Olight

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 49-66 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
ανά σελίδα
Φακός κεφαλής Olight Perun 2
Code: OLT.PRN2
Ο Perun 2 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Perun. Τροφοδοτούμενος από μια μπαταρία 4000 mAh 21700, αυτός ο νέος πολυλειτουργικός φακός ορθής γωνίας αποδίδει μέγιστη απόδοση 2.500 lumens και παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας. Υιοθετεί το καλώδιο φόρτισης MCC3 USB με ρεύμα φόρτισης έως και 2A, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την απόδοση φόρτισης. Ενσωματωμένος αισθητήρας εγγύτητας για μείωση της φωτεινότητας σε περίπτωση απόφραξης κοντά, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για ασφάλεια. Το Perun 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προβολέας με κεφαλόδεσμο και ως φορητό φως με άνετη λαβή, ενώ μεταφέρεται και στερεώνεται εύκολα με το βολικό κλιπ τσέπης. Σε σύγκριση με το Perun, είναι ένα πιο ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο φωτισμού για πολλαπλές δραστηριότητες στο σκοτάδι. Το Perun 2 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Perun. Τροφοδοτούμενος από μπαταρία 4000mAh 21700, αυτός ο νέος πολυλειτουργικός φακός ορθής γωνίας αποδίδει μέγιστη ισχύ 2.500 lumen και παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας. Υιοθετεί το καλώδιο φόρτισης MCC3 USB με ρεύμα φόρτισης έως και 2A, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την απόδοση φόρτισης. Ενσωματωμένος αισθητήρας εγγύτητας για μείωση της φωτεινότητας σε περίπτωση απόφραξης κοντά, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για ασφάλεια. Το Perun 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προβολέας με κεφαλόδεσμο και ως φορητό φως με άνετη λαβή, ενώ μεταφέρεται και στερεώνεται εύκολα με το βολικό κλιπ τσέπης. Σε σύγκριση με το Perun, είναι ένα πιο ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο φωτισμού για πολλαπλές δραστηριότητες στο σκοτάδι.
107,00 €
New! - Arkfeld Flat Φακός LED
Code: OLT.ARK

Ο Arkfeld αποτελει έναν φακό χειρός με διπλή πηγή φωτός για καθημερινή χρήση. Διαθέτει 5 επίπεδα φωτεινότητας, strobe και λειτουργία μνήμης. Μια εκπληκτική μέγιστη απόδοση 1.000 lumens είναι σε θέση να φωτίζει κάθε γωνία που μπορείτε να δείτε. Το πράσινο λέιζερ, είναι καλός βοηθός για παρουσίασεις. Ο δημιουργικός σχεδιασμός του διακόπτη Central Button & Selector είναι ταυτόχρονα πρακτικός και όμορφος.  Επιπλέον, το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης σάς επιτρέπει να το φορτίζετε αυτόματα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο φακός είναι επίπεδος και διαθέτει κλιπ, επομένως είναι εύκολο να μεταφέρθει πανως σας, με μολις 87 γρ βάρος και πάχος 15 mm. μπορεί να στερεωθεί στις τσέπες και τα πουκάμισά σας χωρις να σας ενοχλει. Με εξαιρετική σχεδίαση και πολλαπλές λειτουργίες φωτισμού, το Arkfeld μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για φακό EDC.

107,00 €
Φακός LED Olight Warrior Mini 2 EDC Tactical
Code: OLT.WMINI2
O Warrior Mini 2 είναι η ολοκαίνουργια αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου Warrior Mini και ένα από τα πιο ισχυρά συμπαγή φώτα τακτικής στην αγορά. Ως διάδοχος του Warrior Mini, αυτός εξακολουθεί να διαθέτει πλευρικό διακόπτη για καθημερινή χρήση και ουριαίο διακόπτη για tactical λειτουργία. Η ένδειξη μπαταρίας τριών επιπέδων δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας και πότε πρέπει να φορτιστεί. H custom μπαταρία 3500mAh 18650 φορτίζεται με το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης MCC3. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, o Warrior Mini 2 είναι πιο ασφαλής, πολύ πιο φωτεινός και γεμάτος με νέες βελτιώσεις που τον καθιστούν ένα από τα πιο καλά σχεδιασμένα tactical φώτα τσέπης.
