Olight

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-24 από 61

Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
ανά σελίδα
Φωτεινός Σηματοδότης Olight TW10
Code: OLIGHT.TW10-O
Ο φωτεινός σηματοδότης Olight TW10 σας επιτρέπει να μετατρέψετε το φακό σας σε ένα ιδιαίτερα ορατό και λαμπερό πορτοκαλί ραβδί. Χρήσιμο για τη σηματοδότηση που ρυθμίζει την κυκλοφορία και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιείται τόσο από επαγγελματίες όπως αστυνομικούς, τροχονόμους, προσωπικό εκτέλεσης έργων κτλ.
3,00 €
Θήκη μπαταριών Olight CR123A
Code: OLIGHT.CR123A-C
H θήκη μπαταριών της Olight για τους φακούς SR50 και SR51, δίνει την επιπλέον δυνατότητα στους φακούς να λειτουργούν με μπαταρίες τύπου CR123A-C. Αντικαθιστά το κάνιστρο της μπαταρίας χωρίς καμία τροποποίηση στο φακό.
5,00 €
Clip για τους φακούς Olight Seeker 2 & Seeker 2 Pro
Code: OLT.SK2C
Το Olight Seeker 2 Clip είναι ένα αμφίδρομο κλιπ τσέπης για τους φακούς Olight Seeker 2 και Seeker 2 Pro. Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε τους αγαπημένους σας φακούς στο τσεπάκι σας! Ασφαλίζει ακριβώς στο λαιμό του φακού σας, ώστε να μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας. Στιβαρή κατασκευή από Ισχυρό ανοξείδωτο ατσάλι.
7,00 €
Olight Osling Θηκη για το Obulb Πορτοκαλί
Code: OLT.SLINGO
Το Olight Osling επεκτείνει τις δυνατότητες για το Obulb επιτρέποντάς σας να κρεμάτε το Obulb όπου θέλετε ή να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας. Σάς επιτρέπει να έχετε ένα εναέριο φως χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε δύσκολες καλωδιώσεις ενω μπορείτε να μετακινηθείτε όποτε χρειάζεται. Αφαιρέστε εύκολα το Osling όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Obulb σας σε ενα σταθερο σημειο.
7,00 €
Olight Osling Θηκη για το Obulb Μπλέ
Code: OLT.SLINGB
Το Olight Osling επεκτείνει τις δυνατότητες για το Obulb επιτρέποντάς σας να κρεμάτε το Obulb όπου θέλετε ή να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας. Σάς επιτρέπει να έχετε ένα εναέριο φως χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε δύσκολες καλωδιώσεις ενω μπορείτε να μετακινηθείτε όποτε χρειάζεται. Αφαιρέστε εύκολα το Osling όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Obulb σας σε ενα σταθερο σημειο.
7,00 €
Olight Osling Θηκη για το Obulb Λευκό
Code: OLT.SLINGW
Το Olight Osling επεκτείνει τις δυνατότητες για το Obulb επιτρέποντάς σας να κρεμάτε το Obulb όπου θέλετε ή να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας. Σάς επιτρέπει να έχετε ένα εναέριο φως χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε δύσκολες καλωδιώσεις ενω μπορείτε να μετακινηθείτε όποτε χρειάζεται. Αφαιρέστε εύκολα το Osling όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Obulb σας σε ενα σταθερο σημειο.
7,00 €
Olight FB-1 Universal Βάση Ποδηλάτου
Code: OLIGHT.FB-1
Η βάση ποδηλάτου FB-1 της Olight επιτρέπει σε κάθε φακό με διαμέτρου 10 έως 35mm να συνδέεται με το τιμόνι του ποδηλάτου σας. Απλά συνδέστε την κάτω πλευρά με το τιμόνι σας και το φακό στην κορυφή χρησιμοποιώντας το strap σιλικόνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακούς εμπρόσθιας ή πλευρικής κεφαλής απλά περιστρέφοντας τη βάση όπως πρέπει για να φωτίζει σωστά ο φακός. Αν έχετε ποδήλατο και φακό, αυτός είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε νυχτερινή βόλτα.
7,00 €
Olight UC Μαγνητικός Universal USB Φορτιστής Μπαταριών
Code: OLIGHT.UCMC
O Olight UC είναι ένας Universal μαγνητικός φορτιστής USB για όλες τις κυλινδρικού σχήματος επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου ή NiMH. Ο φορτιστής συνδέεται στη μπαταρία μέσω των μαγνητικών άκρων, μπορεί να αναγνωρίσει την πολικότητα της μπαταρίας και παράγει μέγιστο ρεύμα φόρτισης 750mA. Έχει μικρό μέγεθος που το κάνει εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά. Είναι κατασκευασμένος από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά σιλικόνης. Ο UC είναι μια εξαιρετική επιλογή φόρτισης για εξωτερική χρήση και ιδανική επιλογή για ταξίδια καθώς συνδέεται σε αντάπτορες αυτοκίνητου ή powerbanks.
