Θήκες μεταφοράς

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Multienergy Θήκη για 2 μπαταρίες ΑΑΑ
Code: MNRG.BC10440X2
H Θήκη μπαταριών Multienergy για AAΑ & 10440 είναι η τέλεια λύση για όσους διαθέτουν πολλές μπαταρίες και θέλουν να τις έχουν ταχτοποιημένες σε ένα σημείο είτε για αποθήκευση ή για μεταφορά. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και μπορεί να χωρέσει και να προστατέψει μπαταρίες 2 x AAA ή 2 x 10440. Ιδανική λύση για εκείνους που χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες από μία μπαταρίες μαζί τους.
0,50 €
Powerex Θήκη για 4 μπαταρίες AA & AAA
Code: DIPX.MH-BH4AA
H Θήκη μπαταριών Powerex για AA & AAA είναι η τέλεια λύση για όσους διαθέτουν πολλές μπαταρίες και θέλουν να τις έχουν ταχτοποιημένες σε ένα σημείο είτε για αποθήκευση ή για μεταφορά. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και μπορεί να χωρέσει και να προστατέψει μπαταρίες 4 x AA ή 4 x AAA. Ιδανική λύση για εκείνους που χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες από μία μπαταρίες μαζί τους.
1,00 €
Multienergy Θήκη για 2 μπαταρίες 18500
Code: MNRG.BC18500Χ2
H Θήκη μπαταριών Multienergy για 18500 είναι η τέλεια λύση για όσους διαθέτουν πολλές μπαταρίες και θέλουν να τις έχουν ταχτοποιημένες σε ένα σημείο είτε για αποθήκευση ή για μεταφορά. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και μπορεί να χωρέσει και να προστατέψει μπαταρίες 2 x 18500. Ιδανική λύση για εκείνους που χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες από μία μπαταρίες μαζί τους.
1,00 €
Powerex Θήκη για 4 μπαταρίες 9V
Code: DIPX.MH-BH49V
H Θήκη μπαταριών Multienergy για 9v είναι η τέλεια λύση για όσους διαθέτουν πολλές μπαταρίες και θέλουν να τις έχουν ταχτοποιημένες σε ένα σημείο είτε για αποθήκευση ή για μεταφορά. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και μπορεί να χωρέσει και να προστατέψει μπαταρίες 4 x 9V. Ιδανική λύση για εκείνους που χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες από μία μπαταρίες μαζί τους.
1,50 €
Powerex Θήκη για 8 μπαταρίες AA & AAA
Code: DIPX.MH-BH8AA
H Θήκη μπαταριών Powerex για AA & AAA είναι η τέλεια λύση για όσους διαθέτουν πολλές μπαταρίες και θέλουν να τις έχουν ταχτοποιημένες σε ένα σημείο είτε για αποθήκευση ή για μεταφορά. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και μπορεί να χωρέσει και να προστατέψει μπαταρίες 8 x AA ή 8 x AAA. Ιδανική λύση για εκείνους που χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες από μία μπαταρίες μαζί τους.
2,00 €
Multienergy Θήκη για 10 μπαταρίες AA
Code: MNRG.BC14500X10
H Θήκη μπαταριών Multienergy για AA & 14500 είναι η τέλεια λύση για όσους διαθέτουν πολλές μπαταρίες και θέλουν να τις έχουν ταχτοποιημένες σε ένα σημείο είτε για αποθήκευση ή για μεταφορά. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και μπορεί να χωρέσει και να προστατέψει μπαταρίες 10 x AA ή 10 x 14500. Ιδανική λύση για εκείνους που χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες από μία μπαταρίες μαζί τους.
2,50 €
ανά σελίδα