107,00 €
Φακός LED Olight Warrior 3
Code: OLT.WRR3
Ο Warrior 3 είναι ένας tactical φακός διπλού διακόπτη με κορυφαία χαρακτηριστικά στην κατηγορία του. Το ψυχρό λευκό LED του, σε συνδυασμό με τον οπτικό φακό TIR, αποδίδει έως και 2.300 lumens, το οποίο είναι πολύ πιο φωτεινό από το προηγούμενο M2R Pro Warrior. Διαθέτει 6 ρυθμίσεις εξόδου, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας και της λειτουργίας στροβοσκοπίου. Μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη ρύθμιση κατά παραγγελία χρησιμοποιώντας τον πλευρικό διακόπτη. Για τακτική λειτουργία, ο ουριαίος διακόπτης δύο σταδίων επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές ρυθμίσεις. Το πίσω καπάκι έχει επίσης αναβαθμιστεί για συμβατότητα με έναν προαιρετικό τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά για τον έλεγχο του ως WML. Τροφοδοτούμενος από μια μπαταρία 5000mAh 21700, το Warrior 3 επαναφορτίζεται άνετα μέσω ενός μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB MCC3. Οι ενδείξεις μπαταρίας 4 επιπέδων και φωτεινότητας γύρω από τον πλευρικό διακόπτη σας κρατούν πάντα ενήμερους για την κατάστασή του. Επιπλέον, το κλιπ βαρέως τύπου και η ανθεκτική θήκη του παρέχουν πολλαπλές επιλογές μεταφοράς. Το Warrior 3 είναι ιδανικό για κάθε αποστολή όπου ένα εξαιρετικά φωτεινό τακτικό φως είναι ζωτικής σημασίας.
Ειδική Τιμή 110,00 € Κανονική τιμή 143,00 €
Φακός Olight Baton 3 Premium Edition Κόκκινος
Code: OLT.BT3.PERD
Το Baton 3 Premium Edition είναι το τέλειο σετ φακού do-it-all. Συμπεριλαμβανομένου του νέου ισχυρού Baton 3 στα 1.200 lumens και του φορητού ασύρματου φορτιστή, μην ανησυχείτε ξανά για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας! Ο Baton 3 είναι εξοπλισμένος με φακό LED υψηλής απόδοσης και TIR, ειίναι εξαιρετικά συμπαγές και προσφέρει μέγιστη απόδοση 1.200 lumens στα 166 μέτρα. Η ειδικά σχεδιασμένη θήκη φόρτισης περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία 3500mAh 18650, και σας επιτρεπει φορτίσετε πλήρως το Baton 3 έως και 3,7 φορές ακομα και μεσα στην τσεπη σας. Με την αναβαθμισμένη απόδοση και την φορητη θήκη φόρτισης, ο νέος Baton 3 Premium Edition είναι ο τέλειος σύντροφος σας;.
119,00 €
Φακός Olight Baton 3 Premium Edition Μαύρος
Code: OLT.BT3.PEBLC
Το Baton 3 Premium Edition είναι το τέλειο σετ φακού do-it-all. Συμπεριλαμβανομένου του νέου ισχυρού Baton 3 στα 1.200 lumens και του φορητού ασύρματου φορτιστή, μην ανησυχείτε ξανά για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας! Ο Baton 3 είναι εξοπλισμένος με φακό LED υψηλής απόδοσης και TIR, ειίναι εξαιρετικά συμπαγές και προσφέρει μέγιστη απόδοση 1.200 lumens στα 166 μέτρα. Η ειδικά σχεδιασμένη θήκη φόρτισης περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία 3500mAh 18650, και σας επιτρεπει φορτίσετε πλήρως το Baton 3 έως και 3,7 φορές ακομα και μεσα στην τσεπη σας. Με την αναβαθμισμένη απόδοση και την φορητη θήκη φόρτισης, ο νέος Baton 3 Premium Edition είναι ο τέλειος σύντροφος σας;.
