Φορτιστές Οικιακοί & Αυτοκινήτου

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Φορτιστής Αυτοκινήτου Choetech C0051 QC 3.0
Code: CH.C0051
Ο φορτιστής Αυτοκινήτου Choetech C0051 διαθέτει 2 θύρες φόρτισης USB και ενσωματώνει τεχνολογία Quick Charge 3.0. Οι δυο θύρες USB με τεχνολογία Smart port διακρίνουν τον τύπο της συσκευής που είναι συνδεδεμένη και καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισης της με σκοπό να φορτίζεται σωστά και με πλήρη ταχύτητα. Με την τεχνολογια Qualcomm Quick Charge 3.0 ολες οι συμβατές συσκευές φορτίζονται έως και 4 φορές ταχύτερα σε σχέση με έναν συμβατικό φορτιστή. Φορητός και ασφαλής σχεδιασμός: Συμπαγές μέγεθος, σχεδιασμένο για φορητότητα. Πολλαπλά κυκλώματα ασφαλείας. Συμβατος με ολες τις USB επαναφορτιζόμενες συσκευές, ιδανικός για smartphones, tablets, gps, φακούς, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μετρητες κτλ.
7,00 €
Choetech TC0006 Ταχυφορτιστής Αυτοκινήτου 30W
Code: CH.TC0006
Γρήγορη και ασφαλής φόρτιση στο αυτοκίνητο σας για 2 συσκευές ταυτόχρονα. Η θύρα USB-C μπορεί να φορτίσει γρήγορα και σωστά όλα τα τελευταία Smartphone της αγοράς που διαθέτουν θύρα Type-C. Apple, Samsung, Google Pixel, Nexus, Huawei κ.λπ. Διαθέτει συνολική ισχύ 30W. Ειναι πιστοποιημένος κατά RoHS, CE & FCC, USB-IF και ενσωματώνει ολοκληρωμένο κύκλωμα IC για να εξασφαλίζει πλήρη προστασία για εσάς και τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπερθέρμανση, υπερβολικού ρεύματος και βραχυκυκλώματος.
10,00 €
Choetech Φορτιστής PD5007 USB-C 30W
Code: CH.PD5007
Ο φορτιστής PD5007 μέγιστης απόδοσης 30 W λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα φόρτισης για smartphones και tablets. Κατασκευασμένος από βραδύκαυστα υλικά διαθέτει προστασία απο υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα.
16,00 €
Choetech PD5003 Φορτιστής USB C / USB-A 33W
Code: CH.PD5006
Γρήγορος φορτιστής τοίχου Choetech είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες USB A και USB Type C (max 33 W), οι οποίες υποστηρίζουν τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης Quick Charge και Power Delivery. Ο φορτιστής μπορεί να λειτουργήσει με ισχύ έως και 33W, όταν συνδέονται δύο συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο τροφοδοτώντας ταυτόχρονα τις δύο φορητές συσκευές σας. Διαθέτει προστασία υπερφόρτισης, υπερβολικής τάσης, υπερβολικής θερμοκρασίας, βραχυκυκλώματος και διαρροής. Διασφάλιση ασφάλειας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
17,00 €
ανά σελίδα