Jump Starters

Αγορά κατά
Επιλογες Αγορων
Νέα Προϊόντα
  1. Νέο 2 στοιχεία
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

8 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Θήκη προστασίας Lokithor JA για εκκινητές JA301, JA302
Code: LKTR.JACASE

Κατασκευασμένη από στιβαρό και ανθεκτικό υλικό EVA, μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τις τυχαίες συγκρούσεις, τα βαθουλώματα και τις γρατσουνιές. Είναι αδιάβροχη / αντικραδασμική / αντοχή στη σκόνη. Χάρη στην αντιολισθητική λαβή, είναι εύκολο να κρατήσετε το jump starter και τα αξεσουάρ μαζί και να τα μεταφέρετε παντού. 2 Λειτουργικά διαμερίσματα: Το επάνω στρώμα μπορεί να χωρέσει αξεσουάρ και το κάτω μέρος είναι ιδανικό για εκκίνηση. Προσαρμογή προσαρμογής: Ειδικά σχεδιασμένο για JA300 / JA301 / JA302. Το Jump Starter διαθέτει ειδική υποδοχή και πλήρως προστατευμένη.

39,00 €
New! - Lokithor J1000 Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου
Code: LKTR.J1000

Ο εκκινητής αυτοκινήτου Lokithor J1000 παρέχει ρεύμα εκκίνησης 1000A και εκκινεί έως και 60 φορές μετά από μία πλήρη φόρτιση. Κατάλληλος για οχήματα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όπως αυτοκινήτα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, RV, Vans, τρακτέρ κ.λπ. Η μπαταρία LiFePO4 είναι και η βασική εγγύηση ασφάλειας του J1000 . Η διάρκεια ζωής είναι 50% μεγαλύτερη από τους παραδοσιακούς αναφλεκτήρες και ο αριθμός των χρήσεων είναι περισσότερες από 2000 φορές. Το BMS της μπαταρίας αποτρέπει αποτελεσματικά από βραχυκυκλώματα, υπερένταση, αντίστροφη σύνδεση, υπερθέρμανση, χρονικό όριο, σπινθήρα και αποκοπή. Μια πλήρης φόρτιση του lokithor J1000 jump starter διαρκεί μόλις 25 λεπτά και μια φόρτιση 3 λεπτών μπορεί να προσφέρει ένα jump-start! Μπορεί να διαρκέσει έως και 24 μήνες με πλήρη φόρτιση. Το power bank παρέχει έξοδο USB-A(18W) / Type-C (PD60W) και μπορεί εύκολα να φορτίσει smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές κ.λπ. IP65 Αδιάβροχο. Ανθεκτικό περίβλημα κατασκευής με πιστοποίηση IP65 ανθεκτικό στο νερό και επιβραδυντικό φλόγας. Χωρίς εφέ μνήμης, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εκκίνηση υπό διαφορετικές συνθήκες.

104,00 €
New! - Lokithor J1500 Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου
Code: LKTR.J1500

Ο εκκινητής αυτοκινήτου Lokithor J1500 παρέχει ρεύμα εκκίνησης 1500A και εκκινεί έως και 60 φορές μετά από μία πλήρη φόρτιση. Κατάλληλος για οχήματα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όπως αυτοκινήτα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, RV, Vans, τρακτέρ κ.λπ. Η μπαταρία LiFePO4 είναι και η βασική εγγύηση ασφάλειας του J1500 . Η διάρκεια ζωής είναι 50% μεγαλύτερη από τους παραδοσιακούς αναφλεκτήρες και ο αριθμός των χρήσεων είναι περισσότερες από 2000 φορές. Το BMS της μπαταρίας αποτρέπει αποτελεσματικά από βραχυκυκλώματα, υπερένταση, αντίστροφη σύνδεση, υπερθέρμανση, χρονικό όριο, σπινθήρα και αποκοπή. Μια πλήρης φόρτιση του lokithor J1500 jump starter διαρκεί μόλις 45 λεπτά και μια φόρτιση 3 λεπτών μπορεί να προσφέρει ένα jump-start! Μπορεί να διαρκέσει έως και 24 μήνες με πλήρη φόρτιση. Το power bank παρέχει έξοδο USB-A(18W) / Type-C (PD60W) και μπορεί εύκολα να φορτίσει smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές κ.λπ. IP65 Αδιάβροχο. Ανθεκτικό περίβλημα κατασκευής με πιστοποίηση IP65 ανθεκτικό στο νερό και επιβραδυντικό φλόγας. Χωρίς εφέ μνήμης, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εκκίνηση υπό διαφορετικές συνθήκες.