119,00 €
Φακός LED Olight Warrior X 3 Tactical
Code: OLT.WRRX3
Ο Warrior X 3 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Warrior X Pro και είναι γεμάτο με εξαιρετικά tactical χαρακτηριστικά. Η μέγιστη έξοδός του αυξάνεται κατά 400 lumens εωςτ τα 2.500 lumens και η μέγιστη απόσταση δέσμης φτάνει τα 560 μέτρα. Όπως και ο προκάτοχός του, διαθέτει tactical διακόπτη ουράς δύο σταδίων για πρόσβαση σε υψηλή/χαμηλή έξοδο είτε στιγμιαία είτε συνεχώς. Ο ουραίος διακόπτης δέχεται έναν προαιρετικό μαγνητικό τηλεχειριστήριο με δυνατότητα κλειδώματος, με δύο κουμπιά και υποστηρίζει την υπογραφή μαγνητικής φόρτισης του Olight. Τροφοδοτείται από μια προσαρμοσμένη μπαταρία Li-ion 21700 5000mAh, μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω του καλωδίου φόρτισης MCC3 και λειτουργεί έως και 8 ώρες. O Warrior X 3 έχει ενισχυθει με 3 χάντρες ζιρκονίου ενσωματωμένες στη στεφάνη κρούσης που βοηθούν στο σπάσιμο του γυαλιού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το περιλαμβανόμενο Warrior Ring και ο δακτύλιος τακτικής λαβής σιλικόνης παρέχουν καλύτερο έλεγχο του φακού σε στρεσογόνες στιγμές. Όταν η ισχύς είναι χαμηλή, ο εσωτερικός κινητήρας δονείται αθόρυβα για να σας υπενθυμίσει να φορτίσετε την μπαταρία. Το ανθεκτικό σώμα από κράμα αλουμινίου αεροδιαστημικής ποιότητας έχει αντιολισθητική ραβδωτή λαβή και διαθέτει αδιάβροχο χαρακτηρισμό IPX8 και αντοχή σε πτώση 2 μέτρων. Με όλα τακτικά χαρακτηριστικά, το Warrior X 3 προσφέρει τακτική απόδοση σε επίπεδο ειδικών.
Ειδική Τιμή 125,00 € Κανονική τιμή 155,00 €
New! - Φακός LED Olight Warrior 3S
Code: OLT.WRR3S

Ο Warrior 3S είναι ένας ισχυρός tactical φακός διπλού διακόπτη με αισθητήρα εγγύτητας. Ψυχρό λευκό LED σε συνδυασμό με έναν οπτικό φακό TIR που αποδίδει έως και 2.300 lumens. Διαθέτει 6 ρυθμίσεις εξόδου που μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας τον πλευρικό διακόπτη. Για Tactical λειτουργίες, ο ουριαίος διακόπτης δύο σταδίων επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές ρυθμίσεις, όπως το turbo και το strobe. Ο πρόσφατα υιοθετημένος αισθητήρας εγγύτητας μειώνει το επίπεδο φωτεινότητας προληπτικά σε περίπτωση απόφραξης. Η στεφάνη έχει λιγότερο επιθετική υφή από πριν για πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς στην τσέπη. Όπως το Warrior 3, το πίσω καπάκι του είναι συμβατό με έναν προαιρετικό τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά κλειδώματος για εφαρμογή WML. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5000mAh 21700, φορτίζεται εύκολα από το καλώδιο MCC3. Οι ενδείξεις μπαταρίας 4 επιπέδων και φωτεινότητας γύρω από τον πλευρικό διακόπτη σας κρατούν πάντα ενήμερους για την κατάστασή του. Το Warrior 3S είναι ένας τακτικός φακός που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε κατάσταση.

