Ηλιακά Panel

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Ηλιακό Πάνελ EcoFlow 110W
Code: ECF.SP110
Φορτίστε απευθείας απο το ήλιο με το ηλιακό πάνελ EcoFlow 110W. Αποτελούμενο από αποδοτικές κυψέλες μονοκρυσταλλικού πυριτίου, μπορεί να επαναφορτίσει φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας και τις ηλεκτρικές σας συσκευές και να διατηρεί τον εξοπλισμό σας σε λειτουργία χωρίς διακοπή όταν είναι συνδεδεμένος σε φορητό σταθμό παραγωγής. Είναι συμβατό με τις περισσοτερες ηλιακές γεννήτριες, με την χρήση του καλώδιου MC4 σε XT60. Μπορείτε να φορτίσετε φορητούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της σειράς DELTA και RIVER. έχει υψηλή μετατρεψιμότητα σε σύγκριση με άλλους ηλιακούς συλλέκτες, η αλυσιδωτή λειτουργία σάς επιτρέπει να συνδεετε πολλαπλους ηλιακούς συλλέκτες με παράλληλη σύνδεση που σας παρέχει άφθονη ισχύ για την ηλεκτρική σας γεννήτρια. Σχεδιασμένο με λαστιχένια λαβή και εύκαμπτο στήριγμα, το ηλιακό πάνελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της γωνίας από 0-180 μοίρες. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες.
Ειδική Τιμή 299,00 € Κανονική τιμή 339,00 €
Ηλιακό Πάνελ EcoFlow 160W
Code: ECF.SP160
Το ηλιακό πάνελ EcoFlow 160W είναι φορητό, αναδιπλούμενο και συμπαγές, με βάρος μόλις 7 κιλά. Από το κάμπινγκ έως τις υπαίθριες δραστηριότητες, ξεδιπλώστε το ηλιακό πάνελ και αρχίστε να κατακτάτε την ηλιακή ενέργεια σε δευτερόλεπτα. Το EcoFlow 160W έχει σχεδιαστεί για να παράγει μέγιστη ισχύ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όταν συνδυάζεται με έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας EcoFlow. Το ηλιακό πάνελ έχει υψηλή απόδοση μετατροπής 21-22%, και ο αλγόριθμος σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας EcoFlow MPPT προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε κρύα και συννεφιά περιβάλλοντα εντός του εύρους λειτουργίας. Ανθεκτικό, ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό Το ηλιακό πάνελ EcoFlow 160W έχει πιστοποίηση IP67 αντοχή στη σκόνη και στο νερό, η οποία χάρη στον απρόσκοπτο, μονοκόμματο σχεδιασμό, το καθιστά ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες όπως κατασκήνωση και πεζοπορία. Μια μεμβράνη ETFE παρέχει επιπλέον προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Θήκη Kickstand Παρέχει προστασία για το ηλιακό πάνελ κατά τη μεταφορά. Η θήκη μεταφοράς λειτουργεί και ως βάση στήριξης, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε την ηλιακή ενέργεια σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ή προσανατολισμό, επιτρέποντας τη σύνδεση πολλών ηλιακών συλλεκτών μεταξύ τους χωρίς εμπόδια.
399,00 €
Ηλιακό Πάνελ EcoFlow 400W
Code: ECF.SP400
Φορητό & ελαφρύ Με ισχύ 400 W, αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναδιπλούμενα ηλιακά πάνελ στην αγορά. O ελαφρύς σχεδιασμός και ο ενσωματωμένος ιμάντας ώμου το καθιστούν ιδανικό για λάτρεις της περιπέτειας σε εξωτερικούς χώρους. Αυτοφερόμενη Η προστατευτική θήκη μετατρέπεται άνετα σε βάση που προσαρμόζεται από 40-90° επιτρέποντας στους ηλιακούς συλλέκτες να συλλαμβάνουν τις περισσότερες ακτίνες. Στιβαρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες Κατασκευασμένο από στρώματα εύκαμπτου EVA και ανθεκτικό fiberglass για να συνδυάζει την ευελιξία των εύκαμπτων ηλιακών συλλεκτών με την αντοχή των άκαμπτων. Κάθε κυψέλη μονοκρυσταλλικού πυριτίου καλύπτεται με φιλμ ETFE, προστατεύοντας από τα συντρίμμια, τη βρωμιά και το νερό. Με αδιάβροχο χαρακτηρισμό IP67, το φορητό ηλιακό πάνελ λειτουργεί σε όλα τα είδη καιρού, ιδανικό τόσο για χρήση σε κάμπινγκ όσο και σε στέγες. Συμβατότητα ευρείας εμβέλειας Χρησιμοποιεί την παγκοσμίως αναγνωρισμένη υποδοχή MC4, καθιστώντας το συμβατό με όλους τους φορητούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της σειράς EcoFlow DELTA και πολλούς άλλους γεννήτριες τρίτων. Έξυπνη ηλιακή ενέργεια Το ηλιακό πάνελ EcoFlow 400W έχει απόδοση μετατροπής 22,4% και όταν συνδυαστεί με μια φορητή ηλιακή γεννήτρια EcoFlow, μπορεί να εξάγει τη μεγαλύτερη ισχύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ηλιακή γεννήτρια προσαρμόζει την απόδοσή της χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο Maximum Power Point Tracking (MPPT), για να παρέχει σταθερή παροχή ρεύματος.
1.099,00 €
ανά σελίδα