Όπλου

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

12 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Φακός όπλου Olight PL-3 Valkyrie Rail Mount
Code: OLT.PL3

O PL-3 Valkyrie είναι ένα συμπαγές φως όπλου WML με ρυθμιζόμενο συρόμενο μπλοκ. Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες CR123A, έχει μέγιστη απόδοση 1.300 lumens και ρίψη 225 μέτρων. Σε σύγκριση με το PL-2, η απόδοση φωτός του έχει αυξηθεί κατά 8%, καθιστώντας το κατάλληλο για αναζήτηση πεδίου, αυτοάμυνα και κυρίως για tactical ομάδες και αστυνομία. Διαθέτει χαμηλή ρύθμιση 200 lumens που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες καταστάσεις. Ακολουθώντας τη σχεδίαση του κουμπιού ουράς του PL-2, λαμβάνει υπόψη τη λειτουργία τόσο με το αριστερό όσο και με το δεξί χέρι, ώστε να μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των τριών λειτουργιών εξόδου του. Το κλειδί-μπλοκ στη βάση ράγας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να τοποθετεί το φως στη ράγα, καθιστώντας το συμβατό με ένα ευρύτερο φάσμα όπλων. Μια νέα ρυθμιστική βίδα παρέχει πιο σταθερή βάση και διευκολύνει την εύκολη αποσυναρμολόγηση. Η υψηλή αντοχή και φωτεινότητα του PL-3 θα σας προσφέρει μια πιο επαγγελματική επιλογή φωτισμού.

95,00 €
Φακός Όπλου LED Olight PL mini 2 Μαύρος
Code: OLT.PLMINI2B
Ο PL-mini 2 αποτελεί τον πρώτο συμπαγές επαναφορτιζόμενο στον κόσμο φακό για όπλο, με ρυθμιζόμενη ράγα. Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τον προσαρμόσει σε οποιοδήποτε μήκος καθιστώντας τον συμβατό με τα περισσότερα πιστόλια, συμπεριλαμβανομένων των υποσυμβατικών. Έχει μέγιστη έξοδο 600 lumens και μέγιστη ακτίνα ρίψης τα 100 μέτρα. Με γρήγορο σύστημα εγκατάστασης και απεγκατάστασης, τοποθέτηση και αφαίρεση πραγματοποιούνται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερών λιθίου, η οποία φορτίζεται μαγνητικά από το κάτω μέρος του σώματος τους φακού. Οι διακόπτες χειρίζονται εύκολα, πιέζοντας γρήγορα προς τα κάτω για συνεχή ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ή παρατεταμένα για στιγμιαία ενεργοποίηση. Με υψηλή συμβατότητα, γρήγορο σύστημα τοποθέτησης / απελευθέρωσης και μεγάλη απόδοση. ο PL-Mini 2 είναι η βέλτιστη επιλογή οπλικού φωτισμού για όλα τα σώματα ασφαλείας, αστυνομία, στρατό, επιχειρησιακές ομάδες κτλ.
99,00 €
Φακός όπλου Fenix GL19R
Code: FNX.GL19R
Το Fenix ​​GL19R ειναι κατασκευασμενο με σκοπό να βελτιώσουμε την ορατότητα και την ικανότητα στόχευσης στις δραστηριότητες σκοποβολής. Το GL19R είναι εξαιρετικά συμπαγές και σχεδόν άφθαρτο, παρέχοντας έντονο λευκό φως έως 1200 lumens και 210 μέτρα απόστασης δέσμης. Μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια τόσο σε Universal ραγες όσο και Picatinny ράγες. Οι αμφιδέξιοι πίσω διακόπτες παρέχουν άμεσο έλεγχο με ένα δάχτυλο για στιγμιαία ενεργοποίηση ή συνεχή ενεργοποίηση. Η λειτουργία strobe μπορεί να ενεργοποιηθεί με παρατεταμένο πάτημα με το φως αναμμένο για να σας βοηθήσει να ελέγξετε την κατάσταση.
99,00 €
Olight Sigurd Φακός γωνιακής λαβής
Code: OLT.SGRD