9,00 €
Olight Olink Μαγνητικό Άγκιστρο για Obulb
Code: OLT.LINK
Το Olight Olink είναι ένας δακτυλίος από ανοξείδωτο χάλυβα για το Obulb σας. Η μαγνητική βάση συνδέεται απευθείας στο Obulb, ώστε να μπορείτε να γαντζώσετε το φως σας με ασφάλεια στα σακίδια, στις θηλιές της ζώνης ή να κρεμάσετε στο επάνω μέρος της σκηνής σας για επιπλέον φως. Το Olink είναι το τέλειο αξεσουάρ για να το κρατάτε πάνω σας και να διασφαλίζετε ότι το φως είναι πάντα μαζί σας
11,00 €
Μαγνητικός Φορτιστής Φακών Olight MCC1A
Code: OLT.MCC1A
Φόρτισε των φακό σου ακόμα και εν κινήσει!!! Ο μαγνητικός φορτιστής των επαναφορτιζόμενων φακών Olight μπαίνει ακόμη και στην τσέπη σου, για να μπορείς να τον έχεις συνέχεια μαζί σου και να φορτίζεις το φακό σου ακόμη και από ένα Powerbank. Συμπαγής κατασκευή και σε μέγεθος ίδιο με ένα hand-free ακουστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αυτοκίνητο, στο σπίτι ή και με ηλιακό φορτιστή! Είναι συμβατός με τα μοντέλα φακών της Olight S1R, S1R II, S2R, S2R II, S10R III, S30R III και H1R, H2R, M2R, WARRIOR X
12,00 €
Φακός LED Olight i3E EOS
Code: OLIGHT.I3E-BK.EOS
O Olight i3E EOS είναι ένας εξαιρετικά μικρός σε μέγεθος φακός με μέγιστη απόδοση 90 lumens, που τροφοδοτείται από μία μόνο μπαταρία ΑΑΑ. Διαθέτει υψηλής απόδοσης Cree Philips LUXEON TX LED και έναν φακό τεχνολογίας PMMA TIR με δυνατή εστίαση ώστε το φως να φτάνει μέχρι και τα 44 μέτρα.
12,00 €
Olight MCA Μαγνητικός φορτιστής
Code: OLT.MCA
Ο Olight MCA είναι ένας φόρτισης για τις σειρές φακών Obulb, Baton και Perun. Διαθέτει μαγνητική βάση φόρτισης στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τον φακός σας απευθείας από πάνω για να φορτίσετε ή να συνδέσετε ένα καλώδιο στη θύρα USB-A και να φορτίσετε το φως σας με αυτόν τον τρόπο. Με οποιαδήποτε μέθοδο, θα λάβετε μέγιστο ρεύμα φόρτισης 3000 mA για να φέρετε το φως σας από το 0 στο 100% εν ριπή οφθαλμού.
17,00 €
Μαγνητικό καλώδιο φόρτισης Olight MCC3
Code: OLT.MCC3
Το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης Olight MCC3 θα φορτίσει άμεσα τους φακούς σας! Με ρεύμα φόρτισης 2Α, παρέχει την ισχύ που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι ο φακός σας φορτίζει γρηγορα και σωστα . Φορτίστε εύκολα το φως σας στην άνεση του σπιτιού σας ή εν κινήσει με το MCC3.
17,00 €
Olight Oport Μαγνητικός φορτιστής μπρελόκ
Code: OLT.PORT
Το Olight Oport αποτελεί έναν μαγνητικό φορτιστή μπρελόκ που είναι συμβατός με τους αγαπημένους σας φακούς Olight. Μέσα στο Oport υπάρχει μια μαγνητική θύρα φόρτισης παρόμοια με αυτή που θα βρείτε σε ένα από τα μαγνητικά καλώδια φόρτισης της Olight. Αυτό σημαίνει ότι αν ξεχάσατε το καλώδιο στο σπίτι, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας με το Oport και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C. Τώρα μπορείτε να επαναφορτίσετε το Olight σας όπου κι αν πάτε. Το μικρό μέγεθος του Oport σημαίνει ότι μπορείτε να το φυλάξετε στο ντουλαπάκι σας, να το μεταφέρετε στα κλειδιά σας ή να το αποθηκεύσετε στην τσέπη ή το σακίδιό σας.
19,00 €
Φακός Κλειδιών Olight i1R 2 EOS kit
Code: OLT.I1R2K
Ο i1R 2 EOS kit είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του i1R EOS. Εξαιρετικά μικρό μέγεθος με απίστευτη απόδοση 150 lumens, χάρη στην ολοκαίνουργιο 5-όψεων LED Chip Scale Packaging. Ο i1R 2 είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου και διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία φορτίζεται μέσω θύρας Micro-USB χωρίς να απαιτείται αποσυναρμολόγηση του φακού. Με το μικρό μέγεθος και τις δυο σκάλες 5 και 150 lumens, ο i1R 2 είναι ο τέλειος φακός για την καθημερινή χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.