143,00 €
Φακός LED Olight Warrior X Pro
Code: OLT.WRRXPRO
Ο Olight Warrior X Pro είναι ένας εντυπωσιακός Tactical φακός με στιβαρό, ανθεκτικό σχεδιασμό ικανός να καλύψει κάθε ανάγκη για κυνήγι, αναζήτηση και διάσωση, χρήση από αστυνομία, στρατό, ομάδες τακτικής, διασώστες, επαγγελματίες φύλαξης, αλλά και για βιομηχανική χρήση. Ο Warrior X Pro διαθέτει πολλές αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε σύγκριση με τον Warrior X. Δέσμη φωτός 2100 lumens ικανή να φωτίσει έως 500 μέτρα. Αλλαγή τύπου μπαταρίας από 18650 σε 21700 στα 5000 mah πλέον. Tactical διακόπτης ουράς είναι πλέον ανυψωμένος αντί για εσοχή, με μαγνητικό καπάκι για φωτισμό hands-free. Βελτιωμένη πρόσφυση ακόμα και όταν φοράτε γάντια, στιβαρό σώμα από κράμα αλουμινίου με αντοχή στις κρούσεις έως 3 μέτρα, στεγανοποίηση και αντοχή στη σκόνη IPX8. Μαγνητική φόρτιση μέσω του MCC3 φορτιστή για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας σχεδόν στο μισό χρόνο. Διαθέτει επίσης την δονουμένη ένδειξη στάθμης μπαταρίας για να καταλαβαίνεται χωρίς καν να εκλέξετε πότε πρέπει να φορτίσετε το φακό.
143,00 €
Φακός Όπλου LED Olight Olight Baldr Mini
Code: OLT.BALDRM
Ο Baldr Mini είναι ένας εξαιρετικά συμπαγής φακός όπλου που συδυάζει λευκό φώς και πράσινη δέσμη Laser, συνδυαζωντας χαρακτηριστια απο τους PL-Mini 2 και Baldr Pro. Το μέγθος του είναι πολύ μικρότερο από το Baldr Pro, ενω παρέχει 600 lumens φωτεινού λευκού φωτός, μαζί με εξαιρετικά ορατή πράσινη δέσμη για μεγαλύτερη ακρίβεια. Εκτός από την προσαρμοστικότητα στις ράγες Glock και Picatinny, το φως μπορεί να προσαπρομοστει εμπρός και πίσω στη συρόμενη ράγα στην καλύτερη θέση φια τον χρηστη, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο συμβατό. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου, είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της μαγνητικής θύρας φόρτισης στο κάτω μέρος του φακού. Η γρήγορη προσάρτηση και η απελευθέρωση και ο λεπτός διακόπτης καθιστούν το Baldr Mini εξαιρετικά εύκολο να χειριστεί για όλους. Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας σάς ειδοποιεί όταν έρθει η ώρα να επαναφορτίσετε.