Ο Olight Sigurd είναι ένα καινοτόμο φως γωνιακής λαβής με βάση στήριξης Picatinny. Συνδυάζει το εργονομικό πλεονέκτημα της γωνιακής λαβής με απόδοση 1450 lumens σε μια κομψή κατασκευή. Ο Sigurd  κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ενσωματώνοντας μια γωνιακή λαβή με ένα ισχυρό WML, εξοικονομώντας τχρήματα και χώρο και φέρνοντας περισσότερη άνεση. Οι αντιολισθητικές αυλακώσεις και το στοπ των δακτύλων εξασφαλίζουν αντιολισθητικό έλεγχο σε έντονες καταστάσεις. Επίσης μονώνει τη θερμότητα της κάννης από το χέρι. Η βάση από κράμα αλουμινίου Picatinny καθιστά εύκολη την εγκατάσταση. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε σε ράγες M-LOK, αφού εγκαταστήσετε έναν προσαρμογέα ράγας Picatinny. Ενεργοποιήστε/σβήστε το φως ή αλλάξτε την έξοδο χρησιμοποιώντας τα δύο χέρια με την ίδια ευκολία. Δεν χρειάζεται να λιγίζεται τη λαβή σας κατά τη λειτουργία ή τη μετάβαση του στόχου. Η ενεργειακά πυκνή μπαταρία πολυμερούς λιθίου επιτρέπει στο φως να λειτουργεί έως και 4 ώρες μετά από κάθε φόρτιση και μπορεί να φορτιστεί μέσω του περιλαμβανόμενου καλωδίου μαγνητικής φόρτισης USB με την υπογραφή Olight.

119,00 €
Φακός Όπλου LED Olight Olight Baldr Mini
Code: OLT.BALDRM
Ο Baldr Mini είναι ένας εξαιρετικά συμπαγής φακός όπλου που συδυάζει λευκό φώς και πράσινη δέσμη Laser, συνδυαζωντας χαρακτηριστια απο τους PL-Mini 2 και Baldr Pro. Το μέγθος του είναι πολύ μικρότερο από το Baldr Pro, ενω παρέχει 600 lumens φωτεινού λευκού φωτός, μαζί με εξαιρετικά ορατή πράσινη δέσμη για μεγαλύτερη ακρίβεια. Εκτός από την προσαρμοστικότητα στις ράγες Glock και Picatinny, το φως μπορεί να προσαπρομοστει εμπρός και πίσω στη συρόμενη ράγα στην καλύτερη θέση φια τον χρηστη, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο συμβατό. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου, είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της μαγνητικής θύρας φόρτισης στο κάτω μέρος του φακού. Η γρήγορη προσάρτηση και η απελευθέρωση και ο λεπτός διακόπτης καθιστούν το Baldr Mini εξαιρετικά εύκολο να χειριστεί για όλους. Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ειδοποιεί όταν έρθει η ώρα να επαναφορτίσετε.
149,00 €
Φακός Olight Javelot Tac M WML
Code: OLT.JVTACM

O Javelot Tac-M είναι ένα συμπαγής φακός WML μακράς βολής που έχει κατασκευαστεί για ακτίνα μεγάλης εμβέλειας. Αυτό το εκπληκτικό φως επιτυγχάνει 600 μέτρα ρίψης και αποδίδει έως και 1.000 lumens με τη στρογγυλή δέσμη του, κατάλληλο για μοναδες Tactical, αστυνομίας, σωματα ασφαλείας αλλα και για αυτοάμυνα. Περιλαμβάνεται μια επανασχεδιασμένη βάση ράγας M-LOK που μπορεί να προσαρμοστεί σε οπλά με ράγες ράγες M-LOK ξεχωριστά. Ο μαγνητικός τηλεχειρισμος επιτρέπει τη γρήγορη στιγμιαία/σταθερή ενεργοποίηση και δύο επίπεδα φωετινότητας για να διαλέξετε: υψηλό και χαμηλό. Τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2040mAh 18500, ενω λειτουργεί έως και 5 ωρες συνεχόμενα. Το πισω μέρος υποστηρίζει 3 λειτουργίες: μαγνητική φόρτιση, λειτουργία με τον αντίχειρα και υποστήριξη τηλεχειρισμού. Το σώμα του από αλουμίνιο για αεροσκάφος και η καλά δοκιμασμένη δομή του επιτυγχάνουν αντοχή σε πτώση 1,5 μέτρου και αδιάβροχη βαθμολογία IPX8.

153,00 €
Φακός Olight Javelot Tac P WML
Code: OLT.JVTACP

O Javelot Tac-P είναι ένα συμπαγής φακός WML μακράς βολής που έχει κατασκευαστεί για ακτίνα μεγάλης εμβέλειας. Αυτό το εκπληκτικό φως επιτυγχάνει 600 μέτρα ρίψης και αποδίδει έως και 1.000 lumens με τη στρογγυλή δέσμη του, κατάλληλο για μοναδες Tactical, αστυνομίας, σωματα ασφαλείας αλλα και για αυτοάμυνα. Περιλαμβάνεται μια επανασχεδιασμένη βάση ράγας Picatinny που μπορεί να προσαρμοστεί σε οπλά με ράγες ράγες Picatinny ξεχωριστά. Ο μαγνητικός τηλεχειρισμος επιτρέπει τη γρήγορη στιγμιαία/σταθερή ενεργοποίηση και δύο επίπεδα φωετινότητας για να διαλέξετε: υψηλό και χαμηλό. Τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2040mAh 18500, ενω λειτουργεί έως και 5 ωρες συνεχόμενα. Το πισω μέρος υποστηρίζει 3 λειτουργίες: μαγνητική φόρτιση, λειτουργία με τον αντίχειρα και υποστήριξη τηλεχειρισμού. Το σώμα του από αλουμίνιο για αεροσκάφος και η καλά δοκιμασμένη δομή του επιτυγχάνουν αντοχή σε πτώση 1,5 μέτρου και αδιάβροχη βαθμολογία IPX8.

153,00 €
Φακός Όπλου LED Olight PL-PRO Valkyrie
Code: OLT.PLPRO
Μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση του δημοφιλούς Olight PL-2 Valkyrie, αποτελεί ο PL PRO Valkyrie. Ακόμα πιο φωτεινός και επαναφορτιζόμενος! 1500 lumens παράγονται από το προηγμένο CREE XHP 34 HI NW LED για να μπορείς να φωτίζεις αποστάσεις μέχρι και 280 μέτρα, ιδανικός για αποπροσανατολισμό ή αναζήτηση. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και παρέχει δύο ρυθμιζόμενες εξόδους: 1500 και 300 lumens + λειτουργία Strobe. Ο προσαρμογέας επιτρέπει την εγκατάσταση του PL-PRO σε όπλα με βάση MIL-STD-1913 ή Glock. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα γρήγορης τοποθέτησης και απελευθέρωσης βαρέως τύπου μαζί με αμφιδέξιο διακόπτη ενεργοποίησης push-forward / side-press. Ο PL-PRO έχει αναβαθμιστεί με λειτουργία κλειδώματος και μαγνητική θύρα συμβατή με τον φορτιστή MCC και το remote switch, καθιστώντας τοv πλέον κατάλληλο φακό για χρήση σε τουφέκια. Με την υψηλή απόδοση, την ευκολία λειτουργίας και την ευελιξία, το PL-PRO επαναπροσδιορίζει το φωτισμό όπλων.
155,00 €
Olight Baldr S Φακός Όπλου LED
Code: OLT.BALDRS

Το Baldr S είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συμπαγείς συνδυασμούς φωτός/πράσινης δέσμης στην αγορά. Η απόδοση λευκού φωτός του φτάνει τα εκπληκτικά 800 lumens και συμπληρώνεται από μια χαμηλή ρύθμιση 100 lumens. Η ρυθμιζόμενη πράσινη δέσμη του παρέχει αλάνθαστη ακρίβεια. Χρησιμοποιώντας το διακόπτη ρύθμισης, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα μεταξύ του λευκού φωτός, της πράσινης δέσμης και των συνδυασμένων ρυθμίσεων χωρίς να το απενεργοποιήσετε. Η ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου έχει αυξηθεί στα 3,7V 380mAh, εξασφαλίζοντας μέγιστο χρόνο λειτουργίας 140 λεπτών. Το Baldr S εξακολουθεί να διαθέτει την βάση συρόμενης ράγας για να προσαρμόζετε εύκολα το φως στην επιθυμητή θέση σας και περιλαμβάνει δύο τύπους προσαρμογέων ράγας που ταιριάζουν και στις ράγες Glock και Picatinny. Με το σύστημα γρήγορης εγκατάστασης, μπορείτε να προσαρτήσετε και να απελευθερώσετε το φως σε δευτερόλεπτα για άμεση ενεργοποίηση. Αυτή η ισχυρή, ακριβής, συμπαγής και ρυθμιζόμενη WML είναι η τέλεια συμπαγής αμυντική πηγή φωτός.

155,00 €
Olight Odin Mini Tactical Φακός Όπλου
Code: OLT.ODINM

Μέγιστη απόδοση 1.250 lumens και απόσταση δέσμης 240 μέτρων με την επαγγελματική αποσπώμενη βάση WML, αφαιρούμενη βάση M-LOK, διαθέτει μια πρωτοποριακή ράγα ολίσθησης και μια μηχανική κλειδαριά για γρήγορη και ασφαλή προσάρτηση / αποκόλληση. Συμβατό με ράγες Picatinny με τον προαιρετικό προσαρμογέα Pic Rail. Το μαγνητικό τηλεχειριστήριο push-to-lock διαθέτει λειτουργία κλειδώματος για γρήγορη λειτουργία και σφιχτή εφαρμογή με ένα ελαφρύ πάτημα του δακτυλίου. Πολυλειτουργικός διακόπτης ουράς: Μαγνητική φόρτιση, τακτική λειτουργία χειρός και συμβατότητα με τηλεχειριστήριο Τροφοδοτείται από μία προσαρμοσμένη μπαταρία 2040 mAh 18500.

167,00 €
Φακός Όπλου Olight BALDR Pro
Code: OLT.BALDR.PRO
Η Olight πρωτοστατεί στην tactical καινοτομία με το νέο Baldr Pro την τελευταία έκδοση στη σειρά ελαφριών όπλων Baldr. Με το πράσινο λέιζερ των 5mW και το λευκό LED 1,350 lumens, αυτός ο φακός όπλου διπλής εξόδου είναι ιδανικός για εφαρμογές αυτοάμυνας, tactical, χρήση από αστυνομία και σώματα ασφαλείας. Για εκτεταμένη χρήση, το φως μπορεί να δουλεύει στα 300 lumens για 3,5 συνεχόμενες ώρες. Ο πλευρικός βραχίονας ταλάντωσης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να αποσυνδέσετε εύκολα το Baldr Pro και οι βίδες που είναι προσαρμοσμένες στη ρύθμιση βοηθούν στη διατήρηση της βαθμονόμησης μετά από έντονους κραδασμούς. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με rails picatinny και συνοδεύεται από εξάρτημα για την τοποθέτηση της ράγας. Δυνατό φως ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες του είδους.
179,00 €
Φακός Όπλου LED Olight Odin
Code: OLT.ODIN
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το επόμενο επίπεδο αξιοπιστίας, άνεσης και απόδοσης. Καινοτόμoς και με νέα εμφάνιση ο Odin είναι ο ολοκαίνουργιος tactical φακός της Olight. Σχεδιασμένος για βάσεις Picatinny, ενσωματώνει χαρακτηριστικά του Warrior X, όπως η ένδειξη δόνησης, ο μεταλλικός σιωπηλός διακόπτης και η μαγνητική φόρτιση. Το πρωτοποριακό rail διαθέτει ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα διπλής τοποθέτησης. Ο απομακρυσμένος διακόπτης έρχεται με λειτουργία κλειδώματος για στενή εφαρμογή με μια μικρή ώθηση του δακτυλίου. Τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 5000mAh 21700. Εξοπλισμένος με οπτικό φακό PMMA, προσφέρει max 2.000 lumens και έως 300 μέτρα ακτίνα ρίψης. Με απίστευτη απόδοση και εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, σώμα αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους, αντοχή σε πτώσης 1,5 μέτρο, αδιάβροχος IPX8, υψηλούς αυλούς, μεγάλη αντοχή και διάρκεια λειτουργίας, αξιόπιστη βάση ράγας. Ο Odin είναι ένα υψηλής ποιότητας εργαλείο φωτισμού για επαγγελματίες χρήστες σε οποιαδήποτε σκληρή κατάσταση.
189,00 €
ανά σελίδα