Smart Devices

Αγορά κατά
Επιλογες Αγορων
Νέα Προϊόντα
  1. Νέο 7 στοιχεία
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

9 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Μονάδα ρελέ 30A για Ecoflow Smart Home Panel
Code: ECF.RLM30A

Το Smart Home Panel συνδέει έως και 10 οικιακά κυκλώματα για backup στο σπίτι, για διαφορετικά συνδεδεμένα φορτία ρεύματος. Αφού συμβουλευτείτε τον ηλεκτρολόγο σας και προσδιορίσετε τα φορτία σας, η εγκατάσταση και η αντικατάσταση μονάδων ρελέ μπορεί να γίνει εύκολα. Αντικαταστήστε χωρίς να επηρεαστούν τα υπάρχων κυκλώματα. Κάθε Set έχει δύο μονάδες και μια ασφάλεια προστασίας από υπερένταση για κάθε κύκλωμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε ένα χωρίς να επηρεάσετε τα άλλα κυκλώματα. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε μια μονάδα ρελέ, η εφαρμογή EcoFlow και η λυχνία LED της μονάδας θα σας ειδοποιήσουν για τυχόν σφάλματα.

39,00 €
New! - EcoFlow Glacier Αποσπώμενοι τροχοί και λαβή
Code: ECF.GLCRPRW

Πάρτε το Glacier στη νέα σας περιπέτεια με πολύ εύκολο τρόπο με δύο αποσπώμενους τροχούς και έναν εύχρηστο μοχλό. Αφαιρέστε εύκολα τους τροχούς και το μοχλό για να τοποθετήσετε το Glacier στον κορμό σας ή σε μια επιφάνεια.

119,00 €
New! - EcoFlow GLACIER Pack plug-in Μπαταρίας
Code: ECF.GLCRBT

Η μπαταρία του φορητού ψυγείου Ecoflow Glacier είναι μια συμπαγής μπαταρία 298 Wh με δυνατότητα χρήσης έως και 40 ώρες. Αυτή η Plug-in μπαταρία τοποθετείται στο Glacier για να δημιουργήσει έναν αυτάρκη χρόνο εργασίας. Η έξοδος USB-C σάς επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές USB-C εκτός από το Glacier. Όταν η επιπλέον μπαταρία είναι συνδεδεμένη στο Ecoflow Glacier, μπορείτε να τη διαχειριστείτε μέσω της εφαρμογής Ecoflow..

299,00 €
New! - EcoFlow Wave 2 Φορητό Κλιματιστικό
Code: ECF.WAVE2

Παρουσιάζουμε το πιο ισχυρό και compact φορητό κλιματιστικό ψύξης - θέρμανσης. Απολαύστε άνετη, φορητή ψύξη και θέρμανση με το ολοκαίνουργιο WAVE 2. Τοποθετήστε το οπουδήποτε χωρίς εγκατάσταση και ανάγκη αποστράγγισης. Λειτουργεί αθόρυβα (44 dB) και έως και 8 ώρες σε λειτουργία Eco. Ταχύτερη ψύξη και θέρμανση, χωρίς εγκατάσταση! Ταιριάζει οπουδήποτε, 8 ώρες άνεσης (με πρόσθετη μπαταρία), με χρήση ψυκτικού μέσου R290: Ένας πιο πράσινος τρόπος για να νικήσετε τη ζέστη, 4 τρόποι φόρτισης οικιακή πρίζα, ηλιακή φόρτιση, αυτοκινήτου και απο Powerstation.  Λάβετε υποψιν ότι το Wave 2, δεν διαθέτει ενσωματωμενη μπαταρία και για την πλήρη λειτουργικοτητα του θα χρεαιστεί είτε να προσθέσετε την επιπλέον μπαταρία του είτε να το λειτουργείτε συνδυαστικά με μία απο τις μονάδες της σειράς Powerstation Delta (Pro, Max 2)

1.199,00 €
New! - Ecoflow Glacier Φορητό Ψυγείο
Code: ECF.GLCR-BUN

Παρουσιάζουμε το πρώτο φορητό ψυγείο, καταψύκτη και παγομηχανή 3 σε 1 στον κόσμο. Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό συμπιεστή 120w, το EcoFlow GLACIER σας προσφέρει 18 συμπαγή παγάκια σε 12 λεπτά και ανεξάρτητο έλεγχο θερμοκρασίας σε διζωνικό ψυγείο-καταψύκτη. Ψύξη για έως και 40 ώρες χωρίς καλώδιο με την Plug-in Μπαταρία του.

Από 1.199,00 €

Έως 1.837,00 €

EcoFlow Smart Home Panel Combo EU
Code: ECF.SHPCEU

Ένα έξυπνο σύστημα διαχείρησης φτιαγμένο ειδικά για το οικοσύστημα DELTA Pro. Το Smart Home Panel συνδέει τον φορητό ηλεκτρικό σταθμό DELTA Pro απευθείας στην καλωδίωση του σπιτιού σας. Όταν το ρεύμα κοπεί το Smart Home Panel μεταβαίνει αμέσως στην λειτουργία εφεδρικής μπαταρίας χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε συνδεδεμένες μονάδες DELTA Pro. Το σπίτι σας θα λειτουργεί με ισχύ έως και 7200 W και 25 kWh ενέργειας σε πλήρη επέκταση. Παρακολουθήστε, ελέγξτε και διαχειριστείτε την ενέργεια μέσω της εφαρμογής EcoFlow. Η εφαρμογή παρέχει μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να αποφύγετε μέγιστες καταναλώσεις.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smart Home Panel και τα συνημμένα DELTA Pro για να αποθηκεύετε ενέργεια όταν οι τιμές είναι χαμηλές και να την καταναλώνετε όταν οι τιμές είναι υψηλές. Αειφόρος και αυτάρκης οταν συνδέετε ηλιακούς συλλέκτες συμβατούς με MC4 στο DELTA Pro, το σπίτι σας αποκτά λίγο περισσότερη οικολογική συνείδηση. Το Smart Home Panel συνδέει δωρεάν, ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια με τις πρίζες τοίχου, τον φωτισμό κτλ. Με άπλετη ηλιακή ενέργεια, το σπίτι σας μπορεί να γίνει αυτάρκης.

1.499,00 €
New! - EcoFlow Blade Ρομποτικό χλοοκοπτικό
Code: ECF.BLD

Παρουσιάζουμε τo ρομποτικό χλοοκοπτικοό της EcoFlow!  Το BLADE όχι μόνο προσφέρει απροβλημάτιστη,  κοπή γκαζόν με ακρίβεια, αλλά συνδυάζει επίσης το Al με ένα εύχρηστο, που δεν έχετε ξαναδεί στο παρελθόν εργαλείο σκούπισματος γκαζόν και αυλής που καθαρίζει τον χώρο σας από φύλλα, κλαδιά και άλλα υπολείμματα κήπου.

2.999,00 €
ανά σελίδα