129,00 €
Lokithor J401 Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου,
Code: LKTR.J401

Ο εκκινητής μπαταρίας J401 δινει ρεύμα εως 2500A και μετά την πλήρη φόρτιση μπορεί να επιτύχει 60 φορές jump-start. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες κάτω των 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες κάτω των 6,5 λίτρων, συμπεριλαμβανομένων: Αυτοκίνητα, Μοτοσικλέτες, Σκάφη, RV, ATV, SUV, Φορτηγά, Τρακτέρ, Χορτοκοπτικά και άλλα. 100W αμφίδρομη γρήγορη φόρτιση, για πλήρη επαναφόρτιση σε μόλις 1,6 ώρες ή για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας με μόλις 5 λεπτά φόρτισης. Σαν powerBank παρέχει ισχύ εξόδου 100 W και τροφοδοτεί εύκολα τις συσκευές USB-C σας, όπως τα τηλέφωνα , tablet, φορητοί υπολογιστές, φορητές συσκευές και πολλά άλλα. Η έξυπνη μίζα μπορεί να ανιχνεύσει την τάση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο και να σας ειδοποιήσει για μη φυσιολογικές συνθήκες. Φέρει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης και προστασιάς απο βραχυκυκλώμα, υπερβολικό ρεύμα, προστασία από την αντίστροφη σύνδεση, προστασία από υπερθέρμανση, τεχνολογία προστασίας από σπινθήρες και προστασία από πτώση.

149,00 €
Lokithor JA301 Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου
Code: LKTR.JA301

Jump Starter Lokithor  JA301, εκκινητής, κομπρεσσέρ αέρος, φως LED λειτουργία power bank.  Απόδοση peak 2000A, το LOKITHOR JA301. Συμπαγή σχεδίαση που συνδυάζει εκκινητή με αεροσυμπιεστή, με μπαταρία ιόντων λιθίου. Εργαλείο έκτακτης ανάγκης για δραστηριότητες, περιπέτεια, κάμπινγκ, ψάρεμα, κυνήγι, ποδηλασία. Φωτεινότητα led 300 Lumens με 3 Λειτουργίες: Σταθερό φως, Στροβοσκοπικό, SOS 300 Lumens LED Lokithor JA301 LED φακός με ισχυρή εξαιρετικά ευρεία γωνία και 300 Lumens για τον φωτισμό των πιο σκοτεινών σημείων. Μπορεί να διαρκέσει περίπου 17-18 ώρες με μία πλήρη φόρτιση. Κομπρεσσέρ αέρος: Εύρος πίεσης: 10~150 PSI , Ακρίβεια αισθητήρα: ±2 PSI. 150 PSI Smart Quick Air Compressor, μπορεί να φουσκώσει έως και 10 κιλά ελαστικό και να φουσκώσει 4-6 κανονικά ελαστικά αυτοκινήτου με μία πλήρη φόρτιση και με τη δοκιμή στο εργαστήριο μπορεί να φτάσει ακόμη και 300-400 κύκλους. Το Lokithor JA301 με ενσωματωμένο κομπρεσσέρ αέρα με ψηφιακή ένδειξη υποστηρίζει επίσης την προκαθορισμένη πίεση για να φουσκώσει και να σταματήσει αυτόματα, εναλλαγή μονάδας (BAR/PSI).  Εξοπλισμένο με 4 τύπους βελόνας φουσκώματος, ιδανικές για το φούσκωμα ελαστικών αυτοκινήτων, ελαστικών ποδηλάτων, μαξιλαριών αέρα, καγιάκ, διαφόρων σφαιρών κ.λπ. Κατάλληλο γιά αυτοκίνητο SUV MPV 4WD / Μηχανοκίνητο σκάφος / Μοτοσικλέτα / Smartphone / Tablet / Κάμερα.

165,00 €
Lokithor JA302 Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου
Code: LKTR.JA302