149,00 €
New! - Olight Baldr S Φακός Όπλου LED
Code: OLT.BALDRS

Το Baldr S είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συμπαγείς συνδυασμούς φωτός/πράσινης δέσμης στην αγορά. Η απόδοση λευκού φωτός του φτάνει τα εκπληκτικά 800 lumens και συμπληρώνεται από μια χαμηλή ρύθμιση 100 lumens. Η ρυθμιζόμενη πράσινη δέσμη του παρέχει αλάνθαστη ακρίβεια. Χρησιμοποιώντας το διακόπτη ρύθμισης, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα μεταξύ του λευκού φωτός, της πράσινης δέσμης και των συνδυασμένων ρυθμίσεων χωρίς να το απενεργοποιήσετε. Η ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερούς λιθίου έχει αυξηθεί στα 3,7V 380mAh, εξασφαλίζοντας μέγιστο χρόνο λειτουργίας 140 λεπτών. Το Baldr S εξακολουθεί να διαθέτει την βάση συρόμενης ράγας για να προσαρμόζετε εύκολα το φως στην επιθυμητή θέση σας και περιλαμβάνει δύο τύπους προσαρμογέων ράγας που ταιριάζουν και στις ράγες Glock και Picatinny. Με το σύστημα γρήγορης εγκατάστασης, μπορείτε να προσαρτήσετε και να απελευθερώσετε το φως σε δευτερόλεπτα για άμεση ενεργοποίηση. Αυτή η ισχυρή, ακριβής, συμπαγής και ρυθμιζόμενη WML είναι η τέλεια συμπαγής αμυντική πηγή φωτός.

155,00 €
Φακός Όπλου LED Olight PL-PRO Valkyrie
Code: OLT.PLPRO
Μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση του δημοφιλούς Olight PL-2 Valkyrie, αποτελεί ο PL PRO Valkyrie. Ακόμα πιο φωτεινός και επαναφορτιζόμενος! 1500 lumens παράγονται από το προηγμένο CREE XHP 34 HI NW LED για να μπορείς να φωτίζεις αποστάσεις μέχρι και 280 μέτρα, ιδανικός για αποπροσανατολισμό ή αναζήτηση. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και παρέχει δύο ρυθμιζόμενες εξόδους: 1500 και 300 lumens + λειτουργία Strobe. Ο προσαρμογέας επιτρέπει την εγκατάσταση του PL-PRO σε όπλα με βάση MIL-STD-1913 ή Glock. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα γρήγορης τοποθέτησης και απελευθέρωσης βαρέως τύπου μαζί με αμφιδέξιο διακόπτη ενεργοποίησης push-forward / side-press. Ο PL-PRO έχει αναβαθμιστεί με λειτουργία κλειδώματος και μαγνητική θύρα συμβατή με τον φορτιστή MCC και το remote switch, καθιστώντας τοv πλέον κατάλληλο φακό για χρήση σε τουφέκια. Με την υψηλή απόδοση, την ευκολία λειτουργίας και την ευελιξία, το PL-PRO επαναπροσδιορίζει το φωτισμό όπλων.
155,00 €
Φακός LED Olight Seeker 3 Pro
Code: OLT.SKR3P
Ο Φακός Olight Seeker 3 Pro είναι ένας εξαιρετικά φωτεινός φακός, ιδανικός για υπαίθριες δραστηριότητες. Τα 4 υψηλής απόδοσης ψυχρού λευκού LED διαθέτουν απίστευτη απόδοση στα 4.200 lumens και σε ακτίνα δέσμης 250 μέτρων. Ο νέος περιστροφικός διακόπτης στην κεφαλή επιτρέπει την ομαλή εναλλαγή μεταξύ των επιπέδων φωτεινότητας. Γύρω από τον περιστροφικό διακόπτη υπάρχουν οι ενδείξεις που ενημερώνουν για την φωτεινότητα και το επίπεδο μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες εγγύτητας και θερμότητας διατηρούν τοσο την καφαλή του φακού αλλα και τα κοντινά αντικείμενα ασφαλή στις υψηλότερες ρυθμίσεις φωτεινότητας. Συνεχίζοντας με το κλασικό του στιλ, ο Seeker 3 Pro έρχετε πιο ισχυρός, πολύ πιο φωτεινός και γεμάτος με βελτιώσεις που τον καθιστούν ένα από τα πιο καλά σχεδιασμένα φώτα τσέπης εκεί έξω.
