Αντάπτορες

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

7 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Καλώδιο επέκτασης USB Choetech XAA001BK 2μ
Code: CH.XAA001BK
Όλα τα καλώδια USB παρέχουν συνήθως γρήγορη και ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ διαφορετικών συσκευών, συνήθως υπάρχουν σε μεγέθη που ικανοποιούν διάφορες ανάγκες εργονομίας και τοποθέτησης συσκευών ωστόσο υπάρχουν και φορές που τα καλώδια είναι μικρά σε μήκος ή δεν φθάνουν να συνδεθούν με τις συσκευές μας όπως είναι τοποθετημένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται το καλώδιο επέκτασης USB Choetech XAA001BK να σας δώσει την λύση στην επέκταση του φάσματος των περιφερειακών που είναι συνδεδεμένα με USB. Είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε τύπου συσκευή USB
5,50 €
Αντάπτορας Choetech HUB-R01 USB C σε Ethernet RJ45
Code: CH.HUBR01
Απολαύστε ταχύτητες δικτύου έως και 1000 Mbps με την αξιοπιστία μιας ενσύρματης σύνδεσης. Υποστήριξη ρυθμού μεταφοράς δεδομένων USB 3.1 έως 5 Gbps για δίκτυα Ethernet 10/100/1000 Mbps. Υποστηρίζει και συμπληρώνει υπολογιστές με θύρες USB-C που είναι εξοπλισμένοι με Thunderbolt 3 και παρέχει την θύρα RJ-45 που τους λείπει για να συνδέονται σε ενσύρματα δίκτυα. Συμβατό με υπολογιστές Mac OS X ή Windows εξοπλισμένους με θύρα USB 3.1 Type-C, όπως Apple Macbook Retina, το Dell XPS, το Google Chromebook Pixel. Lenovo και HP Ultrabooks. Είναι 100% Plug & Play, δεν απαιτείται κανένα προγράμματα εγκατάστασης λογισμικού. Απολαύστε ταχύτερη ροή βίντεο HD, παιχνίδια, περιήγηση στον ιστό και αποθήκευση δικτύου. Οι θύρες υπολογιστών με Thunderbolt 3 παρέχουν 40Gbps Thunderbolt - διπλάσια από την ταχύτητα της προηγούμενης γενιάς. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με την τελευταία γενιά υπολογιστών και έξυπνων συσκευών που διαθέτουν θύρες USB-C. Υποστηριζόμενα συστήματα Mac OS X 10.5 και άνω, Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Chrome OS, Linux.
15,00 €
Multienergy USB-C Ταχυφορτιστής 30W
Code: DICH.PDC30W

USB C 30W, ιδανικός για γρήγορη φόρτιση των συσκευών USB-C. Υποστηρίζει φόρτιση πλήρους ταχύτητας 30W για όλους τους φορητούς υπολογιστές USB-C, tablet, smartphone, MacBook, ultrabooks Ipad και πολλά ακόμα. Το ενσωματωμένο τσιπ αναγνώρισης αναγνωρίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται για κάθε μία συσκευή. Universal Compatibility Ιδανικό για φορητούς υπολογιστές και tablet. Εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ εξασφαλίζει μέγιστη φορητότητα όπου κι αν θέλετε να πάτε.

15,00 €
Multienergy USB-C Ταχυφορτιστής 61W
Code: DICH.PDC61W

USB C 61W, ιδανικός για γρήγορη φόρτιση των συσκευών USB-C. Υποστηρίζει φόρτιση πλήρους ταχύτητας 61W για όλους τους φορητούς υπολογιστές USB-C, tablet, smartphone, MacBook, ultrabooks Ipad και πολλά ακόμα. Το ενσωματωμένο τσιπ αναγνώρισης αναγνωρίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται για κάθε μία συσκευή. Universal Compatibility Ιδανικό για φορητούς υπολογιστές και tablet. Εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ εξασφαλίζει μέγιστη φορητότητα όπου κι αν θέλετε να πάτε.

16,00 €
Multienergy USB-C Ταχυφορτιστής 87W
Code: DICH.PDC87W

USB C 87W, ιδανικός για γρήγορη φόρτιση των συσκευών USB-C. Υποστηρίζει φόρτιση πλήρους ταχύτητας 87W για όλους τους φορητούς υπολογιστές USB-C, tablet, smartphone, MacBook, ultrabooks Ipad και πολλά ακόμα. Το ενσωματωμένο τσιπ αναγνώρισης αναγνωρίζει αυτόματα την τάση και το ρεύμα που απαιτείται για κάθε μία συσκευή. Universal Compatibility Ιδανικό για φορητούς υπολογιστές και tablet. Εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ εξασφαλίζει μέγιστη φορητότητα όπου κι αν θέλετε να πάτε.

17,00 €
ανά σελίδα