υποστηρίζουν τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης Quick Charge και Power Delivery. Ο φορτιστής μπορεί να λειτουργήσει με ισχύ έως και 33W, όταν συνδέονται δύο συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο τροφοδοτώντας ταυτόχρονα τις δύο φορητές συσκευές σας. Διαθέτει προστασία υπερφόρτισης, υπερβολικής τάσης, υπερβολικής θερμοκρασίας, βραχυκυκλώματος και διαρροής. Διασφάλιση ασφάλειας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
17,00 €
Choetech Ταχυφορτιστής PD6009 2 x USB C 40W
Code: CH.PD6009
Με συνολική ισχύ έως και 40 W, αυτός ο διπλός φορτιστής USB c PD αναγνωρίζει τις συσκευές σας και παρέχει το ταχύτερο και αποτελεσματικότερο ρεύμα εξόδου, εως 20 W σε κάθε θύρα. Εξοπλισμένος με μπλε ένδειξη LED, ο διπλός φορτιστής USB c ανάβει όταν συνδέεται σε μια πρίζα, γεγονός που διευκολύνει τον εντοπισμό της θύρας φόρτισης στο σκοτάδι. Γρήγορος φορτιστής δύο συσκευών ταυτόχρονα, που μπορεί να μειώσει το χρόνο και να εξοικονομήσει χώρο όταν πρέπει να φορτίσετε τη συσκευή. Παρέχει γρήγορη φόρτιση για τηλέφωνα και tablet τύπου C, όπως τα πιο πρόσφατα iPhone, Samsung Galaxy S22, 21 κ.λπ. Είναι κομψός και αρκετά μικρός ώστε να μπαίνει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη σας, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια. Με έξυπνο τσιπ στο εσωτερικό του, προσφέρει πολλαπλές διασφαλίσεις έναντι υπερβολικού ρεύματος, υπερθέρμανσης, υπερφόρτισης και πολλά άλλα.
22,00 €
Choetech Φορτιστής GaN PD8002 USB-C / USB A 65W
Code: CH.PD8002
Ο φορτιστής PD8002 μέγιστης απόδοσης 65 W λειτουργεί με σούπερ ταχύτητα φόρτισης για φορητούς υπολογιστές,ultrabooks, smartphones, tablet, MacBook, iPhone κτλ Το ενσωματωμένο τσιπ προσδιορίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται από την κέθα συσκευή και παρέχει ανάλογες συνθήκες φόρτισης. Η τεχνολογία GaN επιτρέπει την μειωση του ογκου του φορτιστή κατα 30% σε σχεση με ενα φορτιστή για MacBook, παράλληλα μειώνει πολύ την κατανάλωση ενέργειας και παρέχει υψηλότερη απόδοση στη φόρτιση. Το compact μέγεθος επιτρέπει στους ταξιδιώτες να το μεταφέρουν εύκολα. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα. Υποστηρίζει φόρτιση 65W, 45W, 30W, 18W, 15W.
39,00 €
Choetech Φορτιστής GaN PD6008 2 x USB C 100W
Code: CH.PD6008
Ο φορτιστής PD6008 μέγιστης απόδοσης 100 W λειτουργεί με σούπερ ταχύτητα φόρτισης για φορητούς υπολογιστές,ultrabooks, smartphones, tablet, MacBook, iPhone κτλ Το ενσωματωμένο τσιπ προσδιορίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται από την κέθα συσκευή και παρέχει ανάλογες συνθήκες φόρτισης. Η τεχνολογία GaN επιτρέπει την μειωση του ογκου του φορτιστή κατα 30% σε σχεση με ενα φορτιστή για MacBook, παράλληλα μειώνει πολύ την κατανάλωση ενέργειας και παρέχει υψηλότερη απόδοση στη φόρτιση. Το compact μέγεθος επιτρέπει στους ταξιδιώτες να το μεταφέρουν εύκολα. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα. Υποστηρίζει φόρτιση 100W, 87W, 45W, 30W, 18W, 15W.
59,00 €
Choetech PD6001 Φορτιστής 130W GaN 4 x θύρες
Code: CH.PD6001
Ο φορτιστής PD6001 μέγιστης απόδοσης 130 W λειτουργεί με σούπερ ταχύτητα φόρτισης για φορητούς υπολογιστές,ultrabooks, smartphones, tablet, MacBook, iPhone κτλ Το ενσωματωμένο τσιπ προσδιορίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται από την κέθα συσκευή και παρέχει ανάλογες συνθήκες φόρτισης. Η τεχνολογία GaN επιτρέπει την μειωση του ογκου του φορτιστή κατα 30% σε σχεση με ενα φορτιστή για MacBook, παράλληλα μειώνει πολύ την κατανάλωση ενέργειας και παρέχει υψηλότερη απόδοση στη φόρτιση. Το compact μέγεθος επιτρέπει στους ταξιδιώτες να το μεταφέρουν εύκολα. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα.
75,00 €
ανά σελίδα