19,00 €
Olight SeeMee 30 οπίσθιο φώς ποδηλάτου
Code: OLT.SM30
Το Olight See Me 30 TL είναι ένα συμπαγές, πίσω φως ποδηλάτου που μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε με ασφάλεια στις βραδινές σας βόλτες. Αυτό το φως εκπέμπει έως και 30 lumens για μια αποτελεσματική ορατότητα 800 μέτρων, διατηρώντας τους φορείς και τους πεζούς ενήμερους για τη θέση σας. Το See Me 30 είναι εύκολο να τοποθετηθεί με ένα απλό λαστιχένιο λουράκι που ταιριάζει σε οποιοδήποτε κάθισμα ποδηλάτου μεγέθους και μπορεί να αφαιρεθεί εξίσου εύκολα για ασφαλή αποθήκευση. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία πολυμερούς, αυτό το πίσω φως προσφέρει μεγάλες ώρες λειτουργίας και γρήγορη φόρτιση μέσω σύγχρονου micro USB. Το See Me 30 διαθέτει επίσης αισθητήρα υπερύθρων που προσαρμόζει τη λειτουργία φωτισμού στις συνθήκες σας, διασφαλίζοντας ότι είστε ασφαλείς και ορατοί σε όλες τις συνθήκες.
19,00 €
Φορτιστής Μπαταρίας Olight Omni-Dok II
Code: OLIGHT.OMNIDOK
Το Omni - Dok είναι ένα έξυπνο σύστημα φόρτισης 2 θέσεων σχεδιασμένο για να φορτίσει με ασφάλεια τις πιο κοινές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε φακούς, φωτογραφικές μηχανές, παιχνίδια, τηλεχειριστήρια, μικρές συσκευές, κτλ
19,00 €
Φακός LED Olight I3T EOS
Code: OLT.I3T
ο I3T EOS είναι ένας λεπτός φακός με διακόπτη ουράς που τροφοδοτείται από μία μπαταρία AAA ΚΑΙ παράγει μέγιστη ισχύ 180 lumens. Είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό LED που συνδυάζεται με έναν οπτικό φακό TIR που παράγει μια απαλή και ισορροπημένη δέσμη φωτός. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιπ τσέπης διπλής κατεύθυνσης για πολλαπλές επιλογές μεταφοράς όπως τσέπη, σακίδιο κτλ. Ο I3T περιέχει μια εξαιρετική εμπειρία φωτισμού για να τον έχετε μαζί σας παντού.
21,00 €
Olight RWX07 Magnetic Remote Switch
Code: OLT.RWX07
Ο Olight RWX07 Magnetic Remote Switch, είναι ένας από τους πρώτους μαγνητικά συνδεδεμένους διακόπτες πίεσης στον κόσμο! Χρησιμοποιήστε τον με τους συμβατούς φακούς Olight για tactical φωτισμό. Μικρότερο καλώδιο για να μην μπλέκεται και σχεδόν θόρυβο κλικ, σας επιτρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι στο σημείο ενδιαφέροντος. Αφήστε αυτόν τον διακόπτη να μεταφέρει τις τακτικές σας δεξιότητες και τις δυνατότητες φωτισμού στο επόμενο επίπεδο! Συμβατό με τα μοντέλα Olight Flashlight M2R Pro, Warrior X Pro, Warrior X, Javelot Pro Low. Γρήγορη και απλή σύνδεση, Hλεκτρονικός διακόπτης αντοχής στην χρήση, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
23,00 €
Μαγνητική βάση φακού για όπλο Olight X-WM03
Code: OLT.XWM03
Η νεότερη έκδοση στη σειρά μαγνητικών αξεσουάρ της Olight είναι η X-WM03, ένα μαγνητικό στήριγμα συμβατό με φακούς με διάμετρού 23 έως 26mm. Ενισχυμένα μαγνητικά μέρη προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και ασφάλεια επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις ή να αποσυνδέσεις γρήγορα το φακό από το όπλο. Ο σφιγκτήρας ανοίγει κατά 180° για εύκολη τοποθέτηση ενώ ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος εξασφαλίζει ότι ο φακός θα παραμείνει σταθερός. Η βάση X-WM03 είναι συμβατό με τα Olight Javelot Pro, Warrior X, M20 Series, M22, M23, M2X και M3XS.
26,00 €
Φακός κλειδιών LED Olight i1R 2 PRO
Code: OLT.I1R2P
O Φακός κλειδιών i1R 2 PRO i1R 2 Pro είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του i1R 2 EOS, του δημοφιλούς επαναφορτιζόμενου φακού μπρελόκ της Olight. Το LED υψηλής απόδοσης CSP, σε συνδυασμό με έναν οπτικό φακό TIR, παράγει μια απαλή, καλά ισορροπημένη δέσμη των 5 ή 180 lumens. Οι χρήστες μπορούν να ανάψουν / σβήσουν το φως και να αλλάξουν την έξοδο με μια απλή περιστροφή της κεφαλής. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 130mAh, λειτουργεί έως και 12 ώρες. Διαθέτει USB-C για ταχύτερη φόρτιση. Το σώμα από κράμα αλουμινίου κάνει αυτό το μικρό φως εξαιρετικά ανθεκτικό και παραλληλα είναι η τέλεια προσθήκη στο μπρελόκ σας.
26,00 €
Σελίδα
ανά σελίδα