Διαθέτει ρεύμα εκκίνησης 2500A μπορεί να επανεκκινήσει το νεκρό σας αυτοκίνητό σε 1-3 δευτερόλεπτα και έως και 50 φορές. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες κάτω των 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες κάτω των 6,5 λίτρων. Εξαιρετικά μεγάλος χρόνος αναμονής έως και 1080 ημέρες. Έχει μεγάλη χωρητικότητα 23800mAh που δίνει στον εκκινητή μας περισσότερο από 1000 κύκλους ζωής. Η ψηφιακή αντλία αέρα JA302 κατασκευάζεται με το μοναδικό Turbocharged Movement, το οποίο είναι πιο ισχυρό, πιο σταθερό και λιγότερο θορυβώδες. Μπορεί να παρέχει μέγιστη πίεση 150 PSI και ροή αέρα 35 L/Min, υποστηρίζει ανίχνευση πίεσης ελαστικών, διακοπή προκαθορισμένων τιμών και εναλλαγή μονάδας (BAR/PSI). Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να φουσκώσετε πλήρως το ελαστικό αυτοκινήτου 195/65/R15 από 0 σε 35 PSI. Επαγγελματικά βαθμονομημένο ώστε να είναι πάντα περίπου η ψηφιακή οθόνη εντός 1,0% της πίεσης του ελαστικού. Με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης ισχύος BMS, παρέχει προστασία από βραχυκύκλωμα, υπερένταση, αντίστροφης σύνδεσης, υπερθέρμανσης, υπερφόρτισης και απο πτώση. Η κατηγοπιοποιήση UL-2743, αποτελεί την απόλυτη προστασία για εσάς και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.Το JA302 δεν ειναι μόνο ένας ενισχυτής μπαταρίας αυτοκινήτου αλλα και  αντλία ελαστικών, powerbank και φακός LED. Υποστήριξη γρήγορης φόρτισης USB 3 για έξυπνα τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές USB.

 

185,00 €
Lokithor J402 Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου
Code: LKTR.J402

Ο εκκινητής μπαταρίας J402 έχει ρεύμα εκκίνησης 3000 και σε την πλήρη φόρτιση μπορεί να επιτύχει 60 φορές jump-start. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες κάτω των 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες κάτω των 6,5 λίτρων, συμπεριλαμβανομένων: Αυτοκίνητα, Μοτοσικλέτες, Σκάφη, RV, ATV, SUV, Φορτηγά, Τρακτέρ, Χορτοκοπτικά και άλλα. 100W αμφίδρομη γρήγορη φόρτιση: J402 jump pack Πραγματοποιήστε την πλήρη επαναφόρτιση του σε μόλις 1,6 ώρες ή ξεκινήστε το αυτοκίνητό σας με  μόλις 5 λεπτά φόρτισης. Η λειτουργία του και ως Powerbank παρέχει ισχύ εξόδου 100 W - τροφοδοτεί εύκολα τις συσκευές USB-C σας, όπως τα τηλέφωνα , tablet, φορητοί υπολογιστές, φορητές συσκευές και πολλά άλλα. Η μίζα toy μπορεί να ανιχνεύσει την τάση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο και να σημανει συναγερμό σε περιπτωση μη φυσιολογικών συνθήκών. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και παρέχει προστασία βραχυκυκλώματος, απο υπερβολικό ρεύμα προστασία από αντίστροφη σύνδεση, από υπερθέρμανση, προστασία από σπινθήρες, πτώση κλιπ. Μοναδικός σχεδιασμός: Φέρει εξαιρετικό περόιβλημα αντοχης ακομαη και σε περιβάλλοντα από -4°F έως 140°F για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να εκκινήσετε υπό διαφορετικές συνθήκες.

189,00 €
Lokithor AW401 Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου, πλυστικό, αεροσυμπιεστής
Code: LKTR.AW401

Ρεύμα εκκίνησης 2500A, μετά απο πλήρη φόρτιση παρεχει εως και 60 jump-starts. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες κάτω των 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες κάτω των 6,5 λίτρων, ιδανικό για Αυτοκίνητα, Μοτοσικλέτες, Σκάφη, RV, ATV, SUV, Φορτηγά, Τρακτέρ, Χορτοκοπτικά και άλλα. Πλυστικό με πίεση έως και 200 ​​PSI, ενσωματωμένο Toss (σύστημα ολικής διακοπής), απενεργοποιεί αυτόματα την αντλία όταν δεν είναι ενεργοποιημένη η σκανδάλη. ενεργοποιείται για εξοικονόμηση ενέργειας και παράταση της διάρκειας ζωής της αντλίας. Φορητό power bank 20000mAh, διάρκεια μπαταρίας έως 40 λεπτά. Αεροσιμπιεστής με μέγιστη πίεση 150 PSI και ροή αέρα 35 L/Min, υποστηρίζει. Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να φουσκώσετε πλήρως το ελαστικό αυτοκινήτου 195/65/R15 από 0 σε 35 PSI. Επαναφορτίζεται σε μόλις 1,6 ώρες. Το power bank παρέχει ισχύ εξόδου 60 W - τροφοδοτώντας εύκολα τις συσκευές USB-C, όπως τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές και πολλά άλλα. Λειτουργία αναγκαστικής εκκίνησης νεκρού αυτοκινήτου, ασφαλούς και χωρίς σπινθήρες λειτουργίας. 10+ προστασίες για άμεση εκκίνηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Ενσωματωμένος φακός LED 500 lumen, φωτίζει τη νύχτα και σας κρατά μακριά από κινδύνους.

265,00 €
ανά σελίδα