167,00 €
New! - Olight Odin Mini Tactical Φακός Όπλου
Code: OLT.ODINM

Μέγιστη απόδοση 1.250 lumens και απόσταση δέσμης 240 μέτρων με την επαγγελματική αποσπώμενη βάση WML, αφαιρούμενη βάση M-LOK, διαθέτει μια πρωτοποριακή ράγα ολίσθησης και μια μηχανική κλειδαριά για γρήγορη και ασφαλή προσάρτηση / αποκόλληση. Συμβατό με ράγες Picatinny με τον προαιρετικό προσαρμογέα Pic Rail. Το μαγνητικό τηλεχειριστήριο push-to-lock διαθέτει λειτουργία κλειδώματος για γρήγορη λειτουργία και σφιχτή εφαρμογή με ένα ελαφρύ πάτημα του δακτυλίου. Πολυλειτουργικός διακόπτης ουράς: Μαγνητική φόρτιση, τακτική λειτουργία χειρός και συμβατότητα με τηλεχειριστήριο Τροφοδοτείται από μία προσαρμοσμένη μπαταρία 2040 mAh 18500.

167,00 €
Φακός Όπλου Olight BALDR Pro
Code: OLT.BALDR.PRO
Η Olight πρωτοστατεί στην tactical καινοτομία με το νέο Baldr Pro την τελευταία έκδοση στη σειρά ελαφριών όπλων Baldr. Με το πράσινο λέιζερ των 5mW και το λευκό LED 1,350 lumens, αυτός ο φακός όπλου διπλής εξόδου είναι ιδανικός για εφαρμογές αυτοάμυνας, tactical, χρήση από αστυνομία και σώματα ασφαλείας. Για εκτεταμένη χρήση, το φως μπορεί να δουλεύει στα 300 lumens για 3,5 συνεχόμενες ώρες. Ο πλευρικός βραχίονας ταλάντωσης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να αποσυνδέσετε εύκολα το Baldr Pro και οι βίδες που είναι προσαρμοσμένες στη ρύθμιση βοηθούν στη διατήρηση της βαθμονόμησης μετά από έντονους κραδασμούς. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με rails picatinny και συνοδεύεται από εξάρτημα για την τοποθέτηση της ράγας. Δυνατό φως ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες του είδους.
179,00 €
Φακός Όπλου LED Olight Odin
Code: OLT.ODIN
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το επόμενο επίπεδο αξιοπιστίας, άνεσης και απόδοσης. Καινοτόμoς και με νέα εμφάνιση ο Odin είναι ο ολοκαίνουργιος tactical φακός της Olight. Σχεδιασμένος για βάσεις Picatinny, ενσωματώνει χαρακτηριστικά του Warrior X, όπως η ένδειξη δόνησης, ο μεταλλικός σιωπηλός διακόπτης και η μαγνητική φόρτιση. Το πρωτοποριακό rail διαθέτει ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα διπλής τοποθέτησης. Ο απομακρυσμένος διακόπτης έρχεται με λειτουργία κλειδώματος για στενή εφαρμογή με μια μικρή ώθηση του δακτυλίου. Τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 5000mAh 21700. Εξοπλισμένος με οπτικό φακό PMMA, προσφέρει max 2.000 lumens και έως 300 μέτρα ακτίνα ρίψης. Με απίστευτη απόδοση και εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, σώμα αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους, αντοχή σε πτώσης 1,5 μέτρο, αδιάβροχος IPX8, υψηλούς αυλούς, μεγάλη αντοχή και διάρκεια λειτουργίας, αξιόπιστη βάση ράγας. Ο Odin είναι ένα υψηλής ποιότητας εργαλείο φωτισμού για επαγγελματίες χρήστες σε οποιαδήποτε σκληρή κατάσταση.
189,00 €
Φακός LED Olight Marauder 2
Code: OLT.MAR2
O Marauder 2 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του X7R Marauder. Ένα μεγάλο LED έχει προστεθεί στο κέντρο της κεφαλής για να επιτρέψει μια δέσμη φωτός ακτίνας 800 μέτρων, και 12 μικρά περιμετρικά LED παράγουν 14.000 lumens. Ο φακός φέρει διπλό διακόπτη στο σώμα. Ο εναλλαγής στη μέση είναι είναι για την επιλογή προβολέα, flood η spot ενώ το άνω περιστροφικό κουμπί είναι διαισθητικό για τη ρύθμιση των επιπέδων φωτεινότητας. Περιμετρικά του περιστροφικού διακόπτη είναι ενδείξεις για τα επιπέδα φωτεινότητας, του επιπέδου της μπαταρίας και της κατάστασης φόρτισης. Διαθέτει θερμικό αισθητήρα, αισθητήρα εγγύτητας και πτερύγια ψύξης για να διασφαλίσει την ασφάλεια σε περίπτωση υπερθέρμανσης και απόφραξης. Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 54Wh, που χαρίζει εκτεταμένο χρόνο λειτουργίας και μπορεί να χρησιμεύσει και ως powerbank για τη φόρτιση άλλων ψηφιακών συσκευών. Η αναβαθμισμένη θύρα φόρτισης USB-C επιτρέπει γρήγορη φόρτιση και αντίστροφη φόρτιση (ως powerbank) και προστατεύεται από κάλυμμα. Πανίσχυρα χαρακτηριστικά σε εργονομικο σχεδιασμό που χωράει στην παλάμη του χέριου. Ο Marauder 2 είναι μια εξαιρετική βοήθεια για τους ερευνητές, τους διασώστες, τους δασοφύλακες, νυχτοφύλακεςκαι τους λάτρεις της υπαίθρου γενικά
395,00 €
Φακός LED Olight X9R Marauder
Code: OLT.X9R
Ο X9R Marauder είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής φωτός που προσφέρει μια μεγαλοπυρηνική έξοδο 25000 lumens. Η κατασκευή του θηριώδους φακού αυτού γίνεται από ένα μονοκόμματο κομμάτι αλουμινίου τύπου III με σκληρή ανοδιωση για μέγιστη αντοχή στις γρατζουνιές. Η φωτεινότητα των 25.000 lumens παράγεται από 6 ολοκαίνουργια XHP70.2 LED για μέγιστη απόδοση φωτισμού και ακτίνας ρίψης. Ο πλευρικός διακόπτης περιβάλλεται από 8 μπλε LED σε κάθε πλευρά και υποδεικνύουν σε ποια λειτουργία βρίσκεστε (αριστερή πλευρά) ενώ η δεξιά πλευρά υποδεικνύει την ακριβή στάθμη μπαταρίας, ανάλογα με το επίπεδο φωτεινότητας. Διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ θερμικής ανίχνευσης αλλά και έναν αισθητήρα εγγύτητας στο μπροστινό μέρος, με σκοπό την αυτόματη ρύθμιση της εξόδου για την αποτροπή της υπερθέρμανσης αλλά και της προστασίας των αντικειμένων από ζημιά λόγω της θερμής δέσμης. Ο X9R έρχεται σε μια μεγάλη θήκη σκληρού κελύφους, εξοπλισμένη με κλειδαριές και πίνακα απελευθέρωσης πίεσης στο μπροστινό μέρος για να προστατεύει τον φακό από το υψηλό υψόμετρο και τις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά. Ο X9R συνοδεύεται από αποσπώμενη μπαταρία, οικιακό φορτιστή, φορτιστή αυτοκινήτου, ιμάντα ώμου και δακτύλιο συγκράτησης για προστασία κατά της κύλισης. Στην Olight είναι περήφανοι για τα χρόνια της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής στην παραγωγή ενός από τους υψηλότερους σε επιδόσεις, ποιότητα και τεχνικά προηγμένο φακό στον κόσμο
600,00 €
Σελίδα
ανά σελίδα