Αξεσουάρ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

11 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
EcoFlow MC4 Παράλληλο Συνδετικό
Code: ECF.MCAPCC
Το EcoFlow MC4 Solar Parallel Cable συνδέει ηλιακούς συλλέκτες παράλληλα με έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας EcoFlow (Σειρά DELTA/RIVER). Συνδέει ηλιακούς συλλέκτες παράλληλα για να βελτιώσει την απόδοση του ρυθμού φόρτισης. Απαιτείται η παράλληλη σύνδεση 4 ηλιακών συλλεκτών για επαναφόρτιση DELTA. Απαιτείται για την παράλληλη σύνδεση 2 ηλιακών συλλεκτών για την επαναφόρτιση του RIVER
25,00 €
EcoFlow Καλώδιο MC4 σε XT60 3.5m
Code: ECF.MC4XT6035
Το καλώδιο EcoFlow MC4 σε XT60 σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας EcoFlow (σειρά DELTA/RIVER) σε ένα ηλιακό πάνελ με τυπική έξοδο MC4. Συνδέστε ένα ηλιακό πάνελ σε έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας EcoFlow για καθαρή, αποδοτική και αξιόπιστη τροφοδοσία όπου κι αν πάτε φτάνει να έχετα πρόσβαση στον ήλιο!
29,00 €
Ecoflow Καλώδιο φόρτισης αυτοκινήτου
Code: ECF.CCXT60
Καλώδιο φόρτισης αυτοκινήτου με υποδοχή XT60 και βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε αυτό το καλώδιο για να συνδέσετε τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής EcoFlow στον φορτιστή αυτοκινήτου (πρίζα αναπτήρα) για επαναφόρτιση.
29,00 €
EcoFlow Καλώδιο MC4 σε XT60 5m
Code: ECF.MC4XT605
Το καλώδιο EcoFlow MC4 σε XT60 σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας EcoFlow (σειρά DELTA/RIVER) σε ένα ηλιακό πάνελ με τυπική έξοδο MC4. Συνδέστε ένα ηλιακό πάνελ σε έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας EcoFlow για καθαρή, αποδοτική και αξιόπιστη τροφοδοσία όπου κι αν πάτε φτάνει να έχετα πρόσβαση στον ήλιο!
39,00 €
EcoFlow MC4 Καλώδιο επέκτασης
Code: ECF.MC4EC
Το EcoFlow MC4 Solar Extension Cable 3m επεκτείνει το MC4 σε XT60 Solar Cable κατά 3 επιπλέον μέτρα. Παρέχει πρόσθετο μήκος καλωδίου, το οποίο σας επιτρέπει να διατηρείτε έναν ηλεκτρικό σταθμό EcoFlow στη σκιά ενώ τα ηλιακά πάνελ δέχονται άμεσο ηλιακό φως.
49,00 €
EcoFlow Τσάντα μεταφοράς για Delta 2
Code: ECF.DL2BG

Η αδιάβροχη τσάντα EcoFlow DELTA 2 διατηρεί την ευκολία χρήσης του power station DELTA 2 ενώ τo προστατεύει από νερό, σκόνη και ζημιές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Κατασκευασμένη από ελαφρύ, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη φθορά υλικό που προστατεύει το DELTA 2 από τις καιρικές συνθήκες ή από χτυπήματα και γρατζουνιές εν κινήσει. Σχεδιασμένη για προστασία, εξασφαλίζοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλες τις πρίζες και τη λαβή. Ένα διαφανές κάλυμμα για την οθόνη LCD σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα το DELTA 2 ενώ προστατεύει την οθόνη από γρατσουνιές.

69,00 €
EcoFlow Τσάντα μεταφοράς για RIVER
Code: ECF.RBG
Σχέδιασμένη για φορητότητα,με λαβή μεταφοράς και ρυθμιζόμενο, αποσπώμενο λουρί ώμου προσαρμοζώμενο στο ύψος κάθε χρήστη Κατασκευασμένη με 600D PU Oxford, πιο ανθεκτικό, αντιολισθητικό υλικό από το EVA. Προσδίδει περισσότερη προστασία και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του power station. Σχεδιασμένη για τη σειρά RIVER. Ταιριάζει τέλεια για RIVER, RIVER Max και RIVER Pro. Εξαιρετική αντοχή σε νερό και σκόνη: IP54 Αντοχή σε νερό και σκόνη. Διαθέτει διχτυωτή θήκη με φερμουάρ για να αποθηκεύετε και το καλώδιο φόρτισης.
79,00 €
EcoFlow Τσάντα μεταφοράς για Delta Max extra Μπαταρία
Code: ECF.DLMXBB
Η τσάντα EcoFlow DELTA Max Smart Extra Battery διατηρεί την ευκολία χρήσης των Smart Extra Battery ενώ την προστατεύει από νερό, σκουπίδια και ζημιές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Κατασκευασμένη από ελαφρύ, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη φθορά υλικό που προστατεύει την μπαταρία DELTA Max Extra από τις καιρικές συνθήκες ή χτυπήματα και γρατζουνιές. Σχεδιασμένη για προστασία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση στο ίδιο το μηχάνημα.. Διαστάσεις: 270 x 240 x 50 mm
89,00 €
EcoFlow Τσάντα μεταφοράς για Delta Max
Code: ECF.DLMXB
Η τσάντα EcoFlow DELTA Max διατηρεί την ευκολία χρήσης για τα μοντέλα DELTA Max ενώ τα προστατεύει από νερό, θραυσματα και ζημιές εν κινήσει ή στην εξοχή. Κατασκευασμένη από ελαφρύ, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη φθορά υλικό που προστατεύει τα DELTA Max από τις καιρικές συνθήκες ή από χτυπήματα. Σχεδιασμένη για προστασία, εξασφαλίζοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλες τις πρίζες. Ένα διαφανές κάλυμμα για την οθόνη LCD σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα το DELTA Max ενώ προστατεύει την οθόνη από γρατσουνιές. Διαστάσεις: 500 x 255 x 315 mm
89,00 €
EcoFlow Τσάντα μεταφοράς για Delta Pro
Code: ECF.DLPB
Η τσάντα διατηρεί την ευκολία χρήσης του DELTA Pro ενώ το προστατεύει από νερό, θραυσματα και ζημιές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει αλλα και στρην εξοχή. Κατασκευασμένο από ελαφρύ, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη φθορά υλικό που προστατεύει το DELTA Pro από τις καιρικές συνθήκες ή χτυπήματα και γρατζουνιές. Σχεδιασμένο για προστασία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε όλες τις πρίζες, τους τροχούς και τη λαβή. Ένα διαφανές κάλυμμα για την οθόνη LCD σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα το DELTA Pro ενώ προστατεύει την οθόνη από γρατσουνιές. Διαστάσεις: 640 x 260 x 400 mm
109,00 €
EcoFlow Smart Home Panel Combo EU
Code: ECF.SHPCEU

Ένα έξυπνο σύστημα διαχείρησης φτιαγμένο ειδικά για το οικοσύστημα DELTA Pro. Το Smart Home Panel συνδέει τον φορητό ηλεκτρικό σταθμό DELTA Pro απευθείας στην καλωδίωση του σπιτιού σας. Όταν το ρεύμα κοπεί το Smart Home Panel μεταβαίνει αμέσως στην λειτουργία εφεδρικής μπαταρίας χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε συνδεδεμένες μονάδες DELTA Pro. Το σπίτι σας θα λειτουργεί με ισχύ έως και 7200 W και 25 kWh ενέργειας σε πλήρη επέκταση. Παρακολουθήστε, ελέγξτε και διαχειριστείτε την ενέργεια μέσω της εφαρμογής EcoFlow. Η εφαρμογή παρέχει μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να αποφύγετε μέγιστες καταναλώσεις.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smart Home Panel και τα συνημμένα DELTA Pro για να αποθηκεύετε ενέργεια όταν οι τιμές είναι χαμηλές και να την καταναλώνετε όταν οι τιμές είναι υψηλές. Αειφόρος και αυτάρκης οταν συνδέετε ηλιακούς συλλέκτες συμβατούς με MC4 στο DELTA Pro, το σπίτι σας αποκτά λίγο περισσότερη οικολογική συνείδηση. Το Smart Home Panel συνδέει δωρεάν, ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια με τις πρίζες τοίχου, τον φωτισμό κτλ. Με άπλετη ηλιακή ενέργεια, το σπίτι σας μπορεί να γίνει αυτάρκης.

1.899,00 €
ανά